• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    jinak vhodná barva kalhotek by mohla být hezkým zvykem. Chodím cvičit a i v tlumeném světle vidím přes černé elasťáky spolucvičenek všechny možné světlé barvy kalhotek, kdykoli se ohnou. Prostě to prosvítá.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MAR_TINA: Nebo s cervenym krizem na zadku...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MOODYCAT: doktorky jedině proužky
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MAR_TINA: Jenze telove pak uplne nekrici "sex", kdyz je clovek doma :). A jinak u sestricek ano, ale u doktorek to trochu podkopava autoritu :D.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MOODYCAT: pořiďte si tělové kalhotky ;)
    Ale tak je příjemné si prohlédnout, která sestřička nosí obrázkové a která krajkové.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: U nas taky kalhotkovy orgie. Nevim, proc nemuzeme mit treba...nejaky pevny bily dziny napriklad. V tech platenych bilych je proste pradlo videt vzdy, a to u nas mame docela tluste ty kalhoty.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    JAJITA: u nás fasujem laboratorní kalhoty a nevím proč je dělaj tak průsvitný, že dycky jde vidět, jaký má ten den pracovnice kalhotky. já trvám na plášti teda a logo ať mi políbí pr...
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    jak já jsem ráda za práci v laboratořích s bílými hadry, kde je jedno, jestli jsem nalíčená, nebo z předchozího večera naprosto mrtvá :)
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    KOUDY: rozhodně souhlas, jsa sama 25ti letý ucho, tak mě potěší určitá lidskost i v oblékání :-) svetr i kalhoty se mi zvlášť líbí, dohromady mi ten vzor nejde, ke svetru bych dala kalhoty bez vzoru. ale rozhodně palec za kousky zvlášť a za přístup :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ACIDQA: a kancelář, kde se stýká s veřejností, s výstavkou tchýniných jazyků, figurek z kidrvejce a pachem krabičkového oběda.
    1KA
    1KA --- ---
    ACIDQA: a o tu moc bohužel jde
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    1KA: 1KA: mno, nevim, zrovna na techto uradech sedi vetsinou takovi buranci, ze uz se nekolik let neustale divim a divim.
    Chodim cista, vonava, ve slusnych satech, ucesana, namalovana a s pokerovanejma rukama... A vetsinou urednicky ve vsech smerech zasadne prevysuju :)

    Nepadnouci obleky, tezke nehodici se vune, umele nehty, dlouhe rukavy na sakach, levne puncochace, pomuchlane sukne, cervene meliry a moc kulateho razitka... zumpa! :)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    SARAJ: treba u Emirates musi byt zamestnankyne (aspon ty, ktere jsou ve styku se zakazniky) nalicene, vyrazne oci a cervena rtenka urciteho odstinu, nehty nalakovane cervene nebo pruhlednym ci prirodnim lakem.
    1KA
    1KA --- ---
    AKISAN: no na ministerstvo či rajský úrad nebo pracák bych to na jednání neriskovala ( chodím tam , vidím co nosej a slyším co říkají) Pokud máš získat milionový zakázky, jde "hrdost" stranou ))
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    JANISKA: no ty blaho, to je fakt peklo. Koukam, ze zlatej nas dresscode a to je nejvic konzervativni co jsem zatim zazila.
    SITH
    SITH --- ---
    EXAGE: tak bavime se o obleku, ne o chovani se na wc :)
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    SARAJ: Kamarádka dělala na personálním kosmetický firmy. Povinnej byl lak na nehtech plus make up, nalíčený oči i rty. Když dvakrát nestíhala líčení a dorazila jen s řasenkou, byla vykázaná na záchody, ať si to líčení dodělá.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MADIETTA: ktere?
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    CMLKA: můžeš. Jsou firmy nebo organizace, které to mají jako součást dresscode, že musejí být ženy nalíčené (decentně).
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    CMLKA: asi tak.Ja se licim minimalne-resp vlastne jen v zime, protoze zacnu vypadat jako po chripce -a tento super odstin se mi drzi tak do kvetna. Takze jde spis o zachovani dojmu, ze jsem zdrava a neomdlim:) Nejak nechapu proc a cim bych mela mela urazit pravnika, ministra-olol-bez rtenky a stinu na obliceji:D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam