• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    fotogalérka vašich módních kreací

    Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

    Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

    Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

    rozbalit záhlaví
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    MOODYCAT: tos rikala i u sukni. Ja si nechavala par kalhot upravit u spitalnich svadlen. Tech co zasivaji periny. Stalo to asi 30/ks :)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    1MALALISTICKA: No my mame kalhoty primo do pasu, ale v tom bych nevydrzela (z cehokoliv stazenehi v pase se mi stridave zveda kufr a dostavam krece do zeber), tak si je musim davat dolu. Teda musime - ja a muffin ;).
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    MOODYCAT: Ja myslela můj a mých kolegyn, protože fasujeme kalhoty v poměrně diskutabilni výšce pasu,ale když myslíš :)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    1MALALISTICKA: Neobkresluje muffin na brise, och, jsi tak taktni.
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    CORNELA: modrá tricka maji sanitari ;) sestry bílá, vy kosile a pláště. (a ty občas úchvatné bílé tričko s kocickama, jestli se nepletu)
    Kalhoty z cadenzy, co mam ted aktuálně na sobě, mam cca 5 let. Staly 600. Zaprane nejsou a to si na ne temer každé rano vycintam kafe. S trickem dobre velikosti, ktere neobkresluje mufin na brise, jsou i nafasovane kalhoty v pohodě. Nevidím problém...
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    CORNELA: Nerikam, ze nejsou, jen ze par stovek doktoru, ktere jsem kdy videla, je nemeli - takze asi se ti dobre obleceni nekde peclive skryvaji.

    Mne to proste prijde nedustojny obecne. Nepochopim, proc doktori nemuzou nosit civil + plast pres to, i z hygienickych duvodu je to lepsi, ptz ten civil si normalni clovek bere kazdej den cistej, nez kdyz chodi v jednech kalhotech tyden a vsude mozne po nemocnici, eventuelne i venku.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    CORNELA: Tak nemuzu mit jen jedny kalhoty. Musim mit aspon dvoje, abych je stihala prat. To mas dva litry. Mne se vsechno bily zapere/obarvi max po roce - a to je teda dost velka investice. Btw modry tricko mam, protoze nejsem blazen, abych chodila cela v bilym, nemam nervy na to jeste resit furt pradlo i nahore, tricko jsem si koupila zcela dobrovolne.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MOODYCAT: Shodou okolnosti prikladam fotku z prace, tohle ceske zdravotnictvi povazuje za dustojne obleceni, outfit a la uklizecka. A to jsem si musela koupit vlastni tricka, protoze jsem vyfasovala panska XLka. Na kupovani si novych kalhot a pul roku bohuzel nemam (za tak dlouho se mi bile operou).

    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    CORNELA: Neverim tomu. I ve vasi nemocnici jsem byla a asi jsem videla neco jinyho.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    CORNELA: Hm, videla jsem za svuj dosavadni zivot par stovek doktoru a hezky obleceni nemel ani jeden. Ze bys o nem vedela jen ty?
    RADOWAN
    RADOWAN --- ---
    trosku jsem se do toho zacetl a zjistil jsem, ze v japonsku [odkud tenhle nipple cover pochazi] je to primarne urcene na muzske bradavky. wow..
    "In Japan, male nipples seem to be getting on women’s nerves. Turns out that Japanese ladies can’t stand the sight of male chesty-buds, and in this hot weather, lots of businessmen are going out and about without undershirts on. The result? A barrage of constant eye-trauma for the ladies who say that the men who are flaunting their areolas at them are committing sexual harassment! Oh my!"
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    BLONDYNKA: Oukej, v tom pripade s omlouvam :)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    BLONDYNKA: jsou to teda plavky:D ale point taken.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Slaste ty saty neslusi. A neni to bradavkama.
    Bradavky rysujici se pod oblecenim jsou sexy.
    Bradavky rysujici se pod oblecenim zvysuji plat.
    Tahle diskuse snizuje IQ.

    Howgh.
    HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    SLASTE: ty saty jsou desne vyblity (k tonu tvy pleti) a nudny, imho ti neslusej, ani nelichotej tvy postave
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    TAYLES: Asi nwstihas proud debaty. Do role zaslouzile kojne se pasoval Medved ;-)
    ACKO
    ACKO --- ---
    GEISHA: já si myslím, že bradavky v byznys hadrech je velký faux pas. Ale ve volnočasovém oblečení to už záleží na každém.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    BLOWUP: ne, nepracovala a ocividne pracovat nebudu:)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    SARAJ: Ja do toho vstoupim jen kratce poznamkou, ze je vice podprsenek ktery z tech prsou delaj inertni bezpohlavni hroudy tuku nez tech, kde ty bradavky jsou znat.

    A ohledne dresscode: ocividne jsi nikdy nepracovala pro UBS, tam je to explicitne zmineny.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SAAYURI: :D ja mam jen porad zasek nad tim PROC vubec to delat, my na sobe tahame tolik extra obleceni, vrstev, vychytavek..samodrzky co maji na sobe silikon a poti se v nich pruh stehen, podvazky co se rysujou pod pouzdrovou sukni, pradlo co neni videt a stoji pekelny penize, podpatky co mrvi nohy - a no, miluju to nosit - takze predstava, ze si lepim na prsa jeste neco co vlastne popre fakt, ze mam zensky prsa je proste usmevna.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam