• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    fotogalérka vašich módních kreací

Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

rozbalit záhlaví
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    EMAET: Ja mam uchylku na kostymky, pocitala jsem, ze jich mam sedm, ale prijde mi to…malo.
    EMAET
    EMAET --- ---
    MOODYCAT: ach!
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Tri dny kongresu s Moodynou.

MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Zlatej pátek s PhDs.

HAJOUNEK
    HAJOUNEK --- ---
    Největší úlet jsem zažila na Zélandu, kdy týpek přišel do divadla ve žlutým dresu LA Lakers (tílko/trenky) a v gumákách (aspoň nebyly od ovčích hoven), cííjo tady v Balíkově do etikety 19.st ještě ani nedospěli..

..takže tady po ulici můžu klíďo chodit v tomhle :-D
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    NIAN85
    NIAN85 --- ---
    WRNQ: Proc?
    MATES169
    MATES169 --- ---
    MEI: já si na podzim koupila Angulus a jsou fakt pohodlný, prodává: https://www.nila.cz/znacky/angulus/ mají i kamenný prodejny po Praze
    SAL
    SAL --- ---
    MOODYCAT: MOODYCAT: Jednoduše, nedávno jsem si je nechala udělat a nemůžu si jen tak z rozmaru koupit měsíc nato další, prostě na to nemám. Zatmavovací jsou z praktického důvodu.
    S těma kadeřnicema.... No, zkusím místní. Snad to dopadne dobře.
    Se snažím z toho potenciálu něco vyždímat.
    DEB
    DEB --- ---
    SAL: bryle jsou dobry, ty bych neměnila a pokud, tak cim vic brýlí tim lip
    DEB
    DEB --- ---
    MARIPOSA: tam maji dle meho teda velky kulovy
    MARIPOSA
    MARIPOSA --- ---
    MEI: Kotva je zavřená kvůli rekonstrukci. Ta prodejna je kousek vedle v Revoluční.

Obuví žijeme - Komfort, design a kvalita | SHOE REPUBLIC
    https://www.shoerepublic.cz/
    MEI
    MEI --- ---
    Ja jdu s dotazem na boty :-)

Kam si jít v Praze pro hezký kvalitní boty? Ne Humanic atd. Dlouhá léta kupuju Vagabond pres e-shop, ale chtěla bych něco “lepšího”. Potřebuju velký výběr, napadá mě Kotva. Ještě něco?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ULO: četla jsem humry a říkala si, proč zrovna 3 :D

ULO
    ULO --- ---
    ILLUZE: U Arabů tyhle statusové hrátky pozoruju neustále. Svatby v sociálním bydlení musí mít minimálně tři hummry, jinak by to byla ostuda. Samozřejmě hostí celou ulici a podobně. Potlach jak vyšitý.
    Ale zpátky k módě, v Sýrii jsem znala jednoho mladíka z venkova, bydlel v takové hliněné chatrči o třech místnostech spolu s rodiči a houfem bratrů a sester, záchod měli suchý a koupelna byl sud s vodou. Ramis studoval v Kyjevu ekonomii. Rodina věděla jak je sebeprezentace důležitá a složili se mu na Armaniho (nevím jestli pravého, nicméně mu perfektně seděl). Vypadal surreálně v tom chudém prostředí. Oblek samozřejmě nosil jen když jel do Damašku na úřady.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ja jsem si musel pustit hned neco od Ozzyho, takze za me look dobrej a davam plusik :)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    SAL: Tak sikovna kadernice by mohla navrhnout nejaky strih, co by ti prospel a zaroven by to nebylo jen takove "nejak mi to nahodne roste z hlavy".
    Na tech brylich trvas z nejakeho silneho citoveho pnuti nebo...? Ono tyhle bryle to je jak crocsy nebo ledvinka, neironicky je nosit uplne nejde...

Jsi krasna stihla mlada zena, hromada potencialu tam je!
    SAL
    SAL --- ---
    BRUSINKA: Starej výtah bohužel. Spodek je černá A sukně s punčocháčema, boty chelsea mírně do špičky.
    Tím páskem jsem chtěla trochu zjemnit přechod světlého trička k černé sukni.
    Namalovaná jsem, brýle zatmavovací jsou a zůstanou.
    S těma vlasama nějak nevím co. Půjdu na barvu, potřebuju to nějak sjednotit od zbytků minulé barvy, barvicího šamponu a odrostů. Kvůli dětem nosím většinou cop. Vlasy mám jemné, bez objemu, účesy ani pomůcky mi na tom nedrží a třeba při pletení fr. copu mi prosvítá hlava. Co s tim no...
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    SAL: Tvarove neni nic videt, ale libi se mi barevna kombinace kabat - tricko - spodek, sedi to k tobe i k sobe. Nevim, jestli jsi namalovana, klidne bych zvyraznila rty presne v tom aktualnim odstinu. Pasek je uplne mimo a k brylim uz se pripadne vyjadrila moodycat... a myslim, ze by byla velka zmena celkovyho dojmu, kdyby sis neco delala s vlasama, mas je krasny a dlouhy, tak je skoda si jich vubec nevsimat :-)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    SAL: Nejsou to samozatmavovaci brejle, ze ne.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    ILLUZE: Naopak jeden příbuzný bydlící přímo v Beverly Hills si na svém starém Mercedesu w107 SL poměrně zakládal. Vše co bylo na voze chromové nechal pozlatit. Ovšem měl vždy i nový aktuální model. Strejda Ed byl tedy žid. Jeho pohřeb probíhal v hanagáru u jeho dvou letadel a za přítomnosti čtrnáct dní starého Mercedesu a208 CLK, který dostal jako první zákazník v Californii, osobně ho objednával v Stuttgartu. Byl to krásný pohřeb.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam