• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    fotogalérka vašich módních kreací

Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

rozbalit záhlaví
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MAR_TINA: mno... možná proto, že je mi skoro malá :D První, na co jsem v sekáči natrefila a jakžtakž mi to padlo. K tomu tepláky, co jsem nosila naposled na střední, sněhule po jednom z potomků a firemní škodovácká čepice. Po vyčištění a zprovoznění toho debilního kotle to ze sebe okamžitě strhávám a nechávám to na mrazu větrat až do chvíle, kdy to zase budu potřebovat. :D
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    MAR_TINA: Stačí si ji koupit tak malou, že buřty nebuřtujou.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MADIETTA: tyjo, jsi jediná, kdo vypadá v buřtobundě poloviční
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KOUDY: mozna take foto vic z dalky nebo jen kynu a mam jine porovnávací smysly :D Hlavně, že ses spoko :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    VALENTINA:
    MICHELLEDANIELS: Diky, ja uz teda zhubnul dva roky zpatky a od ty doby vazim porad stejne, ale oholil jsem si vous, tak mozna mam hubenejsi oblicej :D
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Outfit, v jakém jste mě věru ještě neviděli, tepláky included. Nazývám to pracovně "operátorka energo-průmyslového komplexu", nacházejícího se na druhém fotu.

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KOUDY: vypadas teda dost hubeně. Už chapu proc se me tenkrát ptali, jestli nejsem nemocna nebo neumírám. Ptala bych se nejraději taky, tak snad jsi spoko :)
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    KOUDY: ty jo, ty jsi zhubnul ne?
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    MOODYCAT: Moje oblíbená tradice. Všechny jsou super a 3 a 11 jsou úplně boží.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Kouty jdou do fitka.

MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MOODYCAT: chapem, ja sa v pyzame odkulim ku compu a prezliekam sa az cez obed. to fakt nie nic moc na hlavu :(
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MART1NKA: Ja vzdycky chodila do prace v kombu leginy + mikina, protoze se stejne prevlekame, ale kdyz se aspon trochu snazim, tak mam hned mensi chut se zabit poranu :).
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Tak na hlavu (čti aspoň chvíli si připadat hezky) stačí ta cesta do práce samotná.. u nás v práci se nosí pláště, montérky a jiné pracovní hadry, tak aspoň na tu cestu je fajn si vzít hezký kabát, boty atd. :). (A já se to po letech v basic/sportovních hadrech zase učím).
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MART1NKA: ja kdyz jsem zacala pracovat ve formálním prostředí: Jupiiii, budu nosit kostymky a budu se kočičkovat.
    Realita? ... Jsou kalhoty a svetr dost formální? :D
    Dneska jsem zase rada, ze muzu nosit kalhoty, mikinu a neřešit :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Ja v poslednej dobe chodim do kanclu len raz tyzdenne a zbytok tyzdna travim v sportovom. Moody ma trochu motivuje tou krasou.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    MOODYCAT: Krásná ve všem 😍
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Tak zase nějaké ty šaty ;)

MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MAR_TINA: Ty Ninepine mam uz troje, dvoje stejne cerne a jedny bezove na leto, nemuzu si je vynachvalit, super i na cestovani, kdyz clovek chce byt v pohodli, ale zaroven nevypadat jako bezdak. Dokonce jsem je se sakem mela i na pracovnim pohovoru.
    NIAN85
    NIAN85 --- ---
    NIAN85: A to zrcadlo lestim kazdy den 😁
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MOODYCAT: vypadají fakt dobře, asi to zkusím. Dík
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MAR_TINA: Nosim budto tyhle kalhoty Ninepine https://www.ninepine.nl/collections/bestsellers/products/asana-relaxed-straight-zip-pant?variant=40194399436881, jsou uplne super na vsechno, takovy lepsi teplaky :). Anebo pak mam v mnoha barvach vcetne cerne tyhle Anna Field https://www.zalando.cz/anna-field-tall-kalhoty-dark-grey-anh21a00j-c11.html
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    NAVARA: u me dycky vyhraje pravej horni roh:))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam