• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    fotogalérka vašich módních kreací

Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

rozbalit záhlaví
    GEISHA
    GEISHA --- ---
    ULO: Já vůbec nemluvím o tom, kdo co shledává víc atraktivní, ale o tom, že vysoký člověk má tak nějak z podstaty vyšší metabolismus a tak může sníst víc (což je pro mě, kdyby to někdo nepochopil, docela priorita :D). Plus teda 5kg navíc se jinak rozkládá na postavě 150cm a 180cm vysoké, no. Já jsem vysoká ráda, v davu vidím dobře svou rodinu a kámoše ;)

MAR_TINA: Ale tak ty jsi taky celkem vysoká, ne?
    ULO
    ULO --- ---
    GEISHA: dovolím si nesouhlasit, malá trochu boubelka je roztomilá, vysoká oplácaná je podle mě mnohem horší.
    GEISHA
    GEISHA --- ---
    MOODYCAT: Já ti to podepisu, taky bych chtěla být bez hypotéky. 175cm a pravidelná poska znamená, že mi nikdo nevěří, kolik kg doopravdy mám. Ale vlastně toprí, protože vysoký a velký lidi můžou víc jist :D
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    MADIETTA: tyvado, madietta v kalhotach :))) slusi
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Trosinku patologicky, kolik casu dokazou lidi venovat debate o vaze uplne cizi osoby.
    ANIRYBAANIRAK
    ANIRYBAANIRAK --- ---
    VERSONNENHEIT: Kdyby šlo o MOODYWOLF, tak by to mohlo ještě být adamantium :-)
    EMAET
    EMAET --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: no, vždyť vím :D jen to debil ani neumím napsat.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    EMAET: jenže to bylo Pinko :)
    EMAET
    EMAET --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: taky mám jednu trhlou Pinkie :)

SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    Citim se dneska trochu jako ten recepční ze Zootropolis

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Váha je jen číslo, Moody byla a je kočka a je úplně jedno, co na váze.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Další důkaz, že váha je naprosto zbytečná věc :).
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    VERSONNENHEIT: Prosimte, s timhle kdyztak do Komercni Banky, do SZ ti dam udaje k moji hypotece :D
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    MOODYCAT: 100 kg ti opravdu nevěřím :) tipuju 80 max. Pokud jsi tedy neprodělala nějaký úraz a nemáš v sobě 20 kg ortopedické oceli :)
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    MOODYCAT: jestli budes provokovat muze dojit na kontrolni vazeni 😄
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    DROOPI: Kdybych mela dostat 5 korun pokazde, kdyz mi tohle nekdo rekne, tak nemam hypoteku :).
    Ale Droopi, nikdo nemuze za to, ze je hezkej, chapes.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    MOODYCAT: a tedy opet 3,7 a 11-jako na minuly kolazi:)
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    DROOPI: moc ji nedrazdi, nebo ti da facku, az chytnes druhou o zed...;-)
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    MOODYCAT: me by zajimalo kde tech 100kg mas? Ja nam o 5 cm a 6 kg vic a je to na me rozhodne videt.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    HELLENKA: 178cm
    HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    MOODYCAT: prosim te a jak jsi vysoka ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam