• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LARKmalý radosti podle Amélie z Montmartru
    LARK
    LARK --- ---
    KLAIR: nejhorší je ztratit oblíbenou náušnici.. ta druhá ti tu ztracenou pořád připomíná :-(
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Hodím to i sem... Vy určitě pochopíte, že na nějaké věci visím...

    PROSBA O POMOC
    Dnes jsem měla hodně blbej den. A začalo to tím, že jsem ztratila svojí čepici, kterou jsem si koupila minulý týden po hrozném shánění na židovském městě a potkala jsem ji náhodou na Skalce v podchodu a ze které jsem měla ohromnou radost, protože jsem po ní toužila od chvíle, co jsem ji viděla na jedné slečně. Je to čepice, ve které se si líbím. Prvně v životě jsem nosila čepici s chutí!!

    Tuhle čepici jsem ztratila v tramvaji, zkoušela jsem zastihnout řidiče, ale z dispečinku mi hlásili, že už čepici nenašel.

    Čepici jsem koupila v podchodu metra na Skalce před týdnem. Dnes jsem se pro ni vydala, ale už neměli barvu, kterou jsem chtěla. Po paní jsem chtěla kontakt na dodavatele (abych se zeptala, kam jinam ještě dodávají a abych to tam zkusila sehnat), ale odmítla mi ho dát, snažila se mi vnutit nějakou jinou. Když pochopila, že to asi neprojde, tak mne začala ignorovat. PROTO PROSÍM O POMOC VÁS. POMOZTE MI NAJÍT STÁNKY, KDE PRODÁVAJÍ ČEPICE, KABELKY A ŠÁLY... Nemyslím vietnamské tržnice. Tohle jsou většinou Češi... Někde to přece musí mít odbyt :-O Stánky bývají v metru nebo tak. takže prosím, když nějaký takovýhle stánek potkáte, VEZMĚTE ČÍSLO NA MAJITELE abych se tam nemusela zbytečně hnát a PAK MI ČÍSLO A UMÍSTĚNÍ STÁNKU NAPIŠTĚ... Pokud byste rovnou potkali níže uvedenou čepici, prosím Vás, nechte ji zarezervovat (alespon na pár hodin)... čepice stála 290 kč, myslím, že cena by se moc lišit podle umístění neměla.

    POPIS
    Jedná se o čepici, která má na pravé straně na spánku knoflík. Má takové výrazně napletené vodorovné pruhy. Když si jí narazím na hlavu, tak dosahuje přirozeně tak do poloviny uší. má takový malilinkatý kšiltík (ale není nijak vystužený), který pokračuje až ke skalní kosti (ty výběžky lebky za ušima) Tam nenápadně mizí
    Barva čepice je "prostřední fialová". Mají celkem tři. Jednu světlou (taková vyblitá), prostřední (skvělá!!) a tmavá (ta je malilinko do hněda).
    Níže uvedená fotka je jen orientační. jakmile uvidím nějakou paní nebo slečnu v "mé" čepici, tak jí odchytím a čapku cvaknu... Jedná se o střih. čepice jsou vždy jednobarevné
    http://www.stoklasa.cz/fotky/690071_01.jpg

    Možná Vám to přijde jako blbost, ale pro mne je to důležité, protože to byla první čepice vůbec, ve které jsem se sama sobě líbila!

    Vy znáte moje odhodlání (určitě si někteří pamatujete, jak jsem hledala ukradenou kabelku na podzim 2007)... O tu čepici moc stojím. tak mi prosím pomozte
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    SAJAGI: já tohle dělávám u pomeranče, ale ne zubama, ale normálně prstama a nehtama :-)
    SAJAGI
    SAJAGI --- ---
    ELIZHANNAH: To mi připomnělo, že jsem asi jediný, kdo nejdřív každý dílek mandarinky zubama oloupe, slupky sní, a nechá si dužinu až nakonec =)
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    žonglovat s mandarinkama, dívat se, jak rotujou proti bílému stropu, užívat si tu oranžovou barvu v kombinaci s bílou a pak si jednu z nich vybrat, oloupat a dílek po dílku ji sníst
    GABBIANO
    GABBIANO --- ---
    hladit kamenné zdi
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    a ja jsem si dneska koupila pastelky.... a radovala jsem se ze jsou barevne :) vubec neumim kreslit ale bavi me si cmarat...
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    fotit cokoliv kohokoliv ale jen černobile ...
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    okukovat na ulici kolouchy :-))
    BORU
    BORU --- ---
    Sklenka pastisu a jedna dvě epizody doktora House :)
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    ANICCKAA: Nejlepšejší mrak je cummulus :o)
    XTREE
    XTREE --- ---
    SOPHINKA: jesteze jsou lidi tak rozdilni, me by to prislo jako nocni mura :)
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    MICKI: jéé, dík, tam bych se mohla taky mrknout :-)
    MICKI
    MICKI --- ---
    ELIZHANNAH: Je to asi měsíc, co se mi povedlo DVD s Amélií koupit. Bylo to v Brně na náměstí Svobody v Bontonlandu (snad to jméno nekomolim).
    Za 100kč skvělý dárek pro sebe
    REDBLACK
    REDBLACK --- ---
    DORIAN: zásah .)) a občas letmo zavadit a pohladit jejich zlatavé hlavičky...Miluju tu scénu z Gladiátora, kdy se Russell Crowe "vrací domů":)
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    SOPHINKA: já spíš sním o společným životě ve dvou... svatba je jen okamžik... i když, když se to dobře vymyslí a dobře udělá, tak asi nezapomenutelnej...
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    mazlit se s "mýma" kočkama, který na mě čekávají na cestě z práce, a dívat se, jak si to užívají, jak přivírají oči a jak se mi tulí k noze a vrní :-)
    ANICCKAA
    ANICCKAA --- ---
    delat na podzim kytice ze suchych trav a kytek. Miluji barvy a vune podzimu
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    vybírat v létě z řeky pěkný oblázky a jiný kamínky
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    DORIAN: to mě nikdy nenapadlo, příležitostně musím zkusit!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam