• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    fotogalérka vašich módních kreací

    Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

    Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

    Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

    rozbalit záhlaví
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    MEDVED007: moje kancelář je venku (takže se nepřezouvám a v zimě čím teplejší, tím lepší) a když jdu dovnitř, tak si beru celkově lehčí oblečení, víc vrstev a tenký punčocháče .. teď na podzim, pokud je ráno zima, si vezmu ponožky a pak si je sundám a přezuju se do "žáb" na odpoledne, kdy je mi většinou vedro v čemkoliv .. a klidně sundám i ty legíny (protože sukně) .. vlastně mi celkově přijde, že se sukní se dá víc vrstvit a přizpůsobovat se aktuálnímu počasí, než s kalhotama (ty prostě máš a smůla)
    EDERA
    EDERA --- ---
    MEDVED007: Já se většinou v práci nepřezouvám (maximálně do lodiček, když mám nějaké jednání a venku byl marast vyžadující spíš sněhule než co jiného). Ale to zas jedu v módu "budu sedět celý den v teple" a neberu si legíny a teplý ponožky.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MEDVED007: pokud se mám přezouvat, vezmu si silonové ponožky, přes ně normální a ty si pak svlíknu. Ale v zimě teda dávám přednost punčocháčům před legínama, takže to tak často neřeším.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MEDVED007: Ja se prevlekam a prezouvam cela - tj je jedno, v cem jdu do prace, ponozky nebo podkolenky pak pripadne pod pracovnima kalhotama nejsou videt.
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    MOODYCAT:
    EDERA: to jste celý den v kanceláři v kozačkách ? já se teda dycky přezouvám....tedy do bot, ne bačkor, ale prostě normálních bot jakože jarní/podzimní.....
    EDERA
    EDERA --- ---
    MEDVED007: Tak v zimě je to jednoduchý - pořádný ponožky a kozačky.:-)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MEDVED007: No v zime s normalnima ponozkama (vysokyma, klasickyma) nebo podkolenkamaa v barve legin, vetsinou se nikde nezouvam, takze je videt akorat nohavice volne prechazejici v kozacku :). Ale uvnitr ukryva temne ponozkove tajemstvi :D. Kdyz to neni na kozacky, ale na kotnikove boty, tak kotnikove ponozky/tapky a pod ne jeste treba ponozky silonove, ktere pokryji usek mezi botou a leginama ;).
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    MOODYCAT: takovej blbej dotaz, ale co nosíš k legínám "na chodidla"....ponožky s leginama mi přijdou blbý, naboso v zimě je kravina, tak nějaké silonové ponožky ? nebo jak se to řeší ? ráda bych to nosila, ale silonové ponožky mě prostě nezahřejou, je mi v nich zima snad i v létě.....
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    TEEAK: Leginy jsou pro me idealni obleceni do zimy, kdyz jsou dostatecne tlusty, tak me hrejou vic nez dziny ci jakykoliv jiny kalhoty, takze jakmile prijde minus patnact, tak jsou pro me leginy jasna volba.
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    Paráda, díky za rady .. legíny se sukní jsou můj objev letošního roku - těch několik chladných rán mě vyškolilo (tak díky za potvrzení) .. už se na to těším :)
    EDERA
    EDERA --- ---
    Plus dobrý vysoký kozačky a dlouhej vlněnej kabát. A zima nemá šanci.
    AETHER
    AETHER --- ---
    TEEAK: Kolegyne, co chodi dost sportovne, nosi pod sukne v zime hlavne leginy, ja do mrazu kupuju spis puncochace, daji se koupit s primesi vlny, anebo proste jdi po vysoke gramazi, mam treba z Calzedonie jedny 200 den, byly drazsi, ale po trech letech vypadaji porad jako nove. Nekomu slusi natahnout pres puncochace nadkolenky, nekdo pouziva takove ty navleky na nohy. Plus ja tedy nedam dopustit na pashminu (uz jsem to slovo naucila i sveho sefa!;), prima jsou i takove ty "tunely" - sice to tedy neni zalezitost tykajici se sukne, ale da se to v pripade nouze pouzit vselijak;)
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    TEEAK: Ve sportovním stylu a k balónovkám od Akari si imho klidně můžeš vzít i legíny, bude to mega pohodlný. :)
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    loni tu proběhla debata "sukně celoročně" a "proč je to lepší než kalhoty i v zimě" .. uvážila jsem "pro a proti" a letos se chci hecnout a vyzkoušet to (neb mě kalhoty začaly hrozně štvát - nic mi nesedí a všechno mě hrozně omezuje v pohybu) a v neposlední řadě bylo léto "jen tak v šatech" hrozně super :) .. máte nějaké tipy na doplňkové oblečení, co si pořídit, abych nezmrzla a s čím to kombinovat (styl ideálně sportovní) .. momentálně vlastním několik Akari balónovek (Supercomfy) a pár pouzdrovek (jakože na zkoušky a na formální příležitosti - se sakem) .. zatím kombinuju s racerback trikama, rukávama s vestou, či svetrama na tělo .. otázka poslední: až bude mrznout - co doporučujete za punčocháče (občas se mi poštěstí být celý den venku - ať je jak je) .. klíďo do zpráv :)
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Chtěl jsem vám vyfotit svůj dnešní vohoz, ale zadělal jsem si košili od rajský, tak máte smůlu.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    STEPNI_VLK: NAVARA: povida duchodce duchodci... Hele poslyste Pane taky Vam pripada? ... Jojo, no vidite to, mate uplne pravdu... akorat by mely mit odlisnou barvu...
    MYRTHIE1
    MYRTHIE1 --- ---
    Ohoz na dnešní svatbu - aspoň se ten dnešní podzimní den trochu rozjasnil..
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    STEPNI_VLK: ještě by měly mít odlišnou barvu :)
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Tím střihem mi evokují oblečení pro šaška. Jen ty rolničky na tom chybí..
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Saty dostaly minusiky, ale stejnak si je beru na vecurek!

    ASAFA
    ASAFA --- ---
    POZITRON: furt lepší než kozy?
    to né:)
    JIMX
    JIMX --- ---
    EDERA: a přesně tahle reakce je jedna z těch, proč jsem se na psaní toho příspěvku měl vykašlat ... očividně tu někdo má potřebu flejmovat a do toho se zatáhnout nenechám :-D
    EDERA
    EDERA --- ---
    JIMX: Hele, a neříkala Ti to náhodou manželka už dávno?:-) Anebo o tom taktně mlčela, domnívajíc se, že to stejně nemá smysl?
    JIMX
    JIMX --- ---
    chtěl jsem vám napsat, že díky vám a následné diskuzi s manželkou jsem prozřel a rozhodl se koupit si nové košile s dlouhým rukávem, které budu nosit bez saka ... ale jelikož se tu chováte jak banda uhádanejch slepic, tak na vás kašlu a nic vám neřeknu :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam