• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LARKmalý radosti podle Amélie z Montmartru
    CAMAEL
    CAMAEL --- ---
    KLAIR: hahaha, to skončíš jako já, já mám doma papírnictví zakázaný.... nesmím tam, leda pod přísným dohledem statného ošetřovatele :-)))))))))

    To byl vtip, ale je pravda, že kdybych mohla, měla bych stohy sešitů a diářů a tužek a propisek a bloků....a a a a ... To vlastně není špatný nápad, že bych si pořídila své vlastní malé papírnictví :-)
    ANICCKAA
    ANICCKAA --- ---
    Miluju velky a vydatny snidane:) procpany novocem, jogurtem a musli, k tomu velkou bilou kavu, grepovej djus a actimel :)
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    SKLIBA: jé, to dělám taky, ale mně stačí i noviny třeba :-) na vyzuření se nebo odstresování se vůbec je to výborný :-) ale já se tím nejen odreagovávám, ale taky si to hrozně užívám :-)
    GAF
    GAF --- ---
    SKLIBA:

    a taky do klubu:

    Neustále někde říkat "Všechny cesty vedou ke krááááálovně." popřípadě "Na břehu řeky Nil, leštil si ocas krokodýl, líně si pak v proudu řeky hoví a přemýšlí o jíííídlovííííí..."

    A tak podobně.
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    SKLIBA: Pocit satisfakcie z toho ti vidno priamo na ikonke :)
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    pečlivě roztrhat arch papíru (s něčím, co se nepovedlo) na co nejmenší a nejpravidelnější kousky
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Miluju takový ty barevný papíry, jak se dávají do šanonů a oddělují texty. A miluju všechny možný pastelky (neumím kreslit), lepící papírky, barevnou sešívačku... V minulé práci ze mně šedivěli... A ted si zas budu zařizovat psací stůl. To bude mazec..
    GAF
    GAF --- ---
    GABBIANO: wowuuuuůůůůů :)
    GABBIANO
    GABBIANO --- ---
    GAF: Miluju A4 čtverečkovaný sešity! Kupuju si je pod různýma záminkama (teď momentálně na studium) a pořád jsou potřeba další a další. Ty moje nemusí být 60 stránkový, ale musí být vythávací a mít dirky, aby se daly ty listy pak založit do šanonu.
    GAF
    GAF --- ---
    Kupovat si veliký, hlavně a důležitě jenom 60 stránkový, A4 čtverečkovaný sešity abych do nich mohl psát dračí doupě, nakonec tam vlastně vůbec nic nenapsat a když je zaplněný, stejně si pak zase jít s trochu poťouchlým úsměvem koupit další.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    LARK: jeden čas jsem nosila jenom jednu naušnici, protože jsem druhou kamsi založila :-) ani mi to nepřišlo, akorát přítel mě sem tam upozornil :-)
    GAF
    GAF --- ---
    LARK: hihihi, tak nos jenom jednu, a ohoz vlasů na druhý straně ať ucho zakrývá a jsi voilá, vyzeráš vznosně nesymetrická :)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    LARK: moje mamina od Ježíška dostala asi před třemi lety stříbrné kočičkové náušnice http://stribro-sperky.cz/produkty/N085/n085-01.jpg a pak jednu z nich ztratila. Tak jsem jí koupila ještě jedny, protože je opravdu chtěla. a z toho nového páru ztratila další. NAŠTĚSTÍ tu na to druhé ucho. Takže ted má opět kompletní pár a už je pár let nosí.

    a já jsem mamině zničila kdysi náušnice, pak jsem jednu ztratila. Ted se odhodlávám vyfotit to a zjistit, jestli to někdo neumí :-)
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    LARK: ted jsem za posledni mesic ztratila 4 ruzne nausnice - nevim jak to delam...:(((
    ANICCKAA
    ANICCKAA --- ---
    LARK: souhlas :)
    LARK
    LARK --- ---
    KLAIR: nejhorší je ztratit oblíbenou náušnici.. ta druhá ti tu ztracenou pořád připomíná :-(
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Hodím to i sem... Vy určitě pochopíte, že na nějaké věci visím...

    PROSBA O POMOC
    Dnes jsem měla hodně blbej den. A začalo to tím, že jsem ztratila svojí čepici, kterou jsem si koupila minulý týden po hrozném shánění na židovském městě a potkala jsem ji náhodou na Skalce v podchodu a ze které jsem měla ohromnou radost, protože jsem po ní toužila od chvíle, co jsem ji viděla na jedné slečně. Je to čepice, ve které se si líbím. Prvně v životě jsem nosila čepici s chutí!!

    Tuhle čepici jsem ztratila v tramvaji, zkoušela jsem zastihnout řidiče, ale z dispečinku mi hlásili, že už čepici nenašel.

    Čepici jsem koupila v podchodu metra na Skalce před týdnem. Dnes jsem se pro ni vydala, ale už neměli barvu, kterou jsem chtěla. Po paní jsem chtěla kontakt na dodavatele (abych se zeptala, kam jinam ještě dodávají a abych to tam zkusila sehnat), ale odmítla mi ho dát, snažila se mi vnutit nějakou jinou. Když pochopila, že to asi neprojde, tak mne začala ignorovat. PROTO PROSÍM O POMOC VÁS. POMOZTE MI NAJÍT STÁNKY, KDE PRODÁVAJÍ ČEPICE, KABELKY A ŠÁLY... Nemyslím vietnamské tržnice. Tohle jsou většinou Češi... Někde to přece musí mít odbyt :-O Stánky bývají v metru nebo tak. takže prosím, když nějaký takovýhle stánek potkáte, VEZMĚTE ČÍSLO NA MAJITELE abych se tam nemusela zbytečně hnát a PAK MI ČÍSLO A UMÍSTĚNÍ STÁNKU NAPIŠTĚ... Pokud byste rovnou potkali níže uvedenou čepici, prosím Vás, nechte ji zarezervovat (alespon na pár hodin)... čepice stála 290 kč, myslím, že cena by se moc lišit podle umístění neměla.

    POPIS
    Jedná se o čepici, která má na pravé straně na spánku knoflík. Má takové výrazně napletené vodorovné pruhy. Když si jí narazím na hlavu, tak dosahuje přirozeně tak do poloviny uší. má takový malilinkatý kšiltík (ale není nijak vystužený), který pokračuje až ke skalní kosti (ty výběžky lebky za ušima) Tam nenápadně mizí
    Barva čepice je "prostřední fialová". Mají celkem tři. Jednu světlou (taková vyblitá), prostřední (skvělá!!) a tmavá (ta je malilinko do hněda).
    Níže uvedená fotka je jen orientační. jakmile uvidím nějakou paní nebo slečnu v "mé" čepici, tak jí odchytím a čapku cvaknu... Jedná se o střih. čepice jsou vždy jednobarevné
    http://www.stoklasa.cz/fotky/690071_01.jpg

    Možná Vám to přijde jako blbost, ale pro mne je to důležité, protože to byla první čepice vůbec, ve které jsem se sama sobě líbila!

    Vy znáte moje odhodlání (určitě si někteří pamatujete, jak jsem hledala ukradenou kabelku na podzim 2007)... O tu čepici moc stojím. tak mi prosím pomozte
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    SAJAGI: já tohle dělávám u pomeranče, ale ne zubama, ale normálně prstama a nehtama :-)
    SAJAGI
    SAJAGI --- ---
    ELIZHANNAH: To mi připomnělo, že jsem asi jediný, kdo nejdřív každý dílek mandarinky zubama oloupe, slupky sní, a nechá si dužinu až nakonec =)
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    žonglovat s mandarinkama, dívat se, jak rotujou proti bílému stropu, užívat si tu oranžovou barvu v kombinaci s bílou a pak si jednu z nich vybrat, oloupat a dílek po dílku ji sníst
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam