• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    FOOTFAN
    FOOTFAN --- ---
    My jsme na maturitu dostali školní kravaty v barvách školy a s logem. Ještě jí někde mám.
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Já si třeba nepamatuji úplně do detailu, co konkrétně jsem měl, ale vím, že to byl dvoudílný tmavý oblek s bílou košili jež měla vysokou příměs uměliny takže jsem měl zlitá záda jako GRANTORINO, jednobarevnou kravatu nejspíše světlejší nebo polosvětlé barvy a polobotky typu derby v celočerném provedení. Oproti spolužákovi, který měl maturitní oblek otce (pure 80's včetně té umělé růže v klopě!) to z hlediska etikety celkem ušlo :)
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    LUCCASH: Děkuju!
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    WRNQ: Sluší ti to :)
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    DEB: :D co to bylo za divadlo? :))
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    MAR_TINA: ale už byly sekáče a hrabárny z uk na periferii, kde se i za malé kapesné daly vyhrabat nositelné kousky.
    FOOTFAN
    FOOTFAN --- ---
    OCTOPUSS: Jednou si kámoš šel stěžovat na jiného vyučujícího ke školnímu poradci pro studium, nebo jak se to jmenovalo. Zaklapal na dveře a vešel dovnitř. Chyba byla, že si předtím nepřečetl jmenovku. Když tam uviděl tu samou osobu, na kterou si šel stěžovat, řekl že si spletl dveře a tímto pokus o stížnost ukončil.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Světle fialové pouzdrové šaty se sakem. Od té doby, co mi do výběru nekecá máma, fialovou (a obecně světlé barvy) nenosím :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Já se pamatuju jaké zoufalství bylo tenkrát nakupování formálního oblečení pro (otrávenou) osmnáctku. Maloměstské butiky byly hrůza, řetězce typu orsey a promod a mango ještě nebyly, vkus matky a babičky byl absolutně nepřijatelný a maturita a příjmačky se dělaly na konci května a v červnu, kdy už bylo horko, ale v roce, kdy se ještě držel úzus, že k šatům musí být punčocháče (lesklé belindy). Meh.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Pamatuji si naprosto přesně, co jsem měla na sobě u maturity. Byly to elegantní černé šaty s bílými puntíky a volány z nějakého echt umělého materiálu a bylo ten den vedro. Takže se mi na potítku totálně zpotily a během zkoušek a měla jsem mokrá záda, až na prdel mi tekly čůrky potu...
    Zkoušky byly zakončené ten den obhajobou maturitní práce, což byl plakát velikosti A1 na zemi v několika variantách a já jsem musela to kvůli komisi obcházet a neustále se otáčet zády tak, aby to neviděli. Odmaturovala jsem sice na samé jedničky, ale ten pocit, jak se na mne lepily celou dobu ty šaty a ty moje tanečky kolem toho, byl fuj...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    DEB: pamatuji si, co jsem měla za otázky, ale oblečení nula. Stejně tak státnice.
    DEB
    DEB --- ---
    MADIETTA: ja si pamatuji temer vzdy, co jsem kdy kde mela na sobe, ale tohle fakt nevim
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    DEB: taky absolutně netuším, ale já jsem maturovala v prvohorách, nikdo po mně nemůže chtít, abych si to ještě pamatovala
    DEB
    DEB --- ---
    btw, dnes v divadle jak pán napravo i pán nalevo vedle mě na nohách pohorky
    DEB
    DEB --- ---
    DRABICZ: na prakticky jsem mela bílé kalhoty, plášť a birkeny, ale u ty teorie fakt nevím (do tanečních jsem nechodila)

fakt si nemůžu vzpomenout
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    OCTOPUSS: ještě měl dlouhé mastné neučesané vlasy, fakt cool!
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    OCTOPUSS: restaurátoři šutru, nástěnných maleb a restaurování papíru, fakulta nebo spíše dílna v Litomyšli, první muž byl spolužák Kaiafox...
    Simtě. Věčně od vápna všichni v monterkách. To se nepočítá :) a většinou tykačky po škole v hospodě.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    GRANTORINO: Sounds like AC/DC :D :D
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    DRABICZ: no přišel nám tam i bizár, že kluk měl turistický kraťasy, ale aby byl formálně, tak k tomu měl nějaký příšerný sako po dědečkovi asi... :D tak teda jako mu říkám, že snaha byla zjevně, ale ty kraťasy ne no.

KAIAFOX: to se nepočítá simtě ta vaše dělnická profese :D
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    KAIAFOX: Zaprasený montérky přijdou jako stopka i mně, ale co já vím, co to bylo za školu :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam