• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    AZA_: Je leto, vyser se na podprsenku..:)
    AZA_
    AZA_ --- ---
    když už teda řešíte prádlo: kde mám koupit hladkou tělovou podprsenku bez kostic a molitanovejch kokosů v zanedbatelné velikosti (70-75 A/B) ?

    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    MADIETTA: Ďáblice, ty se nezdáš!
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    BLONDYNKA: kupuju snad prádlo pro králíky nebo krtky?
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    MADIETTA: Kterých vnitřností? Používáš králičí nebo i krtčí?
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    JAKE_UP: Množstvím krajky, trhavostí v zápalu akce, nekousavostí, nikoli nutně v tomto pořadí. A čím ty?
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    JAKE_UP: Postavením planet a výsledkem věštění z vnitřností.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    JAKE_UP: Barvou! (Je to stejný jako s autem.)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    JAKE_UP: ahoj, velikosti.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ATUARFIK: nevim, jaka jsou panska, damska jsou na muj vkus dost tenka, nektera ok, nektera se chovaji hrozne.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    PISISKVOR: neni to strihem, je to hlavne typem upletu. Oboulicni zerzej ti tvar udrzi mnohem snaz, jednolicni se ti driv nebo pozdeji rozjede skoro spolehlive (kvalitni jednolicni zerzej se sice taky da najit, ale takova trika uz opravdu byvaji dost draha a je potreba tusit neco o tom, jak se materialy chovaji, aby clovek neutratil spoustu penez za neco, co bude za chvili zraly na podlahu).

    Pak samozrejme hraje roli material jako takovej, pece o nej, kvalita siti, ...
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Syn má trika z http://www.bambutik.cz/, jsou skvělá střihem i materiálem. Mají i dámská a pánská, ta nemám ozkoušená, ale předpokládám stejnou kvalitu.
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    JAKE_UP: Podle tebe samozřejmě ;)
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    JAKE_UP: Ahoj. Cenou. Ahoj!
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    PISISKVOR: Ty svy se zkroutej tehdy, kdyz se pri strihani ty latky setri a ty kusy nejsou srovnany paralelne se smerem toho upletu. Ten uplet potom pri prani reaguje v obou smerech nestejne, a kdyz to je strizeny diagonalne tak se to zkrouti. Stava se to prave u levnych vyrobku, ponevadz tim ze to nesrovnaj muzou z jednoho kusu latky vystrihat vic tricek. Takze, i kdyz to Moody krouti vajecniky, jak uz jsem psal price matters.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Ahoj, a čím se řídíte při nákupu spoďárů?
    AIJA
    AIJA --- ---
    AIJA:
    Prodejny – CANIS SAFETY a.s.
    https://www.canissafety.cz/prodejny/
    AIJA
    AIJA --- ---
    COLBEN:
    Mám trička přes net bezpotisku.cz, jak tu píšou. A byla jsem překvapená při nákupu v Canisu, že mají poměrně slušná jednobarevná trička. To musíš ale na prodejnu, na netu je nemají.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    KEPASO: většina jejich triček je Fruit of the Loom. Kvalitu nelze předem odhadnout, někdy je úžasná, jindy nestojí za nic, přestože gramáž se tváří slušně, ale zas za ty lidové ceny se to dá i tak.
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    COLBEN: doporucuju jit po reklamnim textilu, nenosim nic jinyho. plati rady, ktery uz tady padly ohledne gramaze a svu, ale neni to tak vzdy. treba gramaz nemusi byt jasnym ukazatelem, zalezi na dalsich faktorech, napr. na bavlne, jak je tkanina utkana, jestli je predeprana atd. absence svu je nekdy pozitivum, jindy negativum.

    nosim v lete 180 g/m2, nekdy uz je to prilis, ale da se. pod 150 g/m2 bych nesel. problem je, ze vyrobcu je milion a typu taky. najdes nekvalitni smejd a naopak skvely kusy, ktery ti vydrzi roky. dycky mi vyhovovala spanelska znacka Roly, ktera se ale pred nekolika lety nejak pokazila (spis strihem, tzn. ze rozmery tricek byly casto vetsi, nez udavala specifikace), nevim, jak jsou na tom dnes, v poslednich letech jsem zkusil ceskej Adler a britskej Continental, s obema spokojenost. nekdy se ale muze stat, ze triko stejnyho typu a velikosti muze mit rozdilnou delku/sirku (stalo se mi prave u Adleru, taky u tricek od Gildan, u kterych se navic rozjel strih), tolerance muze byt klidne 2 cm, coz mi vadi. u lepsich vyrobcu se tohle nestava. divej se po jmenovanych znackach, Bella, B&C (premiovy serie)... zmer nejoblibenejsi triko a porovnavej s presnyma rozmerama v tabulkach.

    obchodu s timto textilem pro koncovy zakazniky je dost, treba tento https://www.bezpotisku.cz/ (muj partnerskej link), bohuzel neuvadi znacku vyrobce.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam