• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    fotogalérka vašich módních kreací

Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

rozbalit záhlaví
    EMAET
    EMAET --- ---
    KAIAFOX: úplná Tiny Tina! chybí mi jen ten králíček <3
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    KAIAFOX:
    VDFLAT: děkuji, udělali jste mi den!
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    KAIAFOX: Já to původně nechtěl psát, ale taky mi přišla jako pohádková postava, která je hrozně milá, ale tajně mele děti do hamburgerů. :-D
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    MADIETTA: ..a v další scéně vytáhne z kabelky hrozný dělo a všechny zmasakruje :D. Bad ass vibe jak sviň ;).
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    MADIETTA: to je jako z pohadky!
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    NEI: jsou bílé :D
    NEI
    NEI --- ---
    MADIETTA: Je to moc roztomilý, ale nějak by mi tam seděly víc tmavě fialové, bílé a nebo černé punčošky.
    KURE
    KURE --- ---
    MADIETTA: Omg, to je fakt super. :)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Když vás tu tak vidím, jak jste cool, tak jsem si řekla, že o prdlého diblíka vás nesmím ochudit :D :D

EZOUN
    EZOUN --- ---
    SIUDELAOIPOOIK: Vypadas skvele!:)
    SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    IFKA: vypadáš skvěle!:)
    SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    Včerejší reprezentační dres na třídní schůzky. To triko zbídačený, stejně jako já, je muj signature dish letošního jara…

LFE
    LFE --- ---
    NEI: Já bych se zeptala spíš v klubech: "Modni navrhari amateri & profi", nebo "Šijeme si sami - šicí stroje, střihy, látky, techniky".
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    IFKA: Silky gang?
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    1MALALISTICKA: me fascinuje to neuveritelne modre oko.
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    IFKA: Ženy i muži se mi obecně vzato líbí snědí. Ale ty jsi tak moc hezká, že ti to musí napsat. Jsi velmi krásná žena.
    IFKA
    IFKA --- ---
    Moje oblíbený zrcadlo a v něm kočka z Alenky :)

MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MOODYCAT: děkuju, jsi zlatíčko
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MADIETTA: Uchvatna zena <3
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    MADIETTA: Díky za ten odkaz na video.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    VESTIGIA: děkuju, jsi milá. Ale hele, když fotograf cvakne dvěstě fotek, tak mezi nima jednu použitelnou najde. To o mé fotogeničnosti věru nic nevypovídá. :D

Na druhou stranu, nikdo není doopravdy nefotogenický. Ani ty ne. ;) Tady je třeba o tom povídání, které mi přijde fakt výstižné.

Květnice je úžasná, já jsem ji teda objevila už před mnoha lety, ale taky to bylo až v dospělosti a v podstatě náhodou.
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    MADIETTA: ty jsi fakt nádherná a fotogenická, což ti nepokrytě závidím. Mimochodem, tuhle zahradu jsem objevila teprve před měsícem a to jsem v Praze žila většinu svého dosavadního života :-)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MULTICAT:
    VON_GILOTINE: děkuju, jste hodný :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam