• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    fotogalérka vašich módních kreací

    Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

    Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

    Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

    rozbalit záhlaví
    1KA
    1KA --- ---
    MAR_TINA: já bych na jednání bez punčoch už nešla. zkusila jsem to jednou a bylo to trapný, byla jsem jediná žena bez a pocity špatný.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    EDERA: mezi stylisty asi nejsou footfetishisti, kteří dobře ví, co dělá nohy ještě krásnější. A podezírám dresscodemakery, že oni vědí. :)
    EDERA
    EDERA --- ---
    MOODYCAT: No, v tomhle holt se stylistama nesouhlasím (což je asi netrápí:-). Mám ráda barevné punčochy, ale jsou příležitosti a šaty, ke kterým se to prostě nehodí. Třeba zrovna včera jsem měla tmavomodré šaty s šedou aplikací kolem výstřihu a jakékoliv jiné punčochy než tělové by k tomu vypadaly setsakra blbě. A to už ani nezmiňuju, že kdybych v nich na to jednání přišla, tak se sice všichni zdrží komentáře, ale povytažení obočí nad osobou tak neznalou protokolu se nejspíš neubrání.:-)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    MOODYCAT: Teda, jenom pro doplneni, v tom dresscode samozrejme jsou pozadovany vylucne telovy puncochy. Mam dojem ze predepisovali i jejich charakter (neleskly a tenky). Kazdopadne cokoli nejak vzorovanyho nebo jinak napadnyho bylo na indexu.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    EDERA: Je rozdíl mezi bez punčoch a "v jakýchkoliv jiných punčochách, než tělových." Jedná se totiž výlučně o tělové punčochy.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    BLOWUP: Já jenom interpretuju, co říkají stylisté :).
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    já jsem nakonec punčocháče neměla, co jsem koukala, tak jsem byla velice konzervativně oblečená, oproti studentkám, které šly k pohovoru z KTF přímo. A seděla jsem za stolem a nikdo mi neviděl ani na pas, natož na nohy. Ale je pravda, že jsem z toho byla trochu nervní. Ke státnicícm si je zase vezmu.
    EDERA
    EDERA --- ---
    BLOWUP: Navíc udaná příležitost a instituce je těžce konzervativní, šaty to byly hodně formální... Já bych bez punčoch nešla. Pracovně se občas musím řídit diplomatickým protokolem a beru to tak, že stejně jako chapi nemají moc volbu a sako prostě mít musej, tak holt my zas máme ty punčochy. Bez ohledu na panující teplotu. Furt si myslím, že jsme na tom líp.:-)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    MYJKA: ok, az priste pujdu do banky tak to zkouknu.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    BLOWUP: Stezejny bych brala to pred par lety.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    MOODYCAT: Ja teda nevim jestli se to nejak vyviji a co rikaji svetovi styliste nesleduju, ale mam zafixovany ze k letnim satum se puncochy vetsinou nenosej, a k business/ konzervativnimu looku zase i v lete ano. Mimo jiny mi to bylo potvrzeno tim, ze kdyz se mi pred par lety dostala do ruky bichle kterou vypracoval Jeroen van Rooijen pro novej corporate styl banky UBS - my jim tehdy podle ni predelavali filialky - tak tam byla i kapitola dresscode pro zamestnance a puncochy byl bez ohledu na rocni dobu nebo panujici teploty predpis.

    Tehdy se ten dresscode postaral o povicero clanku v novinach, koho to zajima do detailu, tady jeden nemeckej link, jiste se najdou i v jinych jazycich:
    Der neue UBS-Dresscode sorgt für Schlagzeilen: Knoblauch, Fusskettchen und Kurzarmhemden verboten - NZZ
    http://www.nzz.ch/knoblauch-fusskettchen-und-kurzarmhemden-verboten-1.8695335
    JONY
    JONY --- ---
    odkazovaný příspěvek již není v databázi

    Inu Nyx.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    GENEVIEVE: silonky určitě patří ke konzervativnímu oblečení.na teologickou fakulut bych bral ty tělové nebo černé

    MOODYCAT: imho silonky k šatům nenosi jen ženy z bývalého SSSR :)
    1KA
    1KA --- ---
    GRANTORINO: já ti nějak nevím, nejsou na Tebe moc krátký?
    CARODEJNICE
    CARODEJNICE --- ---
    LIMETA: Já seženu vždycky v Mangu ( měřím 174, dlouhý nohy) a největší slast jsou černé džíny pořízené na podzim ve výprodejích, které se mi krabatí u kotníků (!!!!) kolik je tam látky navíc. Většina kalhot, co si zkusím, mi končí těsně nad nebo u kotníků, ale Mango je jistota ;)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    LIMETA: Oboje je v Palladiu jestli jsi prazska :).
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    LIMETA: Topshop ma tall sekci a sedi mi nektery dziny od Manga.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    GENEVIEVE: Fakt je to moc hezký! A ta šňůrka uprostřed prostě zaslouží ustřihnout tak jako tak, tomu saku to bude slušet víc, a nejen jemu, alébrž i tobě a mamince :)!
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Mně se to zavazování zrovna líbí.
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    MEANDER: perfektní, děkuju moc :-)
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    GENEVIEVE: To všechno tohle oblečení splňuje a navíc ti to moc sluší.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam