• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    BACCARA: jo jo jasne, napodobne, cleon fonte i tobe, samozrejme!:))
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    HAR4NT: 956 ccm, Cléon-Fonte
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    BACCARA: co ma ten r5 za motor, 0,8?:))
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    DEB: Heh, přesně na toho jsem taky myslel.
    DEB
    DEB --- ---
    PETRPEDROS: john krasinski is that you?
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    S kámoškou

GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    BERRUNA: zrušeny collectif :(
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    KURE: Ten kovboj jsem já. Sakra, kuře jedno :)))
    KURE
    KURE --- ---
    BACCARA: ty kozačky ti moc sluší, i účes. ale kdo je ten malý chlapec? ;D
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    ARGANNAH: jestli je pres lejtko dostanu, budu je nosit i za tebe! I za moji mamu!

Jeste jsem objednala jedny zlaty u firmy, co dela na xxl lejtka. :) Pro jistotu.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    ACIDQA: Mně je to taky jedno, o to nejde, já prostě žádný vysoký boty na ty letka nedostanu. Výjimka jsou šněrovací, kde si můžu povolit tkaničky, nicméně jakmile mi nohy sebemíň otečou, dělá se mi díra mezi jazykem a botou. Takovýhle boty jako jsi koupila ty bych si musela nechat ušít na míru a na to nemám prachy. Takže je prostě nos i za mě. :)
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    FIFI: To bylo ještě období dřeváků, nosil je totiž Hurvínek. :)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    ARGANNAH: jsem ve veku, kdy mi je uplne jedno, kdyz nekdo prudi. :) Jsem tlusta a mam obri lejtka, ale uz jsou na ceste ke mne. Uvidim. :))

ILLUZE: mam super obri lejtka a nosim vyhradne saty. K nim nosim chelsea, kozacky, tenisky, a kdyz je snih, tak crocsy a vlneny valenky. :)
    FIFI
    FIFI --- ---
    GENEVIEVE: nadherny!
    FIFI
    FIFI --- ---
    BACCARA: prvne vidim Baccaru bez birkenstocků !
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    BACCARA: Plus za krásnou fotku, jé, 1980, to jsem se narodila. :) Ale peklo to není, sorry. Maminka byla štramanda.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    ACIDQA: Mám podobný problém, jen nechci tento typ bot :)
    Jak jsem si po letech koupila dlouhý kabát, navíc barvy sahara, prolézám obchody a nemůžu nic najít.
    Ke kalhotám vlastně vypadají dobře i bílé tenisky, ale co k šatům u širších lýtek, aby pak člověk nevypadal jak čapa, to je mi po ozkoušení yx typů bot, záhadou. Lodičky nechci - zřídila bych si nohy.
    Paní prodavačka mi teď nabízela mokasíny s traktory. Jako asi se to někomu líbí, můj šálek kávy to není. Připomínají mi ty postavičky z ilustrací Neználka.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    ARGANNAH: Rodinné album, rok 1980, nosilo se to vždycky a bude se to nosit pořád. :)))

Do pekla to patří a škoda že nemám tu čepici Ford.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    ACIDQA: Trochu pozdní reakce, sorry, ale podobný boty se nosily v ranejch devadesátkách, možná když bude matka moc prudit, tak by se dalo prohrabat rodinný album a přistihnout ji vyfocenou v něčem podobným.

Jinak jsou krásný. Miluju vysoký boty, ale mám nekonfekční postavu, takže je na sebe neseženu. Kup si je i za mě. :)
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    GENEVIEVE: krásné, odkud?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam