KALHOTKA:
To zvládneš, já jsem v té době byla na úrovni FCE a skončila jsem v té nejpokročilejší skupině :)
KALHOTKA:
Řekla bych, že výuka (rozuměj přednášky) je kvalitní, protože škola dovede zaplatit vyučující z UK nebo VŠE a až na výjimky (já jsem za celou dobu potkala jen jednoho takového člověka) se nemusíš bát, že by ti přednášel někdo, kdo neví, o čem mluví. Zázemí na škole je taky výborné (počítačové vybavení, knihovna, teď snad i nějaká "zájmová činnost", když něco potřebuješ po vyučujících nebo studijních referentkách, tak jsou všichni příjemní).
Kamenem úrazu jsou zkoušky :( Studovala jsem prezenčně MVES a snad kromě dvou předmětů nebyl jediný, na který bych musela otevřít učebnici, vždycky se stačilo naučit z přednášek (cca 30 stran textu), takže jestli chceš tvrdou dřinu a pocit uspokojení z každé zkoušky, tak se obávám, že toho se ti na MUP (ale ani na žádné jiné soukromé) nedostane. Já jsem kvůli tomu potom začala studovat ještě veřejnou vysokou a je to úplně o něčem jiném, toho diplomu z ní si budu sakra vážit, protože budu vědět, kolik úsilí mě stál, ale diplom z MUP je pro mně prostě jenom kus papíru, co stojí na polici a nikomu se jím ani nechlubím, protože vlastně není čím...
Možná jsem až moc skeptická, ale takhle to prostě vidím já :) Zkus se podívat na diskuzi na www.vejska.cz, tam se o MUP taky docela psalo.