• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    MOODYCAT: Myslím, že se přihlášky vyzvedávají Na lampárně.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    BLONDYNKA: "Všechny by chtěly velká prsa" - můžu se někde přihlásit do klubu "Nechci velká prsa"?
    SHAREEZ
    SHAREEZ --- ---
    MADIETTA: Mně se velký prsa líbí hodně a drtivá většina kamarádek je má. Ale já bych se v tom necítila. Jednou jsem si ze srandy zkoušela Bombshell od VS, která zvětšuje i o dvě čísla a teda necítila jsem se. Já jsem se svými naprosto spokojená a nikdo z chlapů si ještě nestěžoval :))
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    MADIETTA: Mám jinou zkušenost. A ty už dej pokoj, pač nejseš tlustá. Tlusté ženské nemají pas a nemají štíhlé dlouhé nohy, jako máš ty. Neser :-D
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    BLONDYNKA: já si teda nemyslím, že by všechny ženský chtěly mít velký prsa, ba naopak. Většina je chce mít buď menší, nebo tak akorát, žen toužících po obrkozách je podle mě málo a jsou nějak šouplý.

    Plus je ještě potřeba dodat, že efekt přehnané sexualizace nastává pouze tehdy, pokud jsou ty velký prsa na štíhlém těle, když je ženská celá tlustá, tak už se v tom ty prsa ztratí a na přitažlivosti jí to nepřidá. Moje kozy nikdo nesexualizuje. :P
    SHAREEZ
    SHAREEZ --- ---
    DRAGON: Děkuju. Miluju Zaklínače, vždycky jsem je chtěla a konečně jsem na ně sebrala odvahu. Jen jsem si je spálila, tak jsem je musela zkrátit, teď zase nechávám narůst :)
    SHAREEZ
    SHAREEZ --- ---
    BLONDYNKA: Já miluju svoje kamarádky s velkejma prsama a líbí se mi to :)

    BLONDYNKA: ok, beru v potaz :)
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    MADIETTA: Kdyby na změnu dojmu u chlapů fungovalo pouze nemít velký výstřih, bylo by to příliš snadné. Z mé dlouholeté zkušenosti můžu říct, že i v tom roláku atd. mají chlapi u velkých prsou dojem, že dotyčná je nestydatě vystavuje. Korunu tomu nasadil jeden zkoušející na VŠ u mé sestry, který ji vyhodil od zkoušky a nechal se slyšet, že nemá rád, když to na něho ženské zkoušejí přes výstřih. Ségra mi poslala fotku - měla košili zapnutou ke krku. Schválně, protože vždycky nesnášela nějaké vystavování a docela se za ta prsa styděla. Nebýt toho, že takoví čůráci škodí a ubližují, bylo by to k srdečnému zasmání.
    Že se budou bát - jen ať se bojí. Jako jo, chlapi (z mé opět dlouholeté zkušenosti) jsou zkrátka připosraní ubožáci, čest výjimkám. Jejich problém.
    K těm ženským - je to prča. Všechny by chtěly mít velký prsa a tak kysele špiní ty, co je mají. Zatímco ty, co se s tím musejí tahat a potýkat se všema takovýma sračkama, by jim je rády darovaly. Dneska je to obzvláště vidět s tou záplavou silikonových balónů okolo vystrkovaných všem až pod nos.
    No jo, no :-)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MADIETTA: Ubranis, udelas to jako Blondie :-D
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    BLONDYNKA: Tak samice s velkejma nemusí chodit v pytli, ale když se rozhodne vzít si velký výstřih, musí holt počítat s tím, že 1) v části chlapů vyvolá dojem, že je nadržená a snadno k mání, 2) další část chlapů pohorší, případně se jí budou bát, protože nezanedbatelnou množinu mužů z výše uvedeného důvodu velká prsa děsí, a 3) ženský budou říkat, jak je vulgární a prvoplánová.

    Tomu se neubráníš, mám pár kousků oblečení s dost hlubokým výstřihem a vzít si je při mých rozměrech vyžaduje značné mentální sebezapření (a stejně nemám úplně příjemný pocit).
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    SHAREEZ: Možná jo. Ale mně ty modré šaty přijdou nějak prázdné, pověsila bych si něco asi na krk místo těch náušnic a dala bych si náramek.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    SHAREEZ: Mno jo, no. Víla s malejma kozama si prostě může vzít cokoli, ale samice s velkejma ať chodí v pytli, aby neurazila něčí jemnocit :-D Zejména od módního pekla mne to opravdu nepřekvapuje, úroveň této komunity do toho tak nějak zapadá.
    SHAREEZ
    SHAREEZ --- ---
    SHAREEZ: Plus teda ad ty šperky, nebyl to večerní outfit, naopak denní, protože Vary. Nevyplývá ty šperky už moc?
    SHAREEZ
    SHAREEZ --- ---
    BLONDYNKA: Díky za poznámku. Ad poznámka s prsy, milionkrát jsem tu či v Módním pekle četla, jak jsou velký prsa ve výstřihu vulgární. Asi jsem to napsala blbě, není to můj názor a souhlas s tebou.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    MADIETTA: Jo. Mě to vždycky TAK sralo!!!! Plus ženská s velkýma prsama je permanentně nadržená a nemyslí na nic jiného, než jak si je nechat valchovat od všech chlápků okolo.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SHAREEZ: saty mi nic nerikaji, ale mas skvely vlasy :-)
    LUCIMO
    LUCIMO --- ---
    MADIETTA: presne! Víla a štetka, nemrava, samice....
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    SHAREEZ: Minus jsem nedala, ale ty šaty mi přijdou velké.
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    SHAREEZ: myslim, ze tvoje vetsi vystrAhy jsou naprosto v poradku :-))
    A oboje ty saty jsou hezky
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    BLONDYNKA: pche, ve středověku mohly být výstřihy náhodou i dost odvážné, včetně spadlých ramenou :)


    Ale bohužel JE fakt, že převládající diskurs ženy s velkýma prsama sexualizuje mnohem víc než ženy s malýma, tudíž žena s malýma je víla a žena s velkýma je samice. Když si obří výstřih vezme Čvančarová, zdrbe ji celý bulvár a celý nyx, jak je vulgární.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam