• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek aneb Přešel mor, přejde overal!
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    MART1NKA: a ten vohoz sem nahodis:)?
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Ešteže sme mali prvé rande v saune, to bude easy. :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ACIDQA: Někdo má ta první setkání na výrazných místech ;)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Obdivuju, ze si vubec pamatujete neco jako rande. Ja si povetsinou nepamatuju ani jak to vlastne vzniklo.
    ADRIENE
    ADRIENE --- ---
    BERRUNA: nejkrásnější jarní a letní, něžná barva, jakýkoliv odstín lososové! Miluju! Tobě moc sluší, co teda tobě nesluší, že?:)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Vzhledem k tomu, že jsme se s manželkou potkaly v gay bdsm baru na nějaké kinky akci, asi ani nechci přemýšlet, co jsem měla na sobě.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Jsem zalovila v archivu příspěvků a zjistila jsem, že svůj outfit na první rande mám k dispozici aspoň virtuálně :D Tohle auditko je prakticky můj život :D
    FIFI
    FIFI --- ---
    ILLUZE:
    MADIETTA:
    PIPSKIOVA: já nemám šaty, já mám kostýmek :-D:-D:-D korálková kravata, dřevěný náramek a natahovací gumový pásek :-0 Je to ze dne našeho prvního setkání, před mými mínus 15 kily a s trvalou, na svatbě mé spolužačky (ty růžičky měla jako svatební kytici)
    Doufám, že mne paní domácí za tu fotku nevyhodí z klubu :-)

ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    PIPSKIOVA: Mám ty své z našeho prvního setkání také. Muž mne ukecal, ať si je obléknu cca před měsícem :)

Ale ven si je vezmu max na dovolené. Nedá se pod nimi nic nosit, s tím mým hrudníkem to tu nedám 😅
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    UNSEEN: Ďábelské? :)
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    MADIETTA: jako nejsem si úplně jist, jestli "boží" je v tomto případě to nejsprávnější adjektivum ;)
    Ale rozhodně mám radost, že multicat má radost :)
    PIPSKIOVA
    PIPSKIOVA --- ---
    MADIETTA: upřímně sem nepochopila, že se přesně takovýmu osudu vyhly, a to navzdory x stěhování. Asi jakože nějaký znamení osudu nebo co? :D :)
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    PIPSKIOVA: me se libi ten tvuj spokojenej usmev :-))
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Jedna záchodová tetka pro Giraffku :*

MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    PIPSKIOVA: je dobrý, že ten outfit ještě máš, já si sice pamauju, co jsem měla na prvním rande se současným drahým na sobě, ale už dávno to skončilo buď v Šatníku, nebo na Vinted :)
    PIPSKIOVA
    PIPSKIOVA --- ---
    Vohoz na včera.. Kdy to bylo přesně 10 let od prvního rande s mým nejdražším. Takže když sem na dně skříně našla šaty, který sem měla tehdá na sobě, byla volba outfitu jasná 💚 tak za dalších 10 let zas.

MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    BERRUNA: ty se mi moc líbí❤️
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MULTICAT: boží! A kdyby tu byl někdo takový obsedant jako já, tak... :D

MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Tričko designed by ID Unseen. <3

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam