• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    ETERNITY: asi bych uprednostnil hola zada nez hole bricho prestoze ho mas luxusni i v Luhacovicich.
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    ETERNITY: Bez v tomhle s lodickama. Baby neres, beztak tam budes oblecena nejlip
    EMAET
    EMAET --- ---
    ETERNITY: jsem tým holá záda :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ETERNITY: si jedno z toho vezmi a neřeš. Vsadím se, že budeš oblečením v té lepší části.

A ukaž nám odhalená záda :)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MAR_TINA: well.... druha vec, kterou mam doma, ma zas uplne volna zada. A nejsem zrovna fanousek nakupovani. To driv prodam ty vstupenky.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    ETERNITY: mne to přijde jako ohoz na předtančení na plese. Ale břicho máš luxusní, tak proč ho schovávat ;)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ETERNITY: kdybys sehnala nějaký otevřený průhledný černý top, který by pokryl to břicho, a neukázal se vy výstřihu, tak by se vyřešilo.
    Ale mít tuhle postavu, jdu takhle, hezké to je, dlouhé večerní taky, tak co jako.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    LUSINDA: bricho. Tam trochu citim problem. Je to sukne a vrsek.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ETERNITY: potřebuješ v Luhačovicích dál bydlet a vyřizovat věci na úřadech?
    Jestli jo, tak si vem něco, co víc zakryje to perfektní bříško, jinak ti to úřednice dají sežrat :)
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Mě to teda jako akce nepřijde špatný....u nás na vesnicí za Prahou jsou teda outfity o hodně hodně horší. https://luhacovice.cz/luhacovicky-ples-se-nesl-v-duchu-skvele-zabavy-i-pomoci-druhym/
    JIMX
    JIMX --- ---
    MICHELLEDANIELS: Je to boží 👍
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    LUSINDA: vidět 😀
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    ETERNITY: ohoz super, ale osobně bych v tom šla spíš na nějakou jinou akci, než ples. Myslím, že odhalený břicho se na ples úplně nehodí, anebo se nehodí na ples v takový prdeli, jako Luhačovice. Ve větším městě by to možná bylo víc ok. Každopádně mezi místníma asi vzbudíš trochu zájem a pokud tam budou nějaký starý báby, možná počítej i s nevraživými pohledy :D
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Tenhle druh flanelovych satu nebude asi moc lichotivy, ale hodi se k nim červená rtenka.

LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    ETERNITY: to je ti vyset břicho, nebo je to tělová látka?
    AETHER
    AETHER --- ---
    ETERNITY: Nevidim, jake mas boty, ale saty na Luhacovicky ples budou ok.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    ACKO: ja jsem myslela, ze jsem ucesana:((
    Ok, zkusim doladit:) Moc dekuji:)
    ACKO
    ACKO --- ---
    ETERNITY: máš to dobrý, v Luhačovicích budeš za hvězdu plesu, když si k tomu nějak pěkně učešeš vlasy
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Jako modni neumetel davam vyjimecne vohoz z velmi specificke spolecenske akce s dotazem: muzu to repasovat na ples? ( Luhačovicky, s Vasutem, tvari se hoch jak prase, takze neco mezi vesnickou zabavou a skutecnym plesem).
    Jsem ta vpravo. Vzala bych si lodicky.

ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    BERRUNA: Vydrž po 3.-4. praní ,-)
    Ale sluší ti to :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam