• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    fotogalérka vašich módních kreací

    Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

    Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

    Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

    rozbalit záhlaví
    ISHA
    ISHA --- ---
    ACIDQA: a kolik takový vydrží?
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    JAZDA: napr. Marks and spencer, maji nekolik typu a barev 5 nebo 7den, prakticky nikdo nepozna, ze mas puncochy/puncochace
    Maji je i v lindexu, ve trech odstinech, stoji okolo 170-200 a jsou jako pavucinka ;)
    REDDAY8
    REDDAY8 --- ---
    ISHA: Dík, tohle vypadá taky dobře.
    KARETAKARETA
    KARETAKARETA --- ---
    MADIETTA: pozdě ale přece:-)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    KARETAKARETA: všimni si, že o pouzdrových šatech a balerínách jsem neřekla ani slovo.
    KARETAKARETA
    KARETAKARETA --- ---
    MADIETTA: letní?? Já v létě nosím na jednání letní pouzdrové šaty a baleríny. Podpatky nechám sekretářkám.
    JAZDA
    JAZDA --- ---
    tak silonky jsou takový make-up na nohy. někdo ho potřebuje někdo ne. stejně jako na obličeji. a odkud byly ty přirozeně vypadající bych dost ráda věděla. Hodili by se
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    KARETAKARETA: podle mě třeba profesionální kostým sukně-sako vypadá bez punčoch naprosto nepatřičně.
    REDDAY8
    REDDAY8 --- ---
    KARETAKARETA: Právě v mé první reakci píšu, že jsou i silonky, co vypadají přirozeně, i když jsem v to dlouho nevěřila. ...
    KARETAKARETA
    KARETAKARETA --- ---
    REDDAY8:a tak, kdo chce nosit silonky, ten ať si je nosí. Osobně se mi to nelíbí, vypadá to jak protéza. K létu patří holé nohy. Dresscode vymýšlel patrně majitel neduživého těla a všichni mu to baští:-D
    REDDAY8
    REDDAY8 --- ---
    KARETAKARETA: Ráno zima a odpoledne vedro, modřiny na nohách, oficiální událost v chladnějších měsících...
    KARETAKARETA
    KARETAKARETA --- ---
    REDDAY8: no a jaký smysl má mít silonky, když stejně nikdo nepozná, jestli je máš? V létě mám opálený nohy, tak se nebudu otravovat se silonkama. Křečáky nemám, nohy jsou oholené, o co jde?
    REDDAY8
    REDDAY8 --- ---
    KARETAKARETA: Já měla k tělovým silonkám taky dlouho odpor a nedávno mi přišly tělové bez prstů do peeptoe bot(potřebovala jsem je v něčem rozchodit) a už jsem si je vzala i do sandálu. Vůbec nikdo nepoznal, že mám na nohách silonky. Nejsou úplně matné ani lesklé a mají fakt barvu jako moje nohy. Bohužel jsem ale vyhodila krabičku, takže už si asi stejné nepořídím. :(
    KARETAKARETA
    KARETAKARETA --- ---
    EDERA: myslela jsem, že to mrs. Obama už zlomila a punčochy v létě už v DK vypadly... silonky jsem toužila nosit od 5ti do 10ti, od té doby je považuju za zlo.
    1KA
    1KA --- ---
    MAR_TINA: já bych na jednání bez punčoch už nešla. zkusila jsem to jednou a bylo to trapný, byla jsem jediná žena bez a pocity špatný.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    EDERA: mezi stylisty asi nejsou footfetishisti, kteří dobře ví, co dělá nohy ještě krásnější. A podezírám dresscodemakery, že oni vědí. :)
    EDERA
    EDERA --- ---
    MOODYCAT: No, v tomhle holt se stylistama nesouhlasím (což je asi netrápí:-). Mám ráda barevné punčochy, ale jsou příležitosti a šaty, ke kterým se to prostě nehodí. Třeba zrovna včera jsem měla tmavomodré šaty s šedou aplikací kolem výstřihu a jakékoliv jiné punčochy než tělové by k tomu vypadaly setsakra blbě. A to už ani nezmiňuju, že kdybych v nich na to jednání přišla, tak se sice všichni zdrží komentáře, ale povytažení obočí nad osobou tak neznalou protokolu se nejspíš neubrání.:-)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    MOODYCAT: Teda, jenom pro doplneni, v tom dresscode samozrejme jsou pozadovany vylucne telovy puncochy. Mam dojem ze predepisovali i jejich charakter (neleskly a tenky). Kazdopadne cokoli nejak vzorovanyho nebo jinak napadnyho bylo na indexu.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    EDERA: Je rozdíl mezi bez punčoch a "v jakýchkoliv jiných punčochách, než tělových." Jedná se totiž výlučně o tělové punčochy.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    BLOWUP: Já jenom interpretuju, co říkají stylisté :).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam