Ahoj, nekdo, kdo si troufa nebo umi zvladat trochu komplikovanejsi pripady? Hledam tak do 500kc/h, vic si nemohu dovolit, jsem nezamestnana (ID) a zesypana. Primarni je dlouholeta schizotypalni porucha, drive videna jako jina schizofrenie, coz mi taky narusilo celou duveru v system, jelikoz jsem citila, ze lecba nemiri jakoby spravne. Traumaticke manzelstvi, ktere ted vrcholi a citim se zrazena a bez podpory nikoho. Rodinne problemy. Financni zavislost na rodine, pricemz na mne neberou ohled, jsem "parazit". Potrebuji nekoho s trpelivosti, kdo mi da opravdu moc casu a kdo vidi i do toho algoritmu mysleni. Treba mivam potiz na terapii dochazet, reknu to terapeutovi a ukonci to se mnou, coz je proste poslani do prdele, kdyz akorat vychazi mozna neco na povrch. Nebo se muj stav pocas terapie zvykne zhorsit az do tranzitni psychozy, coz spise souvisi s oteviranim se, a terapeut to se mnou ukoncil a nechal me tak. Mam z toho trauma, casto i paranoie ze samotnych terapeutu. Uz to bude asi muj posledni pokus. Duveru jsem schopna nadobudnout po velmi dlouhe dobe, napr k psychiatrovi po 7 letech, coz je pro mnohe terapeuty asi nepredstavitelny horizont. Mluvim neprimo, neumim popsat veci, tak jak to citim, nevim, co citim, vyjadruji nekdy opacny vyznam nez jak to myslim a ja vim, ze je to strasne debilni pro toho terapeuta, ale jinak to neumim. Vsichni jsme vlastne nakonec na sve trapeni sami, vidte.