• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LARKmalý radosti podle Amélie z Montmartru
    FANAE
    FANAE --- ---
    VAMPYRCIK: Vaham , jestli me to ma tesit, nebo jestli panikarit a zacit se teda chystat na ten konec sveta:)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Dnes jsem se procházela po parku u Špilberku, balancovala jsem na rantlu chodníku a hrozně jsem si užívala teplého počasí a toho, že můžu blbnout, nemám žádnou kabelku ani nic, prostě jen pár věcí v kapsách, a že vypadám jak pitomec, to mi vůbec nevadilo :)
    VAMPYRCIK
    VAMPYRCIK --- ---
    jaro na začátku února
    LARK
    LARK --- ---
    ptačí záplava cestou do školy ve Washingtonu fucking DC!
    MASOO
    MASOO --- ---
    mam rada tu ulevu, kdyz brecim a pak z toho usnu....

    (neni to moc radost, ale svym zpusobem jo)
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    miluju bolest svalů po cvičení
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    Mazlit se se psem, ktery prave pribehl z venku a je deeesne studenej :¨)
    GABBIANO
    GABBIANO --- ---
    MASOO: Krásná fotka.
    MASOO
    MASOO --- ---
    vznaset se na vode
    ELS
    ELS --- ---
    MONIOUS: chemickej sníh ;P
    MASOO
    MASOO --- ---
    vcera snehova prehanka, krasny vlocky, pomalu padajici, ale neuzstavajici na zemi
    ELS
    ELS --- ---
    MASOO: Přesně :)
    MASOO
    MASOO --- ---
    jeste jsem si uvedomila tu vcerejsi radost z toho, jak kluci uklidili celej byt a jeste udelali pruchod na balkon, to sezeni na nem s cigem a koukani se na snih a svitici okna (to me bavilo od detstvi) me vazne bavi
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    MASOO: To chápu, do garsonky za přítelem jsem se stěhovala od táty z rodinného domu, kde mi bylo spíš jako v kleci - zjištění, že mi ke spokojenosti stačí necelejch 30 m2 bylo tehdy taky strašně osvobozující... A teď je krásný, že jsme spolu dospěli do momentu, kdy se můžem zvednout a jít zase jinam...

    Jediný, co mi kolem toho nedělá radost je, že cca po čtyřech letech trpím žaludeční neurózou:D
    MASOO
    MASOO --- ---
    ANIQUE: to je supr pocit
    i kdyz ja ted bydlim v mensim a mam zas opacnou radost, ze jsem zjistila jak malo staci a ze se vejdu, ten ulevnej pocit, kdyz sem rozdala, dala na charitu nebo neco i vyhodila a zjistila sem, ze mam veci tak akorat co potrebuju
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    FELIS: Medem:)
    GABBIANO: To je božííííí! Tyjo, takový práce jen proto, aby si sem tam někdo všimnul a bylo mu z toho hezky...

    Po dlouhé době bydlení v garsonce s kuchyňkou v předsíni a záchodem, kde se člověk tluče do hlavy o umyvadlo, se přestěhovat do třikrát většího prostoru.... Husí kůže na zádech kdykoliv, když si na to vzpomenu a pocit, že se vrhám do něčeho velikého.... Najednou budu mít kde pěstovat chilli, klidně bych tam mohla vychovat dítě... Klidně si můžu vzít na předvýchovu slepeckého psa a můžu sledovat inzeráty na nábytek za odvoz... Plány s přítelem na téma barvy, plány, plány, plány... A moje kočka se bude moct proběhnout!
    MASOO
    MASOO --- ---
    mam rada drobnosti jako vzbuzeni se tesne pred budikem, protoze ho nemam rada a pripadam si pak vic vyspala. kdyz prijdu domu a kluci uvarili. kdyz se na me oba smejou a nemusime si nic vysvetlovat, vime, ze vse je tak, jak ma byt. pohlazeni jen tak mimochodem, protoze se mame radi. moment, kdy jeden neco rekne a druhej to dokonci. pisek. krupani snehu. potesi me, kdyz prijdu na zastavku a prijede bus/tram. ridic, kterej pocka na nekoho, kdo dobiha. ridic, co mi da prednost na prechodu. nebo naopak, kdyz ridim ja. slusnost v malych beznych dennich situacich. barvy na obleceni lidi okolo me. nausnice. nature radio:) materialy co mam rada, kdyz si muzu hladit svetr nebo vlasy. on a ty letmy momenty, pro ktery stoji za to zit. ale i ty ctvrtecni vecery.... pocit, kdyz skocim do vody, primo v ten moment. ten okamzik, kdy vytece voda z ucha po delsi dobe, kdyz si treba lehnu na bok. malinovka. chozeni na boso. rana na openairu - svitani. moment, kdy zapnou zvuk. moment, kdy ho vypnou - je zvlastni. vzpominky, zablesky, vune. lezeni v nove povlecene lehce vonici posteli (prave ted) a mnohem vic;)

    /diky za tohle auditko/
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    GABBIANO: To je super! Tak zkusim zitra vzit cestu pres most!
    GABBIANO
    GABBIANO --- ---
    Dnes jsem po dlouhé době šla po Čechově mostě. nejdřív jsem si myslela, že jsou na sloupech nalepené plakáty, když jsem přišla dřív, zjistila jsem, že někdo sloupům upletl a uháčkoval svetry, evidentně ruční práce:
    WOAM
    WOAM --- ---
    Včera jsme se s mým milým sebrali a šli na procházku. Směr: kousek za městem zamířit libovolně k obzoru přes několik zasněžených polí do úplnýho neznáma. =)) Člověk měl pocit, že se snad zalkne tou volností. =) Nádhernej pocit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam