• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    fotogalérka vašich módních kreací

Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

rozbalit záhlaví
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    EMAET: jenže to bylo Pinko :)
    EMAET
    EMAET --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: taky mám jednu trhlou Pinkie :)

SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    Citim se dneska trochu jako ten recepční ze Zootropolis

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Váha je jen číslo, Moody byla a je kočka a je úplně jedno, co na váze.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Další důkaz, že váha je naprosto zbytečná věc :).
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    VERSONNENHEIT: Prosimte, s timhle kdyztak do Komercni Banky, do SZ ti dam udaje k moji hypotece :D
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    MOODYCAT: 100 kg ti opravdu nevěřím :) tipuju 80 max. Pokud jsi tedy neprodělala nějaký úraz a nemáš v sobě 20 kg ortopedické oceli :)
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    MOODYCAT: jestli budes provokovat muze dojit na kontrolni vazeni 😄
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    DROOPI: Kdybych mela dostat 5 korun pokazde, kdyz mi tohle nekdo rekne, tak nemam hypoteku :).
    Ale Droopi, nikdo nemuze za to, ze je hezkej, chapes.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    MOODYCAT: a tedy opet 3,7 a 11-jako na minuly kolazi:)
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    DROOPI: moc ji nedrazdi, nebo ti da facku, az chytnes druhou o zed...;-)
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    MOODYCAT: me by zajimalo kde tech 100kg mas? Ja nam o 5 cm a 6 kg vic a je to na me rozhodne videt.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    HELLENKA: 178cm
    HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    MOODYCAT: prosim te a jak jsi vysoka ?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MOODYCAT: já mám pocit, že tenhle typ kalhot víc sedí nám (kdo to popsal jako valkýra ? :) než těm ultraštíhlým (AI) modelkám na produktových fotkách. Prostě to do nich chce vlastnit nohy ne tyčky.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MOODYCAT: božsky! Jsi můj cíl!
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: Dekuju, jsi hidnej papousek :). Ja jen demonstruju, jak taky zena s 100kg muze vypadat :).
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MAR_TINA: mno... možná proto, že je mi skoro malá :D První, na co jsem v sekáči natrefila a jakžtakž mi to padlo. K tomu tepláky, co jsem nosila naposled na střední, sněhule po jednom z potomků a firemní škodovácká čepice. Po vyčištění a zprovoznění toho debilního kotle to ze sebe okamžitě strhávám a nechávám to na mrazu větrat až do chvíle, kdy to zase budu potřebovat. :D
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    MAR_TINA: Stačí si ji koupit tak malou, že buřty nebuřtujou.
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    MOODYCAT: já vůbec nechápu, kde vidíš ty kila navíc nebo jiné důvody k nespokojenosti. Jsi fakt krásná ženská a ještě to umíš oblečením skvěle demonstrovat. Bych ti moc přála, aby ses uměla vidět mýma očima ( a dost tipuju, že nejen mýma).
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MADIETTA: tyjo, jsi jediná, kdo vypadá v buřtobundě poloviční
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam