• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LARKmalý radosti podle Amélie z Montmartru
    LARK
    LARK --- ---
    ALDEMIK: zajdu tam! dík!
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    me hrozne bavi projizdet autem louze a dneska kdyz sem sjizdela z jizni spojky, byla tam jedna pres celej sjezd, asi 10 metru dlouha a nekolik cm hluboka a jak sem jela, cakalo mi to az na strechu :D
    GABBIANO
    GABBIANO --- ---
    Vždycky, když se udělá duha, mám takový slavnostní pocit. Poslední dvě duhy byly ale obzvlášť výjimečné. Jedna se ukázala na obloze před naším domem při pohřbu Václava Havla a druhá 1. ledna při našem novoročním výletě. A objevila se nad mořem, zatímco na druhé straně nádherně barevně zapadalo slunce. Škoda, že se nedala udělat fotka obou úkazů najednou.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Classic Ahmad Tea London a pokec se sousedkou
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    ALDEMIK: Takové malé divné potraviny, vypadaly asijsky, ale asi nebyly. Měli tam prostě plastovou krabičku s obyčejnejma sáčkama a tom tohle.
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    LARK: Mezi Strossmayerákem a Letenským náměstím v jednom z těch průchodů, jak jsou tam větnamské zeleniny a tak... ale fakt nevim, který to byl :-(
    LARK
    LARK --- ---
    ALDEMIK: kde??
    ICOUCH
    ICOUCH --- ---
    ALDEMIK: Ty zbožňuju! Ale jen takové ty "staré" co maj nepravidelnej tvar... :)
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    Dneska jsem si koupila fialky - bonbóny. Prodávají je jako učňovský výrobek. Koupila jsem si je, i když mi nikdy nechutnaly. Jsou pořád stejně hnusné a přišlo mi to tak supr, že jsem vycucala tři.
    ICOUCH
    ICOUCH --- ---
    Dneska jsem šla do práce a po chodníku na mostě šel přede mnou takovej manažerskej čtyřicátník. Diplomatku pod ramenem, handsfree v uchu a zasmušilej výraz... Když jsem ho na konci mostu míjela, znenadání změnil směr chůze, a místo aby pokračoval po chodníku, zatočil podél zabradlí z příkrého srázu dolu k řece a sklouznul se po kusu betonu, kterej tam vede. Pištěl u toho a řechtal se jak malej kluk. :) A já s nim. :)
    NECOJAKOBUH
    NECOJAKOBUH --- ---
    Pořídit si další diář a nic do něj nenapsat - ležet obráceně na posteli - vůně křídy - žízeň v kocovině - kouření při telefonování - lepení samolepek na nesprávná místa - rozpuštění vlasů z culíku :_)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    dneska jsem byla s miminkem nakupovat zeleninu ve vietnamském zelinářství. A když jsem odcházela, pan prodavač ještě vyběhl za mnou a dal mi pro malýho banán :-)
    WOAM
    WOAM --- ---
    Znovuobjevila jsem chození po obrubníku a hodlám se v něm cvičit. =)
    ROLNICKATA
    ROLNICKATA --- ---
    Právě teď. V Polabí svítí sluníčko. Mám otevřené okno, plosedím v posteli a přímo sluneční paprsky mi laskají obličej. Strašně nádherný pocit.
    BAMBOT
    BAMBOT --- ---
    a ještě dnešní: už pár dní mě trápí neskutečné záchvaty pčíkání. Jdu dneska po Vodičkově ulici, hlasitě kýchnu a jeden z těch mnoha lidí, co mě v té šedi míjeli, se otočil a melodicky na mě zavolal: Na zdravíčko! :) Poděkovala jsem s úsměvem, který mi vydržel ještě dlouho
    BAMBOT
    BAMBOT --- ---
    Před pár týdny jsem přijížděla do naší ulice a najednou přímo nade mnou, pěkně vycentrovaně se mi přes celý přední sklo auta naskytla naskutečná podívaná: padala hvězda. Jasná, zářivá, s dlouhým ocasem, pěkně pomalu přes půlku nebe. Divadlo jakoby jenom pro mě. Kdybych přijela o pár vteřin dřív nebo později, nic bych neviděla. Život je zázračnej.
    ROLNICKATA
    ROLNICKATA --- ---
    Dostala jsem nejlepší dárek od své babičky. Našla mi kufřík s korálky, který jsem měla, když mi bylo 10 a od té doby, po přestěhování, jsem jej nemohla najít a časem jsem zapomněla úplně. Naprosto jsem se vrátila do dětství a šťastná.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    letos sem poprvé koupila vánoční toaletní papír, jsou na něm sobíci a krásně voní...
    při každém použití na mě dýchá ta správná vánoční atmoška..)
    ROLNICKATA
    ROLNICKATA --- ---
    Baví mě nevědět do poslední chvíle, zda se mnou ten člověk flirtuje a nebo je to jen v mé hlavě
    QUITE
    QUITE --- ---
    GABBIANO: díky!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam