• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek aneb Přešel mor, přejde overal!
    fotogalérka vašich módních kreací

Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

rozbalit záhlaví
    FIFI
    FIFI --- ---
    ILLUZE:
    MADIETTA:
    PIPSKIOVA: já nemám šaty, já mám kostýmek :-D:-D:-D korálková kravata, dřevěný náramek a natahovací gumový pásek :-0 Je to ze dne našeho prvního setkání, před mými mínus 15 kily a s trvalou, na svatbě mé spolužačky (ty růžičky měla jako svatební kytici)
    Doufám, že mne paní domácí za tu fotku nevyhodí z klubu :-)

DROOPI
    DROOPI --- ---
    PIPSKIOVA: me se libi ten tvuj spokojenej usmev :-))
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    PIPSKIOVA: je dobrý, že ten outfit ještě máš, já si sice pamauju, co jsem měla na prvním rande se současným drahým na sobě, ale už dávno to skončilo buď v Šatníku, nebo na Vinted :)
    PIPSKIOVA
    PIPSKIOVA --- ---
    Vohoz na včera.. Kdy to bylo přesně 10 let od prvního rande s mým nejdražším. Takže když sem na dně skříně našla šaty, který sem měla tehdá na sobě, byla volba outfitu jasná 💚 tak za dalších 10 let zas.

MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    BERRUNA: ty se mi moc líbí❤️
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MULTICAT: boží! A kdyby tu byl někdo takový obsedant jako já, tak... :D

MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Tričko designed by ID Unseen. <3

DROOPI
    DROOPI --- ---
    NOT4SALE: ja tam porad videl saty, nez jsem poznal, ze je to taska ze stejne latky :-)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    NEI: NOT4SALE. :)
    NOT4SALE
    NOT4SALE --- ---
    NEI: :) jsem rada kdyz to zvladnu pro sebe v mym casovym okenku :) ***
    NEI
    NEI --- ---
    NOT4SALE: Já chci prosím taky ušít takovou sukni!
    Za kolik?
    NOT4SALE
    NOT4SALE --- ---
    ušila jsem si včera další sukni, tak mám dětskou radost :} a budu v tom chodit zase měsíc…

VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    KOOTCHA: děkuji moc!
    PIPSKIOVA
    PIPSKIOVA --- ---
    Ranní volba trika mi přinesla zjištění, že pracuji v mnohem konzervativnějším kolektivu, než sem si myslela.

KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    VSICHNIMAME: mne usili moje vejmysly tady
    Zakázková výroba | Eggo
    https://eggobag.com/zakazkova-vyroba

Jednani naprosto skvely.
    CHEESS
    CHEESS --- ---
    MULTICAT: oh, shame on me... zjistila sem, že existuje specializované auditko na birkeny. Nevadí, třeba zaujalo i někoho jiného.)
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    DROOPI: děkuji moc!
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    VSICHNIMAME: od tehle pani mam penezenku na miru a pasek. Muzes to zkusit je to kousek od metra Ceskomoravska : https://www.brasnarstvitatiana.cz/
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    LFE: děkuji! Jo, Modřany nemám blízko, ale tramvaje tam jezdí, takže žádný problém. Zkusím se mu ozvat.
    LFE
    LFE --- ---
    VSICHNIMAME: Kdysy jsem si nechávala šít brašnu tady, tašku podle svého návrhu a byla jsem spokojená. Jan Šindelář, +420 737 768 121, honzek6@volny.cz. Je to ale tedy v Modřanech, takže pokud jsi z opačné Prahy, tak to neni zrovna centrum. Tenkrát jsem se tam ocitla snad poprvé a když jsem jela tramvají (už asi hodinu) kolem Prioru, před kterým stáli lidi v šusťákovkách, měla jsem dojem, že jsem se vrátila do 80. let.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    CHEESS: my už víme :)
    MEI
    MEI --- ---
    ILLUZE:
    MADIETTA:

Ty boty jsou krásný, ale vypadá to, že bys potřebovala o číslo větší.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam