• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek aneb Přešel mor, přejde overal!
    fotogalérka vašich módních kreací

Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

rozbalit záhlaví
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    MART1NKA: a ten vohoz sem nahodis:)?
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Ešteže sme mali prvé rande v saune, to bude easy. :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ACIDQA: Někdo má ta první setkání na výrazných místech ;)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Obdivuju, ze si vubec pamatujete neco jako rande. Ja si povetsinou nepamatuju ani jak to vlastne vzniklo.
    ADRIENE
    ADRIENE --- ---
    BERRUNA: nejkrásnější jarní a letní, něžná barva, jakýkoliv odstín lososové! Miluju! Tobě moc sluší, co teda tobě nesluší, že?:)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Vzhledem k tomu, že jsme se s manželkou potkaly v gay bdsm baru na nějaké kinky akci, asi ani nechci přemýšlet, co jsem měla na sobě.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Jsem zalovila v archivu příspěvků a zjistila jsem, že svůj outfit na první rande mám k dispozici aspoň virtuálně :D Tohle auditko je prakticky můj život :D
    FIFI
    FIFI --- ---
    ILLUZE:
    MADIETTA:
    PIPSKIOVA: já nemám šaty, já mám kostýmek :-D:-D:-D korálková kravata, dřevěný náramek a natahovací gumový pásek :-0 Je to ze dne našeho prvního setkání, před mými mínus 15 kily a s trvalou, na svatbě mé spolužačky (ty růžičky měla jako svatební kytici)
    Doufám, že mne paní domácí za tu fotku nevyhodí z klubu :-)

ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    PIPSKIOVA: Mám ty své z našeho prvního setkání také. Muž mne ukecal, ať si je obléknu cca před měsícem :)

Ale ven si je vezmu max na dovolené. Nedá se pod nimi nic nosit, s tím mým hrudníkem to tu nedám 😅
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    UNSEEN: Ďábelské? :)
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    MADIETTA: jako nejsem si úplně jist, jestli "boží" je v tomto případě to nejsprávnější adjektivum ;)
    Ale rozhodně mám radost, že multicat má radost :)
    PIPSKIOVA
    PIPSKIOVA --- ---
    MADIETTA: upřímně sem nepochopila, že se přesně takovýmu osudu vyhly, a to navzdory x stěhování. Asi jakože nějaký znamení osudu nebo co? :D :)
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    PIPSKIOVA: me se libi ten tvuj spokojenej usmev :-))
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Jedna záchodová tetka pro Giraffku :*

MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    PIPSKIOVA: je dobrý, že ten outfit ještě máš, já si sice pamauju, co jsem měla na prvním rande se současným drahým na sobě, ale už dávno to skončilo buď v Šatníku, nebo na Vinted :)
    PIPSKIOVA
    PIPSKIOVA --- ---
    Vohoz na včera.. Kdy to bylo přesně 10 let od prvního rande s mým nejdražším. Takže když sem na dně skříně našla šaty, který sem měla tehdá na sobě, byla volba outfitu jasná 💚 tak za dalších 10 let zas.

MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    BERRUNA: ty se mi moc líbí❤️
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MULTICAT: boží! A kdyby tu byl někdo takový obsedant jako já, tak... :D

MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Tričko designed by ID Unseen. <3

DROOPI
    DROOPI --- ---
    NOT4SALE: ja tam porad videl saty, nez jsem poznal, ze je to taska ze stejne latky :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam