• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SSAMIADCo vás štve na České republice? Od politického systému k jágr střihům a mrkváčům:D
    MDFK
    MDFK --- ---
    že michal david může v dnešní době vyprodat lucernu
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    že čr nemá moře
    KAILASH
    KAILASH --- ---
    Mlada generace pod 20 - namysleni smradi co na vsechno maji snadny recept, ale dokazou jen papouskovat stadni a konzumni pozy , jsou dusevne plochy a bez idealu. Ostatne co cekat od tech co maji na hlave kohouta, lezou jim slipy z kalhot a pisou wsude W. :-))


    NALLE: souhlas.

    NALLE
    NALLE --- ---
    me sere kolik je v praze ted rusaku... kurvy rozpinavy
    LEDVOUSH
    LEDVOUSH --- ---
    štve mě, jak je ČR posetá různými billboardy a reklamami, letos jsem byl na služební cestě ve Francii, Anglii, Německu, Belgii, Švýcarsku a billboardů jsem tam viděl minimum, štvě mě ta neustálá reklamní masáž, televizi můžeš vypnout, noviny si nekoupit, ale těm reklamám na ulicích se prostě nevyhneš!

    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    PETGRIDUS: asi ma nejakej dobrej matros...
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    nespravedlnost neexistuje? s tim bych si teda dovolil nesouhlasit
    LEDVOUSH
    LEDVOUSH --- ---
    PETGRIDUS: nechtěl jsem se nikoho dotknout a snižovat závažnost utrpení lidí za 2.světové války, ale v konečném důsledku si všichni můžem za všechno, nespravedlnost neexistuje, zlo plodí zlo a je důsledkem zla, jestliže v sobě budem stále hýčkat myšlenku ublíženosti (což vyvolává pomstychtivé náladay), můžeme si tím přivodit další neštěstí...například akt msty vítězných mocností proti Německu po 1.světový (zničující válečné reparace atd.) vedl v podstatě k vyvolání 2.světový..
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    pises nemci nam ublizovali tak mi prislo ze to beres jako 2.svetovou
    LEDVOUSH
    LEDVOUSH --- ---
    PETGRIDUS: vůbec bych do toho nepletl koncetráky a vyvražďování rodin, míním to v podobném smyslu, jako rčení, že každý národ má takovou vládu jakou si zaslouží..
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    no tak jako kdyby te zavreli do koncetraku nebo ti vyvrazdili celou rodinu tak by si o tom mozna premyslel jinak a asi by si nerikal ze sis to zaslouzil jako narod ...
    LEDVOUSH
    LEDVOUSH --- ---
    a jinak mi vadí taková ta věčná ukřivděnost, Němci nám ubližovali, Rusáci nám ubližovali, pořád se o tom žvaní, pořád se brečí, pořád se o tom točej filmy...každý národ má takový osud, jaký si zaslouží..
    LEDVOUSH
    LEDVOUSH --- ---
    opilecká píseň Kde domov můj jako hymna..
    ROPEADOPE
    ROPEADOPE --- ---
    NINE_OF_NINE: ok, souhlas
    THE_SECOND_GUY
    THE_SECOND_GUY --- ---
    ROPEADOPE: Já se třeba poškozen necítím, mluví mi z duše. Těžko může zosobňovat postoj celýho národa, když se ani neví jakej postoj ten národ jako celek má. Fakt bych chtěl vidět politika, kterýho miluje přesně 100% všech lidí...
    Jinými slovy, ty nechceš, aby prezident zosobňoval postoje všech lidí, tobě jde o to, aby zosobňoval hlavně ty tvoje.
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    ROPEADOPE: kdyby byl muj prispevek reakce na tvuj linknul bych ho stejne jako jsem to ucinil ted.Svuj nazor jsem vyjadril v predchazejicim prispevku.
    JELLY
    JELLY --- ---
    prumernej ceskej clovek..
    ROPEADOPE
    ROPEADOPE --- ---
    NINE_OF_NINE: to byla asi reakce na me, takze pozor, ja nikomu pravo na nazor neberu (chran buh). Myslim, ze statnik na zahranicni navsteve zosobnuje postoj celeho naroda, který reprezentuje (to snad vyplyva z jeho funkce). A protoze jsou jeho nazory diletantske v prekvapive siri otazek, citim se tim jako obcan CR poskozen.... komprende?
    JENNE
    JENNE --- ---
    Ono lidi - ti jsou vsude stejny. (ja osobne moc nemam moc rada tohle skatulkovani na "cechacky, amiky, anglany apod - ze narod je takovy a makovy..)

    Jako rozdilnou vnimam neco jako "spolecenskou atmosferu" - jakysi postoj, ktery spolecnost zaujima k ruznym situacim.

    No v Cechach je urcite vice citit nezodpovednost, lhostejnost, bezohlednost.. (ale nasla bych asi i neco pozitivniho, myslim:-)
    SSAMIAD
    SSAMIAD --- ---
    MACKA_B: souhlasim, mě mrzí, že lidi u nás nejsou připraveni přijímat věci zvenku...pořád se ohání komunistickou minulostí..trošku šeď..myslím, že nám bude ještě hodně dlouho trvat, než se z toho vykopem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam