• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek aneb Přešel mor, přejde overal!
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    LFE: děkuji! Jo, Modřany nemám blízko, ale tramvaje tam jezdí, takže žádný problém. Zkusím se mu ozvat.
    LFE
    LFE --- ---
    VSICHNIMAME: Kdysy jsem si nechávala šít brašnu tady, tašku podle svého návrhu a byla jsem spokojená. Jan Šindelář, +420 737 768 121, honzek6@volny.cz. Je to ale tedy v Modřanech, takže pokud jsi z opačné Prahy, tak to neni zrovna centrum. Tenkrát jsem se tam ocitla snad poprvé a když jsem jela tramvají (už asi hodinu) kolem Prioru, před kterým stáli lidi v šusťákovkách, měla jsem dojem, že jsem se vrátila do 80. let.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    CHEESS: my už víme :)
    MEI
    MEI --- ---
    ILLUZE:
    MADIETTA:

Ty boty jsou krásný, ale vypadá to, že bys potřebovala o číslo větší.
    CHEESS
    CHEESS --- ---
    Birkenstock a Repetto představují hybrid balerínek a sandálů, které budete chtít nosit po zbytek léta | Vogue CS
    https://www.vogue.cz/clanek/fashion/doplnky/augustine-hammond/birkenstock-a-repetto-predstavuji-hybrid-balerinek-a-sandalu-ktere-budete-chtit-nosit-po-zbytek-leta

Pro mistni dámy.)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ILLUZE: nevím proč, ty boty mi k tomu trochu neladí, ale jinak fakt super outfit!
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    Tady se vi všechno: máte dobrou zkušenost s nějakým brasnarem, který by mi podle předlohy usil koženou kabelku? Praha.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Tentokrát červená a modrá.

PAKOK
    PAKOK --- ---
    NEI: Mám to stejně, bez obrázku.
    NEI
    NEI --- ---
    CHEESS: Proto jsem to Postla veřejně.
    Zda je problém u mě či kde.
    CHEESS
    CHEESS --- ---
    NEI
    NEI --- ---
    IFKA
    IFKA --- ---
    EMAET
    EMAET --- ---
    🤎🖤

BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Na přednášky ;)

ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    ULO: pulkovy velikosti nikdy nevyrabeli.
    ULO
    ULO --- ---
    BACCARA: nevim, prodavam jak jsem koupila
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Koukám, že vás zase posedlo pravidelné puzení diskutovat o Birkách. :D OK, ale už stačí, přesuňte se na odkaz od NEI.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Ještě než začal Birkenstock prodávat bačkůrky pro všechny, snažil se dělat třeba batohy nebo postele :)

Rok 2017 a postel.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam