• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek aneb Přešel mor, přejde overal!
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    DEB: padají mi, ale bylo by to lepší o tom žádná ;)
    DEB
    DEB --- ---
    BERRUNA: jestli můžeš, dej si ty kalhoty víš
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Tak dlouho jsem se odhodlávala nafotit balík šatů a dlaších pěkných věcí, až jsem to narvala do auta a odvezla do šatníku Nory Fridrichové. A mám skvělý pocit a uklizeno.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    QUIXDE: přesně, já si takové kalhoty vzít, tak budu vypadat jak Chaplin. Občas si říkám, že si něco takového koupím, ale jsem uvědomělá a vím, že by mi to nakonec leželo na dně šatníku. Což mi připomnělo, že jdu nafotit ty šaty, co mi tu visí na ramínku asi už pět let a nikdy jsem je neměla na sobě..
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    ELFIK
    ELFIK --- ---
    Nabízím pro Nyxí lidi slevu na mé služby obřadnice a smuteční řečnice.
    Značka: Služka Charonova

BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    MULTICAT: a včera teda nebyla tmavá volba, ale jedna shoda je :)

Nemám vhodný zrcadlo. Nikde.

QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    KAIAFOX:
    Je to vlastne hrozne jednoduchy, ale v kombinaci s tvoji postavou to ma dalsi skvelej rozmer a nadech zenske sily!
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    KAIAFOX: omg, nádherný ruce a ramena.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MEI: A máš svaly? :)
    MARIPOSA
    MARIPOSA --- ---
    Docela dost lodickovych vystrihu ma ted Nila.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Já asi nemám malá prsa a lodičkovy výstřih mi přijde top. Nepřitahuje pozornost na prsa a dělá lepší siluetu. Víc lodičkovych výstřihů.
    MEI
    MEI --- ---
    KAIAFOX: Zajímavé :-) Ja mám velmi malá prsa a přijde mi, že mi větší výstřihn opticky velmi lichotí, prze pozornost se přesune na klíčni kosti a krk a pak už nikdo nehledá ta prsa :)
    FAITH
    FAITH --- ---
    Mam rada tieto. Niektore maju vela bavlny, niektore trochu menej. Zalezi na farbe. Ci sa to da zohna v EU netusim.
    https://www.kohls.com/product/prd-6545183/womens-sonoma-goods-for-life-high-neck-layering-tank-top.jsp?color=Soft%20Blue
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    KAIAFOX: taky uvítám tipy na tílka s malým/lodickovym výstřihem (ale ideálně bavlna, popř. bambus)
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    MART1NKA: ..já zjistila, že jak skoro nemám prsa, vadí mi u tílka větší výstřih, než těsně pod klíční kosti.. pak už to nevypadá dobře a opticky mi to k těm kalhotám do pasu zkracuje trup.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    ELIS: Dík ❤️ .no poslední dobou se cítím líp v takový tomboy poloze.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    XMARGE: Ráda bych řekla, že jsem tam, kde jsem chtěla, ale bohužel, ani zdaleka.. teď jsem se musela pořádně živit po operaci kolene, tak mám trochu depku a najíždim opět na cut.

MART1NKA: Tohle je z Decathlonu z fitness uličky, taková krepatá umělina, ale líbil se mi střih. Jinak přijímám tipy, kam na tílka. Zatím jsem moc neuspěla.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam