• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANOUKEPSYCHOTERAPIE
    BROZ1K
    BROZ1K --- ---
    BROZKEFF: diiky moc parádní stránka a vyhledavač
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    NARVAH: a mě nebaví tě číst. á šup, další narcisek do ignoru.
    NARVAH
    NARVAH --- ---
    MORPHLER: mě nebaví ti něco vysvětlovat
    VALOR
    VALOR --- ---
    NARVAH: Nektere psychoterapie se nezameruji na pricinu ale jen na priznaky.
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    NARVAH: tos to moc neupresnil, respektive z meho pohledu jsi nerekl nic jineho, nez ze (hoši?!) vedou pacienta/klienta od orientace na problem a jeho prubeh k orientaci na bezproblemovou budoucnost a ke zpusobum jak ji dosahnout. tedy asi ze ti vadi obecne terapie, ktera nepitva problem, nezdrzuje se u nej z tveho pohledu dost dlouho. mohl bys prosim rozepsat proc ti to tak prijde? jaka je podle tebe terapie kterou si hosi "mohou dovolit"? Jake je tve teoreticke vychodisko pro takoveto soudy?
    VALOR
    VALOR --- ---
    DARJEEL: Dik za recenzi. Skoda ze jsem tam nebyl
    NARVAH
    NARVAH --- ---
    MORPHLER: píšu o něm jako o člověku - působí na mě jako šarlatán
    NARVAH
    NARVAH --- ---
    MORPHLER: to, že např. na problém, o kterém pacient hovoří, se mu dostane odpověď typu: "to je minulost, nechte to být".. to si můžou hoši dovolit, když někoho koučujou, ne v klinice
    NARVAH
    NARVAH --- ---
    DARJEEL: protože čekám naodpověď děcek z narativu, proč ho pozvali..
    NARVAH
    NARVAH --- ---
    MORPHLER: klídek, morphi, zbytečně se nerozčiluj.. nemá vystudovanou oborovou psychologii a to je v jeho projevu znát.. jak se dostal na píejčdý v olmiku v oboru klinická psychologie je mi docela záhadou..
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    BROZ1K: Napiš Crisis intervention na http://gen.lib.rus.ec/ a vyplivne ti to pár verzí ke stažení, enjoy (a pošli malý příspěvek ruským soudruhům až jej zase budou potřebovat :o))
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    NARVAH: co to kecas? clovek bez psychologickeho vzdelani? "Absolvoval doktorské studium klinické psychologie na Univerzitě Palackého v Olomouci" (http://psychoterapie.fss.muni.cz/sympozium)
    A taky konference narativu? "4. mezinárodní psychoterapeutické sympózium - Fakulta sociálních studií -
    Masarykova univerzity- Katedra psychologie" vs. http://narativ.cz/cs/o-nas
    Dej si dohromady alespon fakta.
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    NARVAH: dojem z prispevku? cituji te: "šarlatánský leoš zatloukal z daletu". v tom prvnim postu nepises nic o jeho prednasce, jen o nem jako o cloveku.
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    NARVAH: co je to, co nazyvas zastiraci techniky? orinetace na reseni nebo neco jeste jineho?
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    NARVAH: neviděl jsem ho přednášet, nic o něm nevím, tlačíš se sám tím, co o něm píšeš. Proč to teda sděluješ od veřejnýho auditka?
    NARVAH
    NARVAH --- ---
    a co konkrétního bys chtěl? sdělil jsem svůj dojem z jeho příspěvku, sdělil jsem svoje zklamání a překvapení, že narativ jej pozval na psychoterapeutickou konferenci..
    docela by mě potěšilo, kdybys mě přestal někam tlačit ("naprostá demence", "vážné obvinění", "bylo by dobré to něčím podložit", "tvůj revír", "komisař rex" atp.)..

    ty si tu snad byl taky, ne? takže si ho tu nejspíš taky viděl přednášet a máš z něho nějaký dojem, nebo ne? nebo seš jen ten, kterej se ptá a nic neříká?
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    NARVAH: mně nejde o jeho příspěvek nutně, ale spíš o to, že na něj kydáš hnůj, ale neřekneš nic moc konkrétního, to je takový internetový přizdisráčství. Takže názor beru a zajímá mě to dál, když už jsi to naťuknul... navíc evidentně působí v Olomouci, což je Tvůj revír... takže co, komisaři Rexi?
    NARVAH
    NARVAH --- ---
    DARJEEL: tak třeba se tu vyjádří někdo, kdo na tý konferenci byl a jeho příspěvek viděl/slyšel..
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    NARVAH: to už je trochu konkrétnější (konečně aspoň něco), ale pořad mi to příjde hrozně abstraktní, jsi schopný a ochotný to ještě konkretizovat (ideálně na nějaké kazuistice). To co jsi napsal v minulém příspěvku považuji za velmi vážné "obvinění" a silné tvrzení, pokud na tom opravdu trváš, tak by bylo dobré to podložit něčím víc.
    NARVAH: já toho pána vůbec neznám, nikdy jsem jej neviděl a nic o něm nečetl, možná i proto ty otázky po konkrétnu, takhle si moc obrázek neudělám...
    NARVAH
    NARVAH --- ---
    DARJEEL: no, jeslti to spíš není vaše demence kluci, když to nevidíte ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam