• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LARKmalý radosti podle Amélie z Montmartru
    AZA_
    AZA_ --- ---
    Zvuk rozjíždějící se tramvaje (jsem mimopražská, moc často ho neslýchám).
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    Číst knihu bez záložky a každý večer si zapamatovat stránku i odstavec a další večer si to pamatovat a plynule pokračovat ve čtení.
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    EETEE: Jojo, navíc se pod to krásně schová občasná samomluva, kdy na člověka ostatní nekoukají jak na blázna. ;-) Jenom je hloupý, když se výjimečně jde někam bez děcka a člověku třeba ujede: "Tak a teď přejdeme." :-))
    EETEE
    EETEE --- ---
    EETEE: ...a vlastně když nad tím přemýšlím, tak mi dělají radost i maminky, které se dětem věnují, zpívají si s nimi na ulici, nebo odpovídají na stopadesaté "A proč?"... :-)))

Žádná genderová diskriminace! ;-)
    EETEE
    EETEE --- ---
    Celkem pravidelně mi dělají radost tatínkové s dětmi.
    Cestou do práce jsem potkala brýlatého tatínka s dítětem posazeným za krkem, kteří si zpívali Kočka leze dírou, pes oknem... :-)))
    ICOUCH
    ICOUCH --- ---
    Dneska jsem si ve vlaku uplnou náhodou hned dvakrát přisedla k jedné hezké babičce, jela jsem s ní do práce i z práce. Strašně hezky voněla, stářím, knížkama, jablíčkama a skořicí... Doufám, že má někde děti a vnoučata, co jsou na ní hodní.
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    Tak když jsou tu kytičkové...
    Před časem jsem měla mrkev, na kterou asi přišlo jaro a ž jí začaly rašit nový lístky, tak jsem ten vršek klasicky odkrojila, mrkev snědla a toho vršku se mi zželelo, tak jsem ho dala do květináče... a dneska už mám na okně asi 20cm dlouhej stonek mrkve, co dokonce už i kvete :)
    HELA
    HELA --- ---
    Kdykoliv tramvají projíždím přes Smíchovské nádraží, musím se usmívat při pohledu na tu barevnou výzdobu, obrázky na zdech, "kytky" z petlahví na sloupech... Když jsem to viděla poprvé, měla jsem extrémně blbou náladu a tohle mě tak mile překvapilo, že jsem se musela usmíévat stejně :)
    EETEE
    EETEE --- ---
    Taky mám pár zahrádkových...

Čerstvé ředkvičky ze záhonku, vždycky mám radost že najdu další a další už dost velkou, abych ji mohla sklidit.

A nikdy neodolám dát alespoň jednu menší ředkvičku psovi, když loudí...protože je má tak rád. :-)
    KAERI
    KAERI --- ---
    Přesně v okamžiku, kdy jsem ztratila poslední zbyteček důvěry ve své pěstitelské úspěchy, se má balkonová zahrádka zazelenala.
    ALEXANDRASAINT
    ALEXANDRASAINT --- ---
    Najít při úklidu něco, na co už jsem dávno zapomněla, že existuje. Třeba dnes to byly fotky ze školky... :)
    AZA_
    AZA_ --- ---
    koukat jen tak z okna, když děti konečně usnou
    CYBORCA
    CYBORCA --- ---
    Mam rada ten zvuk, kdyz o sebe "zazvoni" dve tabulky mrazeneho spenatu. Dost casto do toho mrazaku v obchode sahnu jen abych s nima cinkla, i ikdyz pro spenat vubec nejdu. :)
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    Když vidím nějaký pár poprvé a vím že jsou spolu dlouho, zeptám se jak a odkud se znají.
    Je zajímavé sledovat tu synchronii ve vyprávění - jak se doplňují a odkývávají si, že tak a tak to opravdu bylo. Kolikrát i zajímavé historky. Ptám se na to často. Někdy je to lepší debata než nad počasím, když někoho neznám.
    AZA_
    AZA_ --- ---
    unavit se fyzickou prací
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    normálně z beden šepot,
    ale občas,,,

VOLUME doprava! :)
    HOUBOVAPASTIKA
    HOUBOVAPASTIKA --- ---
    V práci sedím za pokladnou .. -

- Když se mě děti ptají, co to mám s vláskama
    - Když mi děti recitují básničky, zpívají písničky, a rodiče nervozně pokukují :)
    - Když poděkuji za drobné, a lidi to nějakým způsobem úplně rozzáří :)
    KAERI
    KAERI --- ---
    Ptát se různých lidí, co je přivedlo k jejich zaměstnání, a občas se od někoho dovězdět, že dělá svůj dream job.
    PER2
    PER2 --- ---
    poletujici chmyri ve vzduchu pri zapadu slunce cestou mistni lolakou + vyhled na hory vsude kolem
    AZA_
    AZA_ --- ---
    Soused přes plot: "Poďte si opíct buřta!"
    "Vážně?"
    "Jasně, mám jich dost!"
    No tak to jo!
    (A ke druhýmu sousedovi si při tom jdem natočit pivo.)
    Léto je výborná věc!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam