• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    fotogalérka vašich módních kreací

    Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

    Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

    Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

    rozbalit záhlaví
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    SITH: Neuráží mě tvůj pohled ani trochu.
    A ano, pohled na ni mi asociuje ženu, která si je vědoma toho, že má malá prsa a je s tím naprosto srovnaná, líbí se jí to a nemá potřebu to maskovat, ani se za to stydět a ni se snažit za každou cenu ze sebe dělat něco, co není (nějak si je třeba vycpávat nebo volit za každou cenu šaty, ve kterých budou vypadaž větší).
    Jediný důvod, proč to na tebe působí jako nevhodně zvolené šaty, je protože podsouváš svůj vkus (to, že tobě se prsa líbí) automaticky i ostatním - tedy máš pocit, že by se měly líbit všem (všetně nositelky těch šatů) a tudíž by měl být ten oděv tomu vkusu podřízen.... Stačí odhlédnout od toho svého vkusu a říct si "aha, někomu se líbí i poměrně ploché hrudníky, ok". A přestane ti to připadat nevhodně zvolené ;-).
    ACKO
    ACKO --- ---
    SITH: Z ženského pohledu si myslím, že šaty jsou velmi vhodně zvolené, protože se nemusí kontrolovat, jestli ji z nich nelezou prsa, když je má malý, tak nelezou, že? Naopak velký prsa v tomhle modelu by vypadaly poněkud vulgárně a ještě by nositelku nutily k tomu, aby se celý večer věnovala jen tomu, jestli má šaty zakryté to, co zakryté má být. Šaty naopak naznačují, že tam nějaký prsa jsou, sice malý, ale jsou:-)
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    SITH: a myslíš, že by teda bylo vhodnější co? ona bude plochá v jakémkoli střihu, ledaže by si vzala vycpanou push-upku. Není to pak teda větší podvod na chlapy, až to z ní svlíknou?:)
    SITH
    SITH --- ---
    MORGAIN: já opravdu nechci trollit a vážně mě to zajímá. Vám ženám její model evokuje to, jak se má sebe ráda, jak má za vzor Gwyneth a jak nemá žádný mindrák, já jako normální chlap za tím vidím buď to, že má nevhodně zvolené šaty nebo to že její kamarád prohrál sázku a musí jít s holkama na ples. A jako chlap co miluje kozy si prostě výstřih spojuji s částečným pohledem na poprsí, až už menší, střední či větší (kde už to ale bude spíše snaha o attention whoring), než pohledem na komplet plochý hrudník. A omlouvám se pokud vás můj upřímný pohled na věc uráží
    ACKO
    ACKO --- ---
    JAKE_UP: je jich docela dost, co preferují menší velikost, nic výjimečného na tom není. Jen to třeba nevykřikují nahlas, možná proto, že to není zajímavé téma?
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    MOODYCAT: Já teda nevím, jakou velikost měl na mysli tady kolega pode mnou, ale já si mezi dvojkama zádama a obříma kozama umím představist spoustu velikosti poprsí, který by se mi v těch šatech líbily víc. A určitě by to neuráželo dekorum takové události jako je předávání Lvů.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    JAKE_UP: A tobe vy obri kozy derouci se z takoveho vystrihu prisly na spolecenskou udalost vhodne?
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    ACKO: Ale tak to je fikané! Já jsem zapomněl, že výjimečným mužům se kozy nelíběj.
    SITH
    SITH --- ---
    ACKO: myslím že to odfiltrování bude oboustranné
    ACKO
    ACKO --- ---
    JAKE_UP: Tak to bude tím, že její cílovkou nebude většinový muž. Takhle ty, o které nestojí, hezky v prvním kole odfiltruje.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    MORGAIN: Tohle je takový váš oblíbený a velmi rozšířený sebeklam.
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    JAKE_UP: Zjevně má sama sebe slečna ráda dost na to, aby pro ní bylo důležitější, co se líbí jí samotné, než co se líbí (většině) mužů/m :-D.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    SITH: Určitě. Hraje přece v Iron Manovi!
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Já se omlouvám, že se nevyznám, jaký střih propaguje Gwyneth Paltrow. Odpoledne si cestou ze solárka koupím novou Elle a pokusím se to dohnat.
    SITH
    SITH --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: když to dělá Gwyneth tak to tak teda bude
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    JAKE_UP: do takovýchto šatů je to jednoznačně přednost.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: Dva nesouhlasíme nahlas.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    JAKE_UP: viz níže, myslím si, že za outfitem je to, že se jí ty šaty líběj (a že z toho, že nemá prsa, nemá midrák :-D)
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    LUCIASHECK: Takže mi chceš říct, že za tímhle outfitem je snaha působit jako éterické stvoření?
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    JAKE_UP: to je otázka, jestli to slabina je nebo není.... Pokud chci působit jako éterické stvoření, jsou větší (doslova) slabinou právě výrazná prsa :-D
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    JAKE_UP: Tak zase proč ten rys (nezávisle na tom, jestli je to slabina, nebo ne) schovávat? Není lepší zaujmout muže, kterému se budou líbit její prsa taková, jaká jsou? K čemu by jí byl takový, kterému se nelíbí... ;-)
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Oh snap!

    (moc jsem si přál, aby ten soudek byla Kajina)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam