• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    GENEVIEVE: ty jsou ve slevách kolem 1500, běžně kolem 2k+
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    LUCIASHECK: a cenově? Jsem ochotná dát trochu víc, ale něco už je hodně :-) (jakože budu šťastná, když se vejdu do tisícovky)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    GENEVIEVE: Gerry Weber (van Graf, Dum mody)
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    hale lidi, kam pro černé kalhoty? Klasické, jako se teď dělají džíny (tzn. úzké, spíš z nějakého normálního materiálu, ne moc tenkého, prostě pevného), na klasické zapínání (prostě kalhoty, ne legíny). A s pasem, který je spíš vyšší? (ne úplně do pasu, ale taky ne takový ten na kyčelní výběžky co z toho leze zadek). Velikost mám 40. Dneska jsem byla v Camaieu a tam jsem našla troje, ale jedno z toho v zásadě legíny, ruhé mi končily nad zadkem a ty třetí byly kraťoučký. Potřebuju je do práce a jsem zoufalá. Camaieu mě nikdy nezklamalo co se týče kalhot, ale nemůžu čekat na další kolekci, potřebuju je teď :)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    GRANTORINO: no tak ses vyblila...

    od holky, co tu háže na Nyx fotky v upatlaném oblečení nesednoucí velikosti podobná módní "doporučení" však jaksi nelze brát vážně

    je mi líto, naběhla sis sama

    zkus konečně řešit sama sebe, pak tě někdo začne třeba brát vážně
    1KA
    1KA --- ---
    ANGLAN
    ANGLAN --- ---
    GRANTORINO: Ty jsi pako
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    GRANTORINO: tys tu ještě chyběla.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    BLONDYNKA: ja myslim, ze sklizis, co si zasela.

    jinak me dost prekvapuje, jak vypadas na tvuj vek. promin, ale mam plno kolegyn s detmi ve stejnem veku 42 jako ty a vypadaji podstatne lip nez ty. jsou samozrejme i horsi pripady, ale nijak luxuxsni to fakt neni. vypadas na dobre udrzovanou padesatku.

    konstruktivni kritika: vic ti slusely ty rovne vlasy, drdol fakt ne. liceni je moc tvrdy, takze ti to pridava vek zbytecne. ze sameho sportovani mas rysy jak kulturistka. prehanis to proste s treninkem. obleceni jako mohlo by to byt podstatne vic sik. prekvapuje me ze zplacas ty vystrihy, ale to uz tu reklo vic lidi. zrovna ty, takovy modni kritik. pochybuju ze si z toho samozrejme vezmes. postavu mas dobrou, jenze ji neumis ani licit ani oblikat. na to co tu porad vykrikujes by to mohlo byt lepsi.
    SHOTEK
    SHOTEK --- ---
    BLONDYNKA: super kozacky, prozradis zdroj? :)
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    SA_KRA_: vzhledem k mnozicim se dotazum (a pochvalam, diky!)
    - tricko je z Reserved, kalhoty Tatuum, zachody pracovni, boty sveho casu Deichmann (chtela jsem zkusit, jestli takovy typ budu vubec nosit, ze kdyztak koupim martensky. Jsou to my nejnosenejsi boty :).
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    BLONDYNKA: Dneska montérky, samá nuda a šeď. Z toho bys nezvlhla.
    SABATHSASULE
    SABATHSASULE --- ---
    Kontrolní den na projektech, výjmečně tedy v kalhotech, na zevláka.
    (Skoro si přijdu OT, že sem dávám hadry, který sem patřej a neplkám)

    ALINEARTODE
    ALINEARTODE --- ---
    vstoupím vám do vaší filosofické debaty, abyste už nemuseli tápat v temnotách.

    Ne, věk zde opravdu nebyl myšlen jako urážka. Každý tam musíme, koneckonců můj věk už taky dávno nezačíná dvojkou. Ano, podání bylo rejpavé úplně ve stejném kousavém duchu, v jakém komunikuje Blondýnka. Ano, věk mě překvapil ze zmíněných důvodů a také potěšil, protože je rozdíl, když rejpe mladá, debilní nána, nebo sarkastická dáma nad 40. Chodící mrtvoly, starý rašple, apod. jste si do toho vložili sami. Tak, a teď se zase na pár let odmlčím, protože tady je to jak když spadnete do kanálu.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Pěkný den vám všem a už kurva jděte s tím vylejváním srdíček do hajzlu.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MORGAIN: každopádně pokud to druhé, tak na místě k tomu určeném :-)
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    BLONDYNKA: Podle mě třeba ani jedno z těch sdělení není zdaleka tak čisté, jak ho podáváš. Poznámku o chodících mrtvolách by stejně byli schopni použít i lidi, kteří humor používají jako obranný mechanismus. A spousta lidí v tom to sdělení bude číst právě jako "trefa do černého, je potřeba to zamaskovat vtipem". ;-)
    Nicméně klidně to můžeme buď uzavřít na tom, že to vnímáme každá jinak, nebo filozoficky diskutovat o způsobu komunikace a o tom, co mohou mít formulace "mezi řádky" v poště a tady nespamovat :-).
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    BLONDYNKA: To je ve zmírněné formě ten koncept té vojny. Staří budeme všichni, takže ona časem taky a pravděpodobně se najde někdo, kdo jí to bude taky říkat, takže dobře jí tak a protože já s tím nemám problém (jsem se sebou srovnaná), tak pro mě není důvod ten stereotyp bourat - mě už to nic nedá a zjednodušovat to ostatním není důvod.
    Pro mě ta reakce s nadhledem je obvykle "jsem, no a?". Případně, "jj a má to nespočet výhod". Ale vím, máš ostřejší komunikaci obecně, než já, takže mě tvoje reakce nepřekvapila.

    A primárně jsem to nepsala ani tak kvůli tobě, protože vím, že jsi co do stylu komunikace a názorů dlouhodobě konzervativní (ve smyslu že máš svůj styl a za tím si stojíš, opět tím nemyslím nic špatného), a zrovna tvou komunikační rovinu tím neovlivním. Spíš jako inspiraci pro ostatní, že se s tím dá pracovat i jinak, protože mi přijde, že pár lidem tady by tenhle podnět mohl připadat zajímavý. A třeba se pletu.
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    Bože to je keců kvůli malému rýpnutí o věku (btw ALI je holka ).......
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    VALENTINA: Já vím, jen je k zamyšlení, jestli tenhle styl vtipkování vlastně neposiluje stereotyp, který v obecné rovině asi není ideální.

    Já jsem taky tlustá a nemám s tím celkem problém. Akceptovala jsem to. Na druhou stranu mi to dalo dost práce a vlastně bych přála spoustě dalších lidí, aby s tím bojovat nemuseli, nebo ne tak moc. A to pro mě znamená neposilovat stereotyp, že je to špatné, ani vtípkama, které většinou, přiznejme si, vtipné stejně nijak moc nejsou... ;-).
    Ale jako jde se na to dívat i tím způsobem, že když jsem to musela vybojovat já, tak to přece ostatním taky nebudu zjednodušovat. To je takový ten princip šikanování zelenáčů na vojně.... Akorát to není moje cesta, tak zmiňuju alternativu.
    Jak říkám, můžete se nechat inspirovat, nebo to hodit za hlavu ;-).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam