• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    JAKE_UP: A najhorsia je otocka dolava.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    MOODYCAT: ja nosim denne jedine leginy, jednak chodim rada doma bosa, protoze topeni v podlaze. a jednak jsem leniva na rucni prani puncochacu viz prispevky pode mnou, uplne podepisuju leginy jako prakticky a pohodlny každodenní odev se sukni, bez ni samozrejme ne. jeste pridavam k tomu, ze suknese v zime da doplnit i teplymi navleky a muze to vypadat i prekvapive dobre s nekteryma botama ;-)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    GRANTORINO: Jenže ona je v obchodech strašnej problém s mojí diskrepancí v postavě - jsem relativně štíhlá, ale nohy mám dlouhý, takže taky abych se vešla, žejo :D. Protože skoro vše se dnes vyrábí - čím větší velikost, tím také delší. Prostě radši nosím legíny, míň mě to stresuje a snadněji seženu padnoucí :).
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    MOODYCAT: to si ty puncochace musis koupit tak aby ti nebyly velky :-)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    LORAIN: Tím, že legíny nejsou dole upevněné za nohu, tak u mě nenastává to, že mám po dvaceti metrech chůze rozkrok u kolen (bohužel vyzkoušeno snad na stovkách různých punčocháčů, ty, co by to nedělaly, nenalezeny) - navíc je teda nosím ne k sukním, ale hlavně k dlouhým topům, kterých mám přehršel.
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    LORAIN: Já třeba nemám potřebu prát legíny po jednom nošení, ale punčochy jo. A ve vedru se daj sundat ty ponožky a chodit bosky, v punčocháčích je mi často vevnitř vedro. Zase záleží, kam to nosíš. Já nosím sukně i se psem a na doma, takže tam jsou pro mě legíny praktičtější, "do společnosti" volím většinou punčocháče.
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    MEDVED007: moje kancelář je venku (takže se nepřezouvám a v zimě čím teplejší, tím lepší) a když jdu dovnitř, tak si beru celkově lehčí oblečení, víc vrstev a tenký punčocháče .. teď na podzim, pokud je ráno zima, si vezmu ponožky a pak si je sundám a přezuju se do "žáb" na odpoledne, kdy je mi většinou vedro v čemkoliv .. a klidně sundám i ty legíny (protože sukně) .. vlastně mi celkově přijde, že se sukní se dá víc vrstvit a přizpůsobovat se aktuálnímu počasí, než s kalhotama (ty prostě máš a smůla)
    OVECKA_MJ
    OVECKA_MJ --- ---
    JAKE_UP: jestli jsi na tohle prisel az ted, tak pro tebe i musi byt tezke byt muzem :-))
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    LORAIN: mám to stejně, legíny nevlastním žádné, na zimu teplé punčocháče a boty, ponožek netřeba, nežiju na sibiři:)
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    MEDVED007: Taky tomu moc nerozumím. Proto taky legíny vůbec nemám ráda. Jakmile se člověk někde zouvá/přezouvá, přijde mi to nepěkný prakticky v jakékoli podobě. A nechápu pak výhody legín oproti teplým punčocháčům, které aspoň vypadají pro mě přijatelně.
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    MEDVED007: Já přes legíny nosím podkolenky nebo ponožky a návleky. Kdyby mělo bejt vidět, že mam ponožky a legíny, tak si vezmu punčocháče.
    TEEAK: Na horách do sněhu jsem nosila pod sukni i funkční legíny a podkolenky a vysoký sněhule.
    SOFIJKA
    SOFIJKA --- ---
    MEDVED007: v tom právě spatřuju hlavní výhodu legín v zimě, mejm chodidlům je v bavlněnejch ponožkách rozhodně líp než v umělotinovejch punčocháčích. já ale zas pracuju doma, takže když jdu ven, tak přezouvání neřešim. ale řekla bych, že v teplý kanceláři nemůže bejt kromě kozaček příjemně ani v těch tlustejch punčocháčích..
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MEDVED007: Když mám v zimě sukni, tak si bez obav vezmu tlusté ponožky a nějaké vyšší boty. Ale já se v práci převlékám, takže ty ponožky pak jsou adekvátní. Koukám, že asi na zimu nakoupím víc legin, protože s tlustýma punčocháčem mám problém, že se obvykle neochotně přizpůsobujou mým stehnům (skončím s největší velikostí, co se dělá, špičky mi plandají jak kdysi v mateřské školce, ale nahoře to furt táhne), a ten převlíkací problém s punčocháčema už jsem tu zmiňovala.
    EDERA
    EDERA --- ---
    MEDVED007: Já se většinou v práci nepřezouvám (maximálně do lodiček, když mám nějaké jednání a venku byl marast vyžadující spíš sněhule než co jiného). Ale to zas jedu v módu "budu sedět celý den v teple" a neberu si legíny a teplý ponožky.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Koukám, že je těžké být ženou.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MEDVED007: pokud se mám přezouvat, vezmu si silonové ponožky, přes ně normální a ty si pak svlíknu. Ale v zimě teda dávám přednost punčocháčům před legínama, takže to tak často neřeším.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MEDVED007: Ja se prevlekam a prezouvam cela - tj je jedno, v cem jdu do prace, ponozky nebo podkolenky pak pripadne pod pracovnima kalhotama nejsou videt.
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    MOODYCAT:
    EDERA: to jste celý den v kanceláři v kozačkách ? já se teda dycky přezouvám....tedy do bot, ne bačkor, ale prostě normálních bot jakože jarní/podzimní.....
    EDERA
    EDERA --- ---
    MEDVED007: Tak v zimě je to jednoduchý - pořádný ponožky a kozačky.:-)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MEDVED007: No v zime s normalnima ponozkama (vysokyma, klasickyma) nebo podkolenkamaa v barve legin, vetsinou se nikde nezouvam, takze je videt akorat nohavice volne prechazejici v kozacku :). Ale uvnitr ukryva temne ponozkove tajemstvi :D. Kdyz to neni na kozacky, ale na kotnikove boty, tak kotnikove ponozky/tapky a pod ne jeste treba ponozky silonove, ktere pokryji usek mezi botou a leginama ;).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam