• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LARKmalý radosti podle Amélie z Montmartru
    STRIGA
    STRIGA --- ---
    Že jsem dostala v práci kávový nanuk a kytici od úplně cizích lidí (:
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    Po mnoha a mnoha letech jsme se zase potkali :)
    MIYU
    MIYU --- ---
    MIYU:
    vcera cestou z prace jsem je konecne zase potkala a mela jsem radost :)
    ZORBOVA
    ZORBOVA --- ---
    obléknout malou dcerku do gumového oblečení, nechat jí běhat v loužích a užívat si její šťastný smích.
    STRIGA
    STRIGA --- ---
    Pomáhala jsem celý večer stěhovat kvůli povodním a i když jsem nemusela, mám z toho zničená záda a dobrý pocit.. (a u Anděla byli pěkní hasiči - win!)
    ZORBOVA
    ZORBOVA --- ---
    pořídila jsem si asi dvacet párů různě (pestro)barevných ponožek. Na každý všední den v měsíci jiná barva :)
    barvy obecně mi dělají malé i velké radosti :)
    HELA
    HELA --- ---
    ILLUZE: možná ti udělá malou radost, že jsem si tohle přečetla, zrovna když jsem se rozhodovala, jestli si mám překopat program, abych mohla jít na třídní sraz... a vzala jsem to jako takové malé znamení osudu, že mám, šla jsem a bylo to super:) (děkuju:)
    ESPERANZA
    ESPERANZA --- ---
    Cestou z práce si tak sedím v deštivém počasí v buse, který stojí v koloně a při pohledu z okna na vedlejší kolonu stojících aut šedivých nevýrazných barev mě zaujala hned tři auta za sebou - zářivě žluté, sytě modré a trenkově červené. Příjemná barevná vzpruha.
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    koukam se na dite, kdyz spi, jak se rika spankem spravedlivych. tvari se tak, ze dela tu nejcistsi ci nejvic bozskou vec na svete, ci nejprirozenejsi, proste klid a cistota sama a spi s klidem a pocitem 100% bezpeci.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Otevírat lahváče zapalovačem
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    dneska sem prisla do ucebny a na stole mi lezel sestilistek, prinesla mi ho jedna starsi pani. ze mi pry prinese hodne stestri, ze to je vic nez ctyrlistek. verim ji
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    Když jedu autem domů nahoru na kopec /asi 20 minut pěšky od MHD/ a uvidím někoho aspoň trochu známého a můžu ho svézt
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Jdu si z pekařství s dobrým pocitem, že jsem si koupil pořádný rohlíky, a koukám, v trávě se takhle vyhřívaly sídlištní kočky, které tu žijí ve křoví u podchodu pod křižovatkou :)

MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    nechat si otevreny v prohlizeci okno s obrazkem, co se mi libil a obcas pri preklikavani mezi okny na nej znovu kouknout :)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    účast na třídním srazu, kde se pokaždé po příjemné noci snad všichni těší na další akci...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    PEPSSI: taky bych ještě do kočárku hodil pár placáků
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    no já v tom cejtím trošičku rozdíl...
    SANIAINEN
    SANIAINEN --- ---
    PEPSSI: Vždyť většina toho, o čem tu lidi píšou, jsou naprosté samozřejmosti, o tom to je. :)
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    SALAMAN: škoda, že tohle by neměla bejt malá radost, ale naprostá samozřejmost. Nicméně ti nechci kazit tvoje nadšení, jistě jsi tu maminku potěšil
    SAMSAM
    SAMSAM --- ---
    SALAMAN: To mi připomnělo jak mě stará paní požádala jestli jí cvaknu lístek aby nemusela vstávat (a to mám hlavu plnou dredů). Je to fajn udělat někomu občas takovou malou službu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam