AXTHEB: este ne, mas bujnou fantazii, zrovna u pohrebaku na to ale s prominutim sere pes
mas ale jiny pozice s dress codem, napr. jako event manager se do toho cerneho obleku nasoukat musim, za kosili mi ale nohu uz nikdo neurve a budu v nem treba 20hod, tak to proste je
EDERA: viz vys, a o tvou litost nikdo nestoji, ale ty nazory sou komicky... a tech akci je porad dost - ze ne pro tebe, ok, pak tedy nevidis moc dal - ale taky pochopitelne, x-krat sem psal, ze nenosim oblek do kanclu... nevadi
SITH: to je jak o koze a o voze, opet viz vys, nesedim v tom obleku v kanclu... auto obcas je a neni vyhoda - u eventu si to parkoviste nevybiras (jestli je ci neni na slunicku)
mne to proste prijde dost povrchni, stejne jako mi tu rikas, ze neumis jezdit sockou - po mne tam nikdo neslape
dekuji za feedback, na vecerni schuzku se nasoukam do obleku, s kratkou kosili a bez kravaty... jeste vcera sem chtel jit neformalne, tak uvidime, co to udela za dojem (podle me to bude uplne jedno)
a to jsem si stale naivne myslel, ze zrovna v CR todle pedanstvi moc neexistuje, takze jsem poucen, vohoz na dnesek vymyslen, bohuzel na selfie moc nejsem :)
tema mi prijde dosti vycerpane