• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    fotogalérka vašich módních kreací

    Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

    Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

    Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

    rozbalit záhlaví
    DEB
    DEB --- ---
    SUMPTN: ja bych spis vyhodila ten pasek s tou sponou
    SUMPTN
    SUMPTN --- ---
    BLONDYNKA: Ja to cigo mel pripravene abych si ho zapalil hned jak vylezu, doma jsem vyhodil prazdnou krabicku. A ty kalhoty byli vazne moc dlouhe to je dakt. Ale nic nemeni na tom ze nemusim byt ani kritik abych poznal leginy na chlapovi.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Miluju vůni butthurtu po obědě.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ACKO: Já mám jenom skinny kalhoty nebo (považ!) legíny, jsem stvořena otravovat svět svou velkou prdelí :D.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    ACKO: Na oblíbených ID nevadí nic, na neoblíbených všechno. Jako bys to nevěděla.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    SUMPTN: Spíš jde o to, že pokud to nebyl tvůj zcela soukromý a veřejnosti nepřístupný výtah, tak to není OK už z hlediska zákona, žejo, takže je minimálně pod úroveň se s tím vystavovat. Esteticky jsou hodně závadné ty ohavné kalhoty, takže moje připomínka směřuje k tomu, že když je někdo oblečen hnusně, tak by moc neměl vykládat něco o tom, jak jsou oblečení ostatní.
    ACKO
    ACKO --- ---
    Skinny džíny na ženských nevaděj ne? Nebo jo??
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    BLONDYNKA: ve skinny džínách už jsem se sem šoupla dvakrát a žádnej pořádnej shitstorm z toho nebyl. :( Musím přidat ty chelseas teda.
    SUMPTN
    SUMPTN --- ---
    BLONDYNKA: No tak to pozor, ja se nahodou bavim! Bez jakehokoliv navalu testosteronu. Spis me zarazilo ze te zarazilo nejaky zvaro :)))
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    SUMPTN: Vlastně jsi mě docela rozesmál. Že tě z toho popadne takové zoufalství a vztek, že bude potřeba vytasit na mě PMS, bych ani nečekala.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    MADIETTA: šoupni se sem ve skinny džínách a nezapomeň na chelsea boty, vím, že je máš :-D
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    BETTER: Pokud nevypadají jako Palimpfestovy.
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    Se pripojim do opozice, za me skinny ano, ale musi sedet a chlap na to musi mit postavu, tech strihu je vic a pokud ma chlap misto nohou paratka, tak to take neni ok.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    JAKE_UP: jak já sem přišla natěšená, tolik nových příspěvků! Nesnáším, když se lidi mažou! Příště sem dám něco fakt echt hroznýho, aby mě všichni co nejvíc drbali, a pak se taky smažu, to bude za to, grrr.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PALIMPSEST: cyberspace je alternativní, tady tě nemáme rádi standardně
    PALIMPSEST
    PALIMPSEST --- ---
    JAKE_UP: dík za zminku, až díky ní jsem si všim, kolik ta výzva nasbírala mínusek :D tyvole, lidi, nezlobte se, ale tohle je asi tak alternativní prostor jako módní okýnko františky čížkový
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    86 nových o fotce, kterou nevidím. A to chceš. Nemá to někdo vytíplý, že bych se taky pokochal? Bylo by mi to jedno, ale jakmile zazněla výzva "co se třeba vybodnout na ztotožňování oděvu s genderem nebo sexuální orientací", tak mě to začalo zajímat.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    PALIMPSEST: neeeeeeee, mrkváče nééééééééé
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    EXAGE: tohle mi prave prijde udesny - uzky nohavice, polovysoky boty, takze se ty nohavice nevejdou ani do bot ani pres ne a mas je takhle podivne shrnuty.
    PALIMPSEST
    PALIMPSEST --- ---
    GRANTORINO: a to já zas nevylučuju! :) naposledy jsem si koupil tyhle http://www.asos.com/prd/7917036 a je pro mě pokaždý nevšední zážitek, když si je vezmu na sebe :D
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    PALIMPSEST: no ja si nemyslim, ze te tu kdokoliv presvedci, nicmene treba by si mohl jeste dat sanci normalnim kalhotam ...nekdy ...v budoucnu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam