• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    SITH
    SITH --- ---
    Ok jdu aktualizovat vztahový strom, díky za podněty
    DEB
    DEB --- ---
    spis je to loznice Jandose podle fotek co hazi Sretsis do auditka o bydleni
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Nemilosrdny nyx..i o vanocich :ú)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    ACIDQA: Spíš ne.
    (Fotky na Nyxu tu někde má.)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    SITH: Chceš hrát mrtvolu?
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    JANDOS: To je Stretsis ložnice?
    SITH
    SITH --- ---
    GEISHA: můžeš si to brát domů na role play?
    PABLITOS
    PABLITOS --- ---
    KUNKU: Technická, on má boxerky, ty máš trenky.
    KUNKU
    KUNKU --- ---
    JANDOS: jé hele, máš podobný trenky :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MART1NKA: Presne tak. Trochu dustojnosti kurwa. Na spani jedine tricko plus pyzamovy kalhoty / v zime flanelovy, pres den topit na 21, v noci na 19 a jsem spokojenej.

MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    SMETY: Je to úsmevné, keď má chlap na sebe len dlhé tričko a kouká mu z neho akuráť špička penisu. Ideálne keď má ešte na sebe ponožky.
    SMETY
    SMETY --- ---
    SITH: resp. V tričku a dole nic.

Přes den doma tepláky, hlavně nechodit po bytě kombinace tričko a trenky, nee
    SMETY
    SMETY --- ---
    SITH: resp. V tričku a dole nic.

Přes den doma tepláky, hlavně nechodit po bytě kombinace tričko a trenky, nee
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    CMLKA: Vzhledem k tomu, že většina lidí je pohřbená v obleku, bude zombie apokalypsa velice formální událost. ;-)
    LUCIMO
    LUCIMO --- ---
    MADIETTA: Jedna roztržitá matka dvou deti do dvou let kdesi na internetech psala, ze sla otevrit postakovi a ze byl ten den nejaky divny, Koukal mimo, nemluvil, rychle vypad. A az posléze si vsimla, ze si po kojení neschovala prso.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    MADIETTA: jak říká jeden známí: "jdu ke dveřím jenom já a péro, votevřu dveře a tam svědci Jehovovi " :)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    CMLKA: já si pravidelně dávám poledního šlofíka, takže kromě možného boje se zombie by bylo dost vošajstlich, kdybych šla nahá otevírat pošťákovi. Taky by se mohl vyděsit a už nikdy by mi žádnou poštu nedoručil. :D
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    LUCIMO: dost podobnej sen se mi zda taky, kdyz spim bez kalhotek...a hlavne, kdyby prisla necekana apokalypsa, tak bych opravdu nerada bezela ven vrazdit zombiky naha
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam