MORPHLER: ja nevim, jsem ted jiz zvykla z esetu 3 roky dochazet 2x tydne a vyhovuje mi to. 2x mesicne mi prijde fakt malo, stane se mi toho hodne i za tech par dnu, co mivam pauzu ted mezi tema 2 sezenima. Dochazet jen jednou tydne nebo min mi prijde, ze bych celou hodinu akorat vysvetlovala, co se mi za tu dobu, co jsme se nevideli, stalo a vlastne by pro praci s tim materialem ani nebyl pomalu cas. Takovy je muj dojem ze strany klienta... pokud k tomu neco mas, co me osviti, tak dej vedet.
Jinak ano hypnoterapie je dobrej napad, jednu dobu jsem na ni dochazela a mela jsem pocit, ze to je jedina terapie, ktera mi pomahala, ale po roce to terapeut zrusil, protoze pry mel pocit, ze mi nepomaha a mela jsem z toho zasek a blokaci jeste nekolik let a vybudovat si duveru k novemu terapeutovi bylo dost tezke, je to jeden z duvodu, proc se tak drzim ted toho sveho, i kdyz mi jakoby zjevne moc nepomaha, ale uz mam duveru a nebojim se, ze mi jednoho dne rekne, ze tak koncime a neco v smyslu "mne se uz nechce s Vama pracovat, protoze me serete".