• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    fotogalérka vašich módních kreací

    Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

    Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

    Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

    rozbalit záhlaví
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    1KA: 1KA: mno, nevim, zrovna na techto uradech sedi vetsinou takovi buranci, ze uz se nekolik let neustale divim a divim.
    Chodim cista, vonava, ve slusnych satech, ucesana, namalovana a s pokerovanejma rukama... A vetsinou urednicky ve vsech smerech zasadne prevysuju :)

    Nepadnouci obleky, tezke nehodici se vune, umele nehty, dlouhe rukavy na sakach, levne puncochace, pomuchlane sukne, cervene meliry a moc kulateho razitka... zumpa! :)
    1KA
    1KA --- ---
    AKISAN: no na ministerstvo či rajský úrad nebo pracák bych to na jednání neriskovala ( chodím tam , vidím co nosej a slyším co říkají) Pokud máš získat milionový zakázky, jde "hrdost" stranou ))
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    JANISKA: no ty blaho, to je fakt peklo. Koukam, ze zlatej nas dresscode a to je nejvic konzervativni co jsem zatim zazila.
    SITH
    SITH --- ---
    EXAGE: tak bavime se o obleku, ne o chovani se na wc :)
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    SARAJ: Kamarádka dělala na personálním kosmetický firmy. Povinnej byl lak na nehtech plus make up, nalíčený oči i rty. Když dvakrát nestíhala líčení a dorazila jen s řasenkou, byla vykázaná na záchody, ať si to líčení dodělá.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MADIETTA: ktere?
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    CMLKA: můžeš. Jsou firmy nebo organizace, které to mají jako součást dresscode, že musejí být ženy nalíčené (decentně).
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    CMLKA: asi tak.Ja se licim minimalne-resp vlastne jen v zime, protoze zacnu vypadat jako po chripce -a tento super odstin se mi drzi tak do kvetna. Takze jde spis o zachovani dojmu, ze jsem zdrava a neomdlim:) Nejak nechapu proc a cim bych mela mela urazit pravnika, ministra-olol-bez rtenky a stinu na obliceji:D
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    PAJUSAK: hehe. Oblecky statnich uredniku jsou vetsinou fakt pecka:D umele kosile, spatne obleky, sesmajdany boty, takze odrost a leginy jsou vlastne jen obrazek z druhe strany:)
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    SITH: Pro me je projev buranstvi, kdyz po sobe pak tihle panove v epesnich kvadrech nechaj posranej hajzl na wc tak, zes to jak ziv nevidel. Jestli maj na schuzce kvadro od Armaniho nebo rolak jako Jobs mi je putna. :)
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    KOUDY: Top svetr!
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    PAJUSAK: a muzes vubec pozadovat po nekom, aby se licil? to uz mi teda prijde fakt moc....
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    KOUDY: souhlasím s tebou, co se týká nastavení určité úrovně, rozhodně, na druhou stranu, mě osobně by mnohem méně pohoršilo tvoje vykukující tetování (případně zcela obnažené) než faux pas, která vídávám na jednání já u žen (na ruce invisibobble jak pětileté dítě, 5 cm odrosty, nepadnoucí oblečení, špatné nebo nulové nalíčení, legíny) a to podotýkám, že to jsou jednání mezi ministerstvy a právníky atp.
    SITH
    SITH --- ---
    LA_PIOVRA: nějak mám pocit že by to mělo být jedno a totéž
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    JAFROST: a nebo cerny boty, ty vzory mi k sobe nejdou, ta seda mi s tim nestymuje a uprimne pro to nemam racionalni vysvetleni
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    KOUDY: tohle se mi libi moc, palec.
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    KOUDY: ne takhle, vzal bych jednobarevnej svetr
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    JAFROST: bila cerna seda?..imho univerzalne kombinovatelny barvy ne?..co bys volil za barvu kalhot?
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    KOUDY: no, kalhoty a ten svetr se k sobe vubec nehodej, ale tak neni posviceni kazdej den
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    jak rikaj kluci..kdyz jde clovek nekam na jednani do velky firmy nebo korporatu tak je ten oblek furt vicemene potreba a ja myslim ze je to dobre..Velky jednani se maj vest na urcity spolecensky urovni a lidi maj k tomu bejt vhodne obleceny..nedokazu si predstavit ze s nekym domlouvam nejakej nekolikamilionovej obchod a oba mame vyhrnuty kosile a kerky..nebo dziny...

    dneska jdu ale na dve neformalni schuzky se startupistama..oba to sou mlady lidi okolo 25 let..takze jdu takhle..na kravatu prdim..na kosili taky a beru si svuj oblibenej svetr z espritu kterej sem koupil ve sleve..:)..mozna jeste vezmu hodinky s hnedym kozenym paskem aby ladily s botama..ale ani to nepovazuju uplne za nutny..bude to spis pro muj dobrej pocit nez ze by si toho typek ze startupu vsimnul.



    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    SITH: imho michas dohromady dve veci co se prekryvaji jen velmi castecne: "obchodni schuzka" X "klient vs. zadavatel".
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam