• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    fotogalérka vašich módních kreací

    Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

    Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

    Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

    rozbalit záhlaví
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    KAMIONG: Jj, maminky maj vzdycky pravdu ;) ja osobne zastavam nazor, ze s dostatecnym sebevedomim se da kazdej trapas typu tricko pod kosili uhrat na vystrednost :D
    KAMIONG
    KAMIONG --- ---
    BLOWUP: Jo, zajímavý to je, ale z nějaký niterný intuice věřím spíš mojí mámě, než nějakým stylistkám. Maminky mají vždycky pravdu, takže já osobně nikdy nepůjdu do divadla či na jednání bez punčoch a můj muž bez spodního prádla.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    KAMIONG: To je zajimavy :) pro me je cokoli pod kosili ekvivalentem bilejch ponozek k obleku, proste "havir jde do divadla". Nebo jako kdyby si zenska vzala nejaky uchvatny vecerni saty s rozparkem a nahejma zadama, a v tom rozparku ji byly videt nejaky hnusny telovy leginy :)

    Jak uz jsem psal, pod sportovni kosili je to ok, ale bila kosile k obleku nebo saku proste pod sebou nesmi mit nic. Neni to ani o poceni (potit bych se zacal az s tim trickem nebo pri nejakym divokym tanci, nicmene by to nikdo diky saku nemel sanci videt) A to s tema bradavkama byl for, ne? :) prusvitny kosile nosej tak nanejvejs nejaky buzny a tam to nejspis asi ani nikomu nevadi :)

    Jedna stylistka se kterou obcas fotim mi kdysi v jedny diskusi poradila zakladni kontrolni otazku k noseni obleku: nosil by to James Bond? Podle mne ani kdyby byl v komatu, to uz tak spis nejakej spatne placenej pojistovak v blbe padnoucim obleku, kterej to tricko nosi proto aby si tu kosili mohl oblict i druhej den ;)
    Hnusna predstava (a ty telovy spanxy, to uz je fakt slusny porno)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    GRANTORINO: má tvoje pračka program, který bubnem houpe, ale neotáčí? Bývá označen jemný, prádlo, ruční apod. Tak ten a neždímat. Vypnout ždímání, počkat na doprání, vylovit podprsenky, zavřít pračku a vyždímat zbytek.
    Ve složitějším postupu zapnout ždímání na málo otáček na chvilku, vypnout, vylovit podprsenky a doždímat zbytek.

    A prášky spíš sypké a rozhodně nebarvené. Nevěřím ničemu, co je tekuté modré / zelené/ fialové a má to vyprat bílé prádlo.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    SA_KRA_: asi 10kg...diky ;)
    SITH
    SITH --- ---
    SALAMAN: tak to pak jasny
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    SITH: Tak já se bavím o tílku, které nemá rukávy.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    MOODYCAT: neboj, nejsi jedina! U me je jakekoliv bile pradlo, ci obleceni uplne tabu. Nedokazu poradne vyprat ani bile ponozky. Po letech zkouseni a neuspechu jsem to vzdala a nic bileho mi nesmi do domu... nebo jen se smirenim, ze to zahy v pracce znicim!
    SITH
    SITH --- ---
    SALAMAN: protoze ti pripadny pot pohlti tricko a ne kosile
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    GRANTORINO: nízká teplota, nízké otáčky nebo vůbec neždímat, a co nejkratší program.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    LUCIASHECK: ok, tak teda rekni prosim, jestli muzu vyztuzenou fauve hodit v pytliku bez avivaze na malou teplotu nebo jaky jsou zasady a co se smi teda? ale jestli se ji neco stane, tak te prijdu osobne uskrtit :-D
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    FEFERONIE: FEFERONIE: slusi/sluselo ti to
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    KAMIONG: To by mě zajímalo, jak tílko zabrání koláčům v podpaží.
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    KAMIONG: nosil jsem košile do práce rok a půl a rozhodně bez tilka a neměl jsem vidět bradavky ani koláče v podpaží , můj táta chodil v obleku do práce 10 let a nikdy pod košili taky nic nenosil nechápu co je na tom buranskeho
    GRAMEC
    GRAMEC --- ---
    :) No vidiš jak si zářila
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    GRAMEC: To je ale pekne davno:)
    GRAMEC
    GRAMEC --- ---
    Na Gold Pandě v Akráči si zářila tak, že bys na sobě mohla mít pytel od brambor... Mimochodem
    GRAMEC
    GRAMEC --- ---
    :)
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    a trada podzim




    sry za kvalitu
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    neco s rukavem


    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam