• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    fotogalérka vašich módních kreací

Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

rozbalit záhlaví
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    DRABICZ: můj muž má hodně podobný lýtka a přesně rok co rok řešíme, kam chodit kupovat kalhoty (ano, chodím s ním, protože je to takovej pain, že to jednou za rok absolvujeme a pak jdeme na odměnu a on si koupí rovnou ideálně troje kalhoty). Takže... kam chodíš na kalhoty? :-D
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Jojo, ty moje dětský hlavičky.... Konfekce je díky nim právě problém a tak mme i těší váš zájem, vážně díky, potěšilo mne to (většinou je to pro lidi spíše atrakce).
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    DRABICZ: Aspoň vidíme ta krásná svalnatá lýtka!
    ISCH
    ISCH --- ---
    KURE: Ty mě taky dost fascinujou. V dobrým.
    KURE
    KURE --- ---
    DRABICZ: vohoz parádní, o tom není sporu. ale Ale ty LEJTKA!!! to je uchvatný.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    DRABICZ: Výtah je obsazený 32 :)
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Jiný kalhoty teď nemám :(
    PS: je to něčí výloha, opět jsem nepotkal výtah

HASHLERKA
    HASHLERKA --- ---
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    Mame navstevu, tak jsem se prioblekla.

GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    MAR_TINA: já jsem chtěla k tomu vzít vínový rolák ale prostě zmizel :D ale jo, musím jenom koupit k tomu vhodný světlý vršek. Mám triko ale to má víc lodickovy výstřih.
    HAJOUNEK
    HAJOUNEK --- ---
    KETHAMINA: Mně se barevná kombinace líbí, ale přijde mi, že tobě úplně moc nelichotí. Trošku v tom zanikáš. Něco malinko víc kontrastního místo béžové. Zkoušela si barevnou typologii?
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    MOODYCAT: prostřední kousek je mi velmi sympatická kombinace!
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MAR_TINA: šaty tohohle typu jsou super v tom, že barvy vršků a spodků k nim můžeš kombinovat prakticky neomezeně :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    GENEVIEVE: vzala bych je s něčím světlejším, jinak jsou pěkný
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    Dneska do práce testuju nový šaty.

ANEZAK397
    ANEZAK397 --- ---
    KETHAMINA: Barvy se mi líbí, ale nesedí mi proporce. Zkusila bych triko zastrčit do sukně a místo dlouhého kabátu si vzít něco do pasu. Nějaký vlněný bomber třeba
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Ja mam asi averziu k oranzovej celkovo 🙈
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    KETHAMINA: Imo bych dala nějakou jinou barvu do středu.. tm.zelenou třeba. Oranžová ti nedělá dobrou službu s pletí a vlasama - zbytečně v tom zaniká obličej.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    GENEVIEVE: to triko je taky červený, ale taky světlo v kanclu není nejlepší.

LFE: jojo,budu to zkoušet. Akorát teď v zimě si teda snad radši vezmu kalhoty.

MART1NKA: někdy ho nosím, když mám mastou hlavu, ale spíš sundavám. Chtěla jsem to kvůli těm kontrastům. Tmavě červený baret, červený triko a oranžové silonky.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Mne ten kabat pride v pohode, to bude fotkou :) pasecky imho v dnesnej dobe nie su nutnost.
    Trochu mi nesedi kombo oranzova cervena, baret v interieri predpokladam nosen nebol. Sako pekne.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    KETHAMINA: verze s blejzrem se mi líbí a nic bych na ní neměnila. Jinak se přidávám k předešlým, kabát působí v tomhle kombu nelichotivě.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam