Hodím to i sem... Vy určitě pochopíte, že na nějaké věci visím...
PROSBA O POMOC
Dnes jsem měla hodně blbej den. A začalo to tím, že jsem ztratila svojí čepici, kterou jsem si koupila minulý týden po hrozném shánění na židovském městě a potkala jsem ji náhodou na Skalce v podchodu a ze které jsem měla ohromnou radost, protože jsem po ní toužila od chvíle, co jsem ji viděla na jedné slečně. Je to čepice, ve které se si líbím. Prvně v životě jsem nosila čepici s chutí!!
Tuhle čepici jsem ztratila v tramvaji, zkoušela jsem zastihnout řidiče, ale z dispečinku mi hlásili, že už čepici nenašel.
Čepici jsem koupila v podchodu metra na Skalce před týdnem. Dnes jsem se pro ni vydala, ale už neměli barvu, kterou jsem chtěla. Po paní jsem chtěla kontakt na dodavatele (abych se zeptala, kam jinam ještě dodávají a abych to tam zkusila sehnat), ale odmítla mi ho dát, snažila se mi vnutit nějakou jinou. Když pochopila, že to asi neprojde, tak mne začala ignorovat. PROTO PROSÍM O POMOC VÁS. POMOZTE MI NAJÍT STÁNKY, KDE PRODÁVAJÍ ČEPICE, KABELKY A ŠÁLY... Nemyslím vietnamské tržnice. Tohle jsou většinou Češi... Někde to přece musí mít odbyt :-O Stánky bývají v metru nebo tak. takže prosím, když nějaký takovýhle stánek potkáte, VEZMĚTE ČÍSLO NA MAJITELE abych se tam nemusela zbytečně hnát a PAK MI ČÍSLO A UMÍSTĚNÍ STÁNKU NAPIŠTĚ... Pokud byste rovnou potkali níže uvedenou čepici, prosím Vás, nechte ji zarezervovat (alespon na pár hodin)... čepice stála 290 kč, myslím, že cena by se moc lišit podle umístění neměla.
POPIS
Jedná se o čepici, která má na pravé straně na spánku knoflík. Má takové výrazně napletené vodorovné pruhy. Když si jí narazím na hlavu, tak dosahuje přirozeně tak do poloviny uší. má takový malilinkatý kšiltík (ale není nijak vystužený), který pokračuje až ke skalní kosti (ty výběžky lebky za ušima) Tam nenápadně mizí
Barva čepice je "prostřední fialová". Mají celkem tři. Jednu světlou (taková vyblitá), prostřední (skvělá!!) a tmavá (ta je malilinko do hněda).
Níže uvedená fotka je jen orientační. jakmile uvidím nějakou paní nebo slečnu v "mé" čepici, tak jí odchytím a čapku cvaknu... Jedná se o střih. čepice jsou vždy jednobarevné
http://www.stoklasa.cz/fotky/690071_01.jpg
Možná Vám to přijde jako blbost, ale pro mne je to důležité, protože to byla první čepice vůbec, ve které jsem se sama sobě líbila!
Vy znáte moje odhodlání (určitě si někteří pamatujete, jak jsem hledala ukradenou kabelku na podzim 2007)... O tu čepici moc stojím. tak mi prosím pomozte