• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    JIMX: Radši černé/šedé kalhoty a barevný svetr ;)
    EDERA
    EDERA --- ---
    NANTHEI: Protože tam prostě narozdíl od Tebe ten rozdíl vidí a něco takového by na sebe nikdy nevzal.:-)
    JIMX
    JIMX --- ---
    SABATHSASULE: svetr jsem zkoušel i jinak barevnej, ale právě už mi přišlo, že těch barev mám moc (hnedý boty, modrý kalhoty, černej kabát ... a teď ještě jinak barevnej svetr?) ... zavazadlo jsi trafila přesně, klasická notebooková taška :-)
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    EDERA: u mě bude problém s tím, že nerozlišuju pánské a dámské šály. v čem má být rozdíl? proč si muž nemůže vybrat okrovou, zelenou nebo kostkovanou šálu z dámské kolekce? :)
    EDERA
    EDERA --- ---
    NANTHEI: Dámskejch šál jsou všude mraky. Mám problém, abych neodešla pokaždé s novou, jakmile vlezu někde do obchodu. S pánskejma je to o dost slabší.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    EDERA: nejdrazsi hedvabi-kasmir jsem kupovala do 2k urcite, ostatni byvaji levnejsi (a to i vyrazne, pokud si to dobre pamatuju)
    SABATHSASULE
    SABATHSASULE --- ---
    JIMX: Jak už tu zaznělo xkrát - za mě nemam ráda světlý kalhoty na zimu, takže rozhodně tmavěmodrý kalhoty lepší, když jsi ta konzerva můžeš ten černej monolit rozbít třeba jednobarevným vlněným svetrem (vínovej :) ) a k tomu jakoukoliv šálu, tyhle s těma proužkama potkávám pořád, nevim co to bylo za hit. Neptám se na zavazadlo, neb mám trochu strach z černý textilní tašky na notebook, jinak boty i kabát jsou v pořádku.
    JIMX
    JIMX --- ---
    NANTHEI: já jsem s tím, co jsem slyšel, spokojenej ... :-)
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    JIMX: dobře, když to vezmu z jiné strany - co jsi chtěl slyšet, resp. co sis myslel, že uslyšíš?
    našla jsem jenom uznání toho, že světlé vytahané džíny asi teda ne, a kromě toho (když to nadnesu) všechno ostatní "jako prrrrr, už jsem změnil bundu na kabát, tak co po mně ještě chcete" ;)

za mě - "co myslíte" -> ty džíny jsou děsný, šála se mi nelíbí, zbytek nevidím (je to rozmazaný a černej svršek nedokážu identifikovat, co je pod ním, není vidět vůbec).
    kalhoty vyměnit (béžové, šedé, vínové, okrové bavlněné kalhoty), šálu vyměnit, aby ladila s kalhotami nebo botami (já teda nevim, ale šál jsou všude mraky). toť můj názor :)
    EDERA
    EDERA --- ---
    LUCIASHECK: A cena? Každopádně díky za tip, juknu tam.
    JIMX: Tak existujou i džíny jinejch barev než modrý. Anebo nějaký chino kalhoty - šedý, pískový... To by konzervativec mohl dát, ne?
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    JIMX: Kup si příjemné vlněné kalhoty, třeba už ve zmíněném MS je mají. Zjistíš, že je to pohodlnější, víc to hřeje, ale nijak extrémně, a zároveň jak je ten materiál jemnější a šití taky, tak se v tom i pohodlněji sedí. Zrovna nedávno jsme tam byli s mužem kouknout a měli ve slevách...
    Klidně začni méně výraznou pro začátek a vezmi tmavě modré. Časem třeba zkusíš světlejší, nebo nějaké vínové, šedé, hnědé a tak...
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    EDERA: pansky saly kupuju v Arkadach v Pierre Cardin. Obvykle velkej vyber, ruzne barvy, materialy i vzory (vcetne luxusnejsich provedeni)
    JIMX
    JIMX --- ---
    SITH: kdybych si vzal černý, tak už rovnou můžu jít na pohřeb :-D ... ale beru, že světle modrý nejsou vůči zbytku úplně značka ideál

LUCIASHECK: ne, nechápu :-) ... nicméně abych to trochu uklidnil, tak zásadní reakce platící i na ten tvůj příspěvek je právě ten další o tý konzervě :-) ... i kdyby ne manžestráky, tak vínová je pro mě momentálně už moc :-D
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    JIMX: hele, vazne nevazne, ja tomuhle typu reakci rikam mrkvickova zmrzlina. Asi pochopis proc ;-)
    JIMX
    JIMX --- ---
    EDERA: sedím celej den v kanclu, do kterýho jedu autem ... venku jsem minimálně, takže nějak extra teplý kalhoty zase úplně nepotřebuju :-)
    SITH
    SITH --- ---
    JIMX: tak začni u toho, že si místo světlemodrých džín vezmeš aspoň džíny tmavé či černé. Pro začátek. Pak můžeš zkusit i jiné materiály než džíny
    EDERA
    EDERA --- ---
    JIMX: Manžestráky? Do zimy ideální kalhoty. Souhlas s LUCIASHECK, že klidně i vínový (mají v M&S). Aha, JIMX - manžestráky ne? Zkus překonat trauma z dětství a zkusit nějaký současný.:-) Ale vono je to fuk. Barevnejch kalhot je teď všude fůra. Pokud člověk neshání nějakou divnou velikost, tak by to neměl být problém.

NIGHTFURY: Jenže sehnat nějakou jinou pánskou šálu je práce pro vraha.:-( Jr. to dal jako zadání narozeninového dárku babičce (taky nesní být šedá, ty už má dvě), ta to přehodila na mě a... Zatím nic.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    JIMX: Tak zkus jako další krok ty šedé nebo jiné kalhoty, ideálně ne džíny.
    JIMX
    JIMX --- ---
    LUCIASHECK: neber to tak vážně ... směju se tomu ... u mne je nejzásadnější problém těhlech navrhovaných změn to, že jsem děsná konzerva ... takže se na mě musí pomalu ... zatím jsem zvládnul kabát místo bundy a pořádný boty místo "kecek" :-)
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    JIMX: já bych teda volil trochu užší padnoucí džíny, i když teda mě to nijak neuráží. Je to klasika, nic proti ničemu, normální pěkný oblečení. Nic víc, nic míň.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam