• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    SITH: a myslíš, že by teda bylo vhodnější co? ona bude plochá v jakémkoli střihu, ledaže by si vzala vycpanou push-upku. Není to pak teda větší podvod na chlapy, až to z ní svlíknou?:)
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    JAKE_UP: No, ve skutečnosti je tak trochu váš oblíbený sebeklam, že by se žena měla oblékat tak, aby skryla své odchykly od preferovaného ideálu krásy, protože to se vám mužům (většině) líbí a to jedině je tedy vhodný zjev.
    A vono tužku. Spousty holek nosí věci, které se líbí jim. Nemají potřebu si uměle dovycpávat prsa, aby vypadaly, že mají větší. Líbí se jim jejich prsa i jako malá a klidně si vezmou šaty s výstihem a jemnou látkou, ve kterých to rozhodně neutají. Nemají potřebu pořád nosit jen černou, protože ta přece zeštíhluje, a klidně si vezmou upnuté výrazně barevné šaty a nijak je netrápí, že je v nich jasně vidět, že nemají zrovna ploché bříško a ukáží oválné tvary svého těla jako přednost... Naštěstí :-).
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    Soudek tam zadnej nevidim a slecne ty saty s vystrihem slusej...chovejte se trochu jako lidi a ten fasismus nechte u ledu.....neeeext
    SITH
    SITH --- ---
    MORGAIN: já opravdu nechci trollit a vážně mě to zajímá. Vám ženám její model evokuje to, jak se má sebe ráda, jak má za vzor Gwyneth a jak nemá žádný mindrák, já jako normální chlap za tím vidím buď to, že má nevhodně zvolené šaty nebo to že její kamarád prohrál sázku a musí jít s holkama na ples. A jako chlap co miluje kozy si prostě výstřih spojuji s částečným pohledem na poprsí, až už menší, střední či větší (kde už to ale bude spíše snaha o attention whoring), než pohledem na komplet plochý hrudník. A omlouvám se pokud vás můj upřímný pohled na věc uráží
    ACKO
    ACKO --- ---
    JAKE_UP: je jich docela dost, co preferují menší velikost, nic výjimečného na tom není. Jen to třeba nevykřikují nahlas, možná proto, že to není zajímavé téma?
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    MOODYCAT: Já teda nevím, jakou velikost měl na mysli tady kolega pode mnou, ale já si mezi dvojkama zádama a obříma kozama umím představist spoustu velikosti poprsí, který by se mi v těch šatech líbily víc. A určitě by to neuráželo dekorum takové události jako je předávání Lvů.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    JAKE_UP: A tobe vy obri kozy derouci se z takoveho vystrihu prisly na spolecenskou udalost vhodne?
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    ACKO: Ale tak to je fikané! Já jsem zapomněl, že výjimečným mužům se kozy nelíběj.
    SITH
    SITH --- ---
    ACKO: myslím že to odfiltrování bude oboustranné
    ACKO
    ACKO --- ---
    JAKE_UP: Tak to bude tím, že její cílovkou nebude většinový muž. Takhle ty, o které nestojí, hezky v prvním kole odfiltruje.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    MORGAIN: Tohle je takový váš oblíbený a velmi rozšířený sebeklam.
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    JAKE_UP: Zjevně má sama sebe slečna ráda dost na to, aby pro ní bylo důležitější, co se líbí jí samotné, než co se líbí (většině) mužů/m :-D.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    SITH: Určitě. Hraje přece v Iron Manovi!
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Já se omlouvám, že se nevyznám, jaký střih propaguje Gwyneth Paltrow. Odpoledne si cestou ze solárka koupím novou Elle a pokusím se to dohnat.
    SITH
    SITH --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: když to dělá Gwyneth tak to tak teda bude
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    JAKE_UP: do takovýchto šatů je to jednoznačně přednost.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: Dva nesouhlasíme nahlas.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    JAKE_UP: viz níže, myslím si, že za outfitem je to, že se jí ty šaty líběj (a že z toho, že nemá prsa, nemá midrák :-D)
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    LUCIASHECK: Takže mi chceš říct, že za tímhle outfitem je snaha působit jako éterické stvoření?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam