• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    fotogalérka vašich módních kreací

    Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

    Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

    Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

    rozbalit záhlaví
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    DRAGON: Tak ono to není jen o skladníkách, ale i kancelářských krysách. Jako že vezmu-li to kol a kolem, tak člověk, co řeší logistiku nebo helplinku taky nepotká zákazníka a celý den sedí v kanceláři, tak je otázkou, jestli jsou nějaké zběsilé požadavky na dress code vůbec smysluplný...
    Osobně mi legíny nevadí na žádné velikosti, pokud pod nimi neprosvítá prádlo případně hygienické pomůcky. A nevidím velký rozdíl mezi skinny stretch džínama, džegínama, a legínama... vlastně mi to přijde všechno stejný a přidělování těhle názvů naprosto random.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MORGAIN: tohle uz sem niz vysvetloval, ze mi o skladniky etc nejde.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    ELIS: ty jsou pekny, odkud je mas pls?
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    DRAGON: Za mě záleží na jakou pozici. Překvapilo by mě to u právničky, ředitelky nebo manažerské funkce, úplně v klidu by mi to přišlo u doručovatelky nebo paní za přepážkou, ze který veřejnost nevidí nic.
    FRKOLKA
    FRKOLKA --- ---
    FRANCINE: nic není ztraceno, nezoufej, stačí zhubnout 6 kg a tradá...
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    DEB: Líbí se mi to. Mám ráda zvláštní kombinace. Lidi, co je nosí první, ne až to nosí všichni a je to všeobecným vkusen povolené.
    FRANCINE
    FRANCINE --- ---
    Do frasa, takovou jsem mela radost z noveho sekacoveho ulovku (takovy skvost, uplne nove). A ted mam utrum, vazim 81kg.

    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    DEB: To mi pripomina ty prosteradla, co nosej kluci od hare krishna.
    ELIS
    ELIS --- ---
    A já nosím legíny. To žlutý je sako, ale na pohovor bych tak nešla.
    DEB
    DEB --- ---
    do prace

    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    JAKE_UP: já taky.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    ACIDQA: Ja to ctu nahaty a s penisem v ruce.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ACIDQA: mam na sobe jen kalhoty, co mam zaskrtnout?
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Tohle vsecko pisete nahaty nebo aspon mate na sobe nakej vohoz ?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    VON_GILOTINE: pokud lidskou chybou myslíš to, že na pohovor příjde v leginách, tak ano, je to hezký.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    to je tak hezky, hrat si na lidskost v korporatu a pak kdyz tam prijde nekdo s lidskou chybou, tak ho z pozice korporatni kapitaloetiky odsoudit. go, figure.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    Já jsem od 15 do 25 poslouchala, že nemám tolik jíst, od třiceti poslouchám, že se mám konečně najíst. A pořád mám někde vzadu v hlavě tak trochu dojem, že bych měla mírně zhubnout, protože to traumátko být při těle v pubertě a v době, kdy všechny holky byly štíhlé, to se nevymaže nikdy. Ale člověk musí zapojit rozum a srovnat si to.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ETERNITY: proc bych si mel dat facku? probehlo tady par vzkazu, anketa napovedela velmi dobre, nevidim duvod, proc se za neco trestat, sama si dej facku :P
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    MADIETTA: Tak to vnímám taky. Jsem prostě tlustá, i když mám zrovna 70, nebo 60. V tom druhým čísle se jenom prostě cejtim pohyblivější.. (momentálně v nedohlednu :D).

    Komentáře jsem taky poslouchala ze všech stran. Snad jednou dospěju k tomu, že si budu oblíkat co chci a na ty bubáky v hlavě se vy*eru :). Je fakt, že některým tlustým holkám závidím jejich sebevědomí - posledně jsem viděla holku cca 30, prasátkově růžový úpletový šaty s dlouhým rukávem, na zem, volný, ale ukázaly všechno, měla asi sto kilo a úsměv na tváři.

    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    KAIAFOX: dík, náčelníku. Je mi úplně fuk, že podle nějakých tabulek je to tzv. "mírná nadváha", protože v dnešní době nic takovýho neexistuje, člověk je buď hubenej nebo tlustej, není nic mezi tím. Tedy myslím z hlediska toho, jak naše společnost nazírá ženské tělo. Z tohohle hlediska je úplně fuk, jestli mám 70 nebo 120 kilo, spadám do stejné škatulky. Což je i odpověď na RUZOVYKOLOUSEK - s těma dvěma holkama bysme na tom byly všechny úplně stejně.

    Vím to o sobě, nemaluju si žádný iluze, ostatně poznámky zejména mužské populace mi na to nedovolí zapomenout, akorát mi to nezabrání v tom se snažit hezky oblíkat bez ohledu na sádlo, bo jsem marnivá parádnice. :P
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam