• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    fotogalérka vašich módních kreací

    Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

    Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

    Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

    rozbalit záhlaví
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    JUGI: Tak si to predstav v jakykoliv jiny situaci - jednani, pohovor.. prijde ti neupravenej clovek. Ja bych si teda urcite pomyslela, jestli mu na tom zalezi tak malo, ze neni ochoten venovat deset minut tomu, jak vypada. A golfovy obleceni je samozrejme na upravu snazsi, protoze jsou to jine materialy, nez normalni kosile.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    JUGI: až přijdeš do metropolitní opery zmandlovanej, taky budeš za debila. pro ty, co žehlí, i pro ty, co nežehlí.
    JUGI
    JUGI --- ---
    LUCIASHECK: kvuli nevyzehleny kosili? Tak to berou holky co zehli, ne?
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    JUGI: že je to blbec, kterej nemá dost úcty ke spoluhráčům.
    LYRA
    LYRA --- ---
    AIJA: hlavně mne znovu a znovu dostane ten přístup "je třeba si obléci něco slušnějšího - sáhnu tedy po tričku s límečkem"
    AIJA
    AIJA --- ---
    Mně ty polotrika přišly vždycky divný. Pokud je chlapi nosí na sport, tak je to v pořádku, ale při běžném nošení jsou nějak infantilní. Většina chlapů asi pólo nehraje:-)
    JUGI
    JUGI --- ---
    Co znamena kdyz bohaty golfista nema vyzehlenou kosili? Ze zena jen prudi?
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    BRUSINKA: Važ si jich, zdaleka to není samozřejmost :-D
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    LUCIASHECK: Fakt? To mam stesti, muzi, se kteryma chodim na golf ja, vypadaji vsichni dost dobre - ti, co nemaji starostlivou zenu nosi funkcni tricka, na kterych je ten limecek hezky sam od sebe. Budu si jich vic vazit;)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    JUGI: hehe, no staveni limecku ma svuj puvod v yachtingu, ale samozrejme nejvic to tak nosej samponi ktery jeste nikdy v zivote na lodi nestali, pnac prej strasne cool :-)

    http://img01.lachschon.de/images/115997_kragen_runter.jpg
    JUGI
    JUGI --- ---
    Rekl ajtak co byl pred tim v diskuzi o pornu :)
    JIMX
    JIMX --- ---
    jděte s těma předsudkama o ajťácích, co je oblíkaj maminky, nosej prestige a ponožky do sandálů a nešukaj ... už taky někam :-D
    JUGI
    JUGI --- ---
    A na policajty limecek taky funguje :)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    JUGI: kéž by se muži na golf naučili v rámci etikety nosit cokoliv jiného než nevyžehlené triko s límečkem (protože límeček evidentně žehlit neumí :-D)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    trička s límečkem jsou fajn do lesa, nepadá za krk tolik jehličí a hmyzu.
    JUGI
    JUGI --- ---
    LYRA: ano, na golf je nutnost, nicmene snazim se nosit limecek do spolecnosti povetsinou. Ajtaci chodi v trickach, nejlepe v tech co jim koupila maminka. Staveni limecku je divny a prijde mi to moc masirka, olroti tomu zapnout si knoflicek svedci o tom ze jsem ted den uply. Vynechme diskuzi na tema hipsteri, to je pro deti
    LYRA
    LYRA --- ---
    Za mne osobně tedy tričko s límečkem buď ke kraťasům na procházky po pobřeží nebo potom jako součást sportovního outfitu na golf :)

    V jiných případech to většinou končí buď variantou "nevyžehlený ajťák" nebo "arogantní šampon" (s tím, již zmíněným postaveným límečkem vůči čemuž mám silný osobní blok).
    KATIA
    KATIA --- ---
    LORAIN: ty šaty jsou naprosto skvělý, osobně si ale myslím, že tmavší barvy je utlučou, i když je tam ta černá guma... volila bych něco světlejšího a botky na klínku a ne na platformě. každopádně se mi teda maximálně líbí!
    JUGI
    JUGI --- ---
    SIHAJA: au :)
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    JUGI: Potřebuješ k tomu žehlící prkno nebo stůl. Věř mi, že žehlit na ženě by nebyl dobrý nápad.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    LUCIASHECK: me teda ten stupen vyzehlenosti prijde ok, myslim ze takovy ty nazehleny pola s pukama na rukavech, to jde tim samym smerem jako ty zapnuty knoflicky.
    JUGI
    JUGI --- ---
    LUCIASHECK: mam tri, potrebuju k ni spis zenskou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam