• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    LORAIN: Já třeba nemám potřebu prát legíny po jednom nošení, ale punčochy jo. A ve vedru se daj sundat ty ponožky a chodit bosky, v punčocháčích je mi často vevnitř vedro. Zase záleží, kam to nosíš. Já nosím sukně i se psem a na doma, takže tam jsou pro mě legíny praktičtější, "do společnosti" volím většinou punčocháče.
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    MEDVED007: moje kancelář je venku (takže se nepřezouvám a v zimě čím teplejší, tím lepší) a když jdu dovnitř, tak si beru celkově lehčí oblečení, víc vrstev a tenký punčocháče .. teď na podzim, pokud je ráno zima, si vezmu ponožky a pak si je sundám a přezuju se do "žáb" na odpoledne, kdy je mi většinou vedro v čemkoliv .. a klidně sundám i ty legíny (protože sukně) .. vlastně mi celkově přijde, že se sukní se dá víc vrstvit a přizpůsobovat se aktuálnímu počasí, než s kalhotama (ty prostě máš a smůla)
    OVECKA_MJ
    OVECKA_MJ --- ---
    JAKE_UP: jestli jsi na tohle prisel az ted, tak pro tebe i musi byt tezke byt muzem :-))
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    LORAIN: mám to stejně, legíny nevlastním žádné, na zimu teplé punčocháče a boty, ponožek netřeba, nežiju na sibiři:)
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    MEDVED007: Taky tomu moc nerozumím. Proto taky legíny vůbec nemám ráda. Jakmile se člověk někde zouvá/přezouvá, přijde mi to nepěkný prakticky v jakékoli podobě. A nechápu pak výhody legín oproti teplým punčocháčům, které aspoň vypadají pro mě přijatelně.
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    MEDVED007: Já přes legíny nosím podkolenky nebo ponožky a návleky. Kdyby mělo bejt vidět, že mam ponožky a legíny, tak si vezmu punčocháče.
    TEEAK: Na horách do sněhu jsem nosila pod sukni i funkční legíny a podkolenky a vysoký sněhule.
    SOFIJKA
    SOFIJKA --- ---
    MEDVED007: v tom právě spatřuju hlavní výhodu legín v zimě, mejm chodidlům je v bavlněnejch ponožkách rozhodně líp než v umělotinovejch punčocháčích. já ale zas pracuju doma, takže když jdu ven, tak přezouvání neřešim. ale řekla bych, že v teplý kanceláři nemůže bejt kromě kozaček příjemně ani v těch tlustejch punčocháčích..
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MEDVED007: Když mám v zimě sukni, tak si bez obav vezmu tlusté ponožky a nějaké vyšší boty. Ale já se v práci převlékám, takže ty ponožky pak jsou adekvátní. Koukám, že asi na zimu nakoupím víc legin, protože s tlustýma punčocháčem mám problém, že se obvykle neochotně přizpůsobujou mým stehnům (skončím s největší velikostí, co se dělá, špičky mi plandají jak kdysi v mateřské školce, ale nahoře to furt táhne), a ten převlíkací problém s punčocháčema už jsem tu zmiňovala.
    EDERA
    EDERA --- ---
    MEDVED007: Já se většinou v práci nepřezouvám (maximálně do lodiček, když mám nějaké jednání a venku byl marast vyžadující spíš sněhule než co jiného). Ale to zas jedu v módu "budu sedět celý den v teple" a neberu si legíny a teplý ponožky.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Koukám, že je těžké být ženou.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MEDVED007: pokud se mám přezouvat, vezmu si silonové ponožky, přes ně normální a ty si pak svlíknu. Ale v zimě teda dávám přednost punčocháčům před legínama, takže to tak často neřeším.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MEDVED007: Ja se prevlekam a prezouvam cela - tj je jedno, v cem jdu do prace, ponozky nebo podkolenky pak pripadne pod pracovnima kalhotama nejsou videt.
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    MOODYCAT:
    EDERA: to jste celý den v kanceláři v kozačkách ? já se teda dycky přezouvám....tedy do bot, ne bačkor, ale prostě normálních bot jakože jarní/podzimní.....
    EDERA
    EDERA --- ---
    MEDVED007: Tak v zimě je to jednoduchý - pořádný ponožky a kozačky.:-)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MEDVED007: No v zime s normalnima ponozkama (vysokyma, klasickyma) nebo podkolenkamaa v barve legin, vetsinou se nikde nezouvam, takze je videt akorat nohavice volne prechazejici v kozacku :). Ale uvnitr ukryva temne ponozkove tajemstvi :D. Kdyz to neni na kozacky, ale na kotnikove boty, tak kotnikove ponozky/tapky a pod ne jeste treba ponozky silonove, ktere pokryji usek mezi botou a leginama ;).
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    MOODYCAT: takovej blbej dotaz, ale co nosíš k legínám "na chodidla"....ponožky s leginama mi přijdou blbý, naboso v zimě je kravina, tak nějaké silonové ponožky ? nebo jak se to řeší ? ráda bych to nosila, ale silonové ponožky mě prostě nezahřejou, je mi v nich zima snad i v létě.....
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    TEEAK: Leginy jsou pro me idealni obleceni do zimy, kdyz jsou dostatecne tlusty, tak me hrejou vic nez dziny ci jakykoliv jiny kalhoty, takze jakmile prijde minus patnact, tak jsou pro me leginy jasna volba.
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    Paráda, díky za rady .. legíny se sukní jsou můj objev letošního roku - těch několik chladných rán mě vyškolilo (tak díky za potvrzení) .. už se na to těším :)
    EDERA
    EDERA --- ---
    Plus dobrý vysoký kozačky a dlouhej vlněnej kabát. A zima nemá šanci.
    AETHER
    AETHER --- ---
    TEEAK: Kolegyne, co chodi dost sportovne, nosi pod sukne v zime hlavne leginy, ja do mrazu kupuju spis puncochace, daji se koupit s primesi vlny, anebo proste jdi po vysoke gramazi, mam treba z Calzedonie jedny 200 den, byly drazsi, ale po trech letech vypadaji porad jako nove. Nekomu slusi natahnout pres puncochace nadkolenky, nekdo pouziva takove ty navleky na nohy. Plus ja tedy nedam dopustit na pashminu (uz jsem to slovo naucila i sveho sefa!;), prima jsou i takove ty "tunely" - sice to tedy neni zalezitost tykajici se sukne, ale da se to v pripade nouze pouzit vselijak;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam