• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek aneb Přešel mor, přejde overal!
    fotogalérka vašich módních kreací

Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

rozbalit záhlaví
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    LFE: děkuji! Jo, Modřany nemám blízko, ale tramvaje tam jezdí, takže žádný problém. Zkusím se mu ozvat.
    LFE
    LFE --- ---
    VSICHNIMAME: Kdysy jsem si nechávala šít brašnu tady, tašku podle svého návrhu a byla jsem spokojená. Jan Šindelář, +420 737 768 121, honzek6@volny.cz. Je to ale tedy v Modřanech, takže pokud jsi z opačné Prahy, tak to neni zrovna centrum. Tenkrát jsem se tam ocitla snad poprvé a když jsem jela tramvají (už asi hodinu) kolem Prioru, před kterým stáli lidi v šusťákovkách, měla jsem dojem, že jsem se vrátila do 80. let.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    CHEESS: my už víme :)
    MEI
    MEI --- ---
    ILLUZE:
    MADIETTA:

Ty boty jsou krásný, ale vypadá to, že bys potřebovala o číslo větší.
    CHEESS
    CHEESS --- ---
    Birkenstock a Repetto představují hybrid balerínek a sandálů, které budete chtít nosit po zbytek léta | Vogue CS
    https://www.vogue.cz/clanek/fashion/doplnky/augustine-hammond/birkenstock-a-repetto-predstavuji-hybrid-balerinek-a-sandalu-ktere-budete-chtit-nosit-po-zbytek-leta

Pro mistni dámy.)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ILLUZE: nevím proč, ty boty mi k tomu trochu neladí, ale jinak fakt super outfit!
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    Tady se vi všechno: máte dobrou zkušenost s nějakým brasnarem, který by mi podle předlohy usil koženou kabelku? Praha.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Tentokrát červená a modrá.

PAKOK
    PAKOK --- ---
    NEI: Mám to stejně, bez obrázku.
    NEI
    NEI --- ---
    CHEESS: Proto jsem to Postla veřejně.
    Zda je problém u mě či kde.
    CHEESS
    CHEESS --- ---
    NEI
    NEI --- ---
    IFKA
    IFKA --- ---
    EMAET
    EMAET --- ---
    🤎🖤

BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Na přednášky ;)

ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    ULO: pulkovy velikosti nikdy nevyrabeli.
    ULO
    ULO --- ---
    BACCARA: nevim, prodavam jak jsem koupila
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Koukám, že vás zase posedlo pravidelné puzení diskutovat o Birkách. :D OK, ale už stačí, přesuňte se na odkaz od NEI.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Ještě než začal Birkenstock prodávat bačkůrky pro všechny, snažil se dělat třeba batohy nebo postele :)

Rok 2017 a postel.

BACCARA
    BACCARA --- ---
    V tom roce 2013 šlo o docela zásadní změnu. Obchodníci musejí objednávat kolekce dopředu na půl roku. Předchozí model byl že obchodník nemusí držet obuv skladem a objednává každých čtrnáct dní.
    Rozdíl staré a nové krabice. Bílá je ta starší, současné jsou modré..

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam