• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    NTR23: dve fakta najednou je ti malo?!:))
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    DEB: Moje hnědá Adidas teplákovka je měkká a tepla, ovšem můžu jí nosit pouze před školu a s kabelkou.
    BACCARA:
    NTR23
    NTR23 --- ---
    HAR4NT: A třeťak?
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    NOIK: to je jednak maly (120cm) a druhak to patri nalezato:)
    KLEER
    KLEER --- ---
    RICARDERON:
    MAMBA:
    EMAET:
    super, super a super! :)
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    VDFLAT: nevim jak vas, ale mne moc ten fleece nehreje.. kdyz uz, tak elektrickou deku https://www.alza.cz/search.htm?exps=elektricka%20deka%20vyhrivana
    HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    V posledni praci byvalo v zime tak 18° max , vic to tam vytopit proste neslo. Zaklad byl zabalit spodni pulku tela do deky, jinak vrstvy funkcniho obleceni - merino / fleece apod.
    No jeste ze uz tam nedelam...

jinak jsem nasla toto (nevim, jak je to aktualni) :
    "V denních místnostech, učebnách, odborných pracovnách, družinách a dalších místnostech určených k trvalému pobytu musí vytápění zajistit teplotu vzduchu nejméně 20 až 22 °C; teplota povrchu podlahy nesmí klesnout pod 19 °C.
    DEB
    DEB --- ---
    HELLENKA:
    WRNQ: podle meho netopi schvalne o vikendech, aby usetrili, coz mi ale neprijde v souladu s hygienou, tuto problematiku budu tez blize zkoumat
    neplatim 20k za to abych tam mrzla
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    DEB: Třeba už začnou topit...:) Teď zas nějakou dobu pracuju od compu z domova a moje zkušenost je taková: jakmile se člověk aspoň trochu nehejbe, je mu zima prostě pořád.
    Hlavně teplý nohy a krk, to mi dost pomáhá.
    Když jsme měli v práci 16 stupňů, tak to na sezení bez pohybu bylo už hraniční.
    HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    DEB: prosim te, kolik tam je stupnu ? to tam nemohou zatopit ? :O
    EMAET
    EMAET --- ---
    Jednu Eiffelovku a croissant prosím

RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    NOIK
    NOIK --- ---
    DEB: v tom případě už asi nezbejvá nic jinýho než se s přímotopem zavřít do tohodle a vykukovat na přednášející okýnkem

DEB
    DEB --- ---
    VDFLAT: taky mam
    EMAET
    EMAET --- ---
    MAMBA: miluju!
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    DEB: Další nevyžádaná možnost je deka s rukávama: https://www.amazon.com/blanket-sleeves/s?k=blanket%20with%20sleeves - pořizovali jsme to kámošce, která i ve 25 stupních nosí svetr.
    MAMBA
    MAMBA --- ---
    Jeden kožich z polyesteru :)

NAVARA
    NAVARA --- ---
    BARBARELLA: Nebo přestěhování na jih ;)
    BARBARELLA
    BARBARELLA --- ---
    DEB: tak tady pomůže už jen spacák a přímotop :D
    DEB
    DEB --- ---
    BARBARELLA: kasmir taky dobry, ale toho mam doma svetru tunu, prakticky v zime nic jinyho nenosim, ja jsem totiz typ cloveka, kterymu je zima celorocne a v zime je to fakt problem, takze minulou sobotu jsem tam sedela v: tilko, triko dlouhy rukav (bavlna), kasmir svetr, mikina, puncochace (bavlna) a dziny a byla mi zima, takze nejlepe potrebuji neco do -30 abych prezila a chtela bych aby to bylo pohodlny a cozy a vypadala jsem jak meda :D

no nic jdu se zabit :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam