• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    WA9NO: To je právě to. Já hraju konkrétní postavu přes 8 let a nechci na tom nic měnit. Raději prostě nebudu hrát arény, je to tak snazší a odměny mi stejně moc neříkají a některé jsou navíc dočasné do další sezóny.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    ETHAN: Tak podle mne nema smysl moc chodit rated areny pokud nemas full conquest gear.

Ja hraju svoji prvni sezonu, resp od vcerejska uz druhou a je videt, ze pokud nejdes neco z tech tier 1 team compu, tak se pres 1800 takrka nedostanes.

Od ty doby co chodim s resto druidem misto roguny si areny uzivam. Zrovna ted sem se dal dohromady s roguakem a frost magem a vedej co delaj, takze je to opravdu zabava hrat.

Jen je znat ze na horde je proste pvp v haji a vsichni pvp hraci jsou na allianci. Ja zustavam s tema par lidma a zkusime vytrvat.

Ashran je pro mne trochu zapovezenej protoze v team fightech z toho mam slideshow :)

Doporucuju si zkusit to turbo, tedka zas buffli enha shamany takze pocitam ze to v arenach pojede - enha war + heal je opravdu silny tedka :)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    WA9NO: To víš, my zkusili arény a v zásadě to bylo mnoho prohraných na jednu vyhranou a to pak časově ani zábavou nestálo za to. Dřív za to byly aspoň honory, takže měl člověk pocit, že i když prohrál, tak tam jen za svoje peníze ve svém čase nebavil někoho jiného, ale takhle to pozbylo smyslu. Navíc momentálně všechny PvP ambice PvE hráče mého druhu řeší Ashran. Pozabíjet 500 orků, gnomů a podobně se tam dá, honory, conquesty i gear tam lze získat rozumně rychle a dají se tam konečně nějak rozumně sbírat Bloody Coins.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    ETHAN: Ani nevim, v rated urcite nic(krom conquestu), ve skirmishich to dava snad naky goldy atd, ale to moc nesleduju.

Za prohranou arenu od nich taky nic necekam :-D
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    WA9NO: Ještě pořád je za prohranou arénu úplná tužka?
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    HOCH2: Chapu, ze kazdy na to pvp neni, skryte ale doufam, ze se vynori nekdo z nyxu kdo ma treba 2k a vic :)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    WA9NO: Na pvp kaslu. Jsem cistej pve na rppvp server :)
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Tak na jakym ratingu uzavirate PvP sezonu?

Ja hraju svoji prvni sezonu a na rdruidovi mam ve 3s necelych 1700, docela spokojenost :D

Dalsi sezonu chceme 2k (RMD).

Jak jste na tom vy? :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    KALTY: ne nezbytne. Porad to je nalej vylej. Vicemene asi stejne casto potkavam urvane elitisty jako velmi pohodove hrace kteri sou ve stylu "v klidu kluci nic se nedeje pristi pull si dejte pozor na xxx abilitku"
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    KALTY: no, ted hraju priesta a tak si to mozna vysoluju :) Chtel bych to videt z pohledu toho questu u prista, kdyz uz mam huntera za sebou :)

WRATA: Ja skoncil na konci TBC. Bo Lich king chtel cca 25GB a ja mel tenkrat HD jen asi 16, takze jsem to hral pak az na konci cata.

KALTY: Me se libilo, ze jsi musel mit lidi, co ti pomahali. Toho z winterspringu jsem dal jen tak tak. Ale mel jsem vyhodu, ze u nas v guilde uz ten luk meli dva hunteri, takze me v podstate vedli. Dobry bylo, jak to udelali tak, ze ti nikdo nesmel pomoct se samotnym utokem - jeden nas warior to zkusil a zbyly po nem jenom boty :D
    Silitus jsem nesnasel, tenkrat byl Sylvanas hodne pvp a od te doby vlastne nesnasim hordu. Nonstop ganging.

Na konci TBC jsem ale rozjizdel samana. Driv to bylo uplne jiny, chtel jsem chodit raidovat, ale jelikoz prede mnou byli dva - tri lepsi hunteri, tak jsem nemel sanci. Pamatujete si jiste, ze se driv sestavovali raidy kvuli buffum a vsem kouzlum/dovednostem. Myslel jsem si, ze jako saman budu chtenej (napr. ta vyhoda u hordy u prvniho bosse v BWL, kdyz samana mohli mit jeste jenom hordaci). Bohuzl HDD tomu tak nechtel :D

Pak ze zkusim na Cata priesta a voala, nedam na nej dopustit :)
    KALTY
    KALTY --- ---
    WRATA: Tak benediction byl taky pěkný quest. Ale ne taková pecka jako hunterský
    WRATA
    WRATA --- ---
    HOCH2: Bohuzel Hunterskou jsem nestihl protoze mi proste nepadl ten item z Majordoma a modry Sinew jsem mel v bance asi 4 mesice. Delal jsem ale priestovskou staffu a to taky nebyla uplne prdel ale dal jsem o na prvni realnej pokus no. Moc me mrzi ze jsem si to tenkrat nenahral :/
    KALTY
    KALTY --- ---
    HOCH2: jj moje první postava byla hunter. Hrál jsem ho nepřetržitě (bez alta) až do TBC.
    Pak jsem si ještě udělal druida tanka. Moje hunta měla nahráno něco přes 400dní :) A to jsem jí od TBC v podstatě nehrál :D

Luk jsem dělal. Mě dělal největší problém Artorius ve Winterspringu.
    Taky když si vzpomenu na ty zasraný sichlitýdy a reputace v Silithusu. No fuj :)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    Guilda byla asi to hlavni, proc jsem tenkrat u wowka vydrzel tak dlouho. Lidi z cely CR. No a o tom srazu v Praze vypravet ani nebudu :D (Hostinsky to okomentoval slovy: "Myslel jsem, ze budete neco jako sachysti, a vy pritom lejete jak dogy.)
    Plno veci bych zapomnel nebyt tyhle nostalgie, co tu ted bezi :) Hral jste nekdo huntra a delal ten quest na luk a toulec z questlinie co byla z predmenu od Majordoma? Senzace, jak clovek musel zabit demony :) A trablich shaneni modre kuze z draka ani nemluvim :) Nejvic na tom bylo, kdyz jsem hledal, kde to mam odevzdat a vlezl jsem na ostrov kde to melo byt (Felwood), a najednou se objevili ty enti duchove - mazec :)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    KALTY: Guildu takovou máme, ovšem je fakt, že jak teď dost lidí přestalo hrát a guildy se rozpadají, tak se nám hlásí na fóru samí mladí. Naštěstí jádro je celkem zdravé, tak nám to snad vydrží.
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    taky jsem chvily hral na vanilla serveru :o) a je to docela rozdil jit solo zabit hoggera na levelu 12 oproti soucasnymu stavu... az asi na potreti jsem si vypiloval strategii jak ho zabit. :o))
    KALTY
    KALTY --- ---
    Ale ono jde i o ty lidi. Dnes na tebe nikdo nemá trpělivost. I když potkáš bandu lidí, tak už to prostě není co bývalo.
    Hodně hráčů jsou nevychovaní parchanti a komunita nic moc. Pokud tedy nemáš guildu kámošů/starších lidí.
    Ale to je jen guilda.
    KALTY
    KALTY --- ---
    No ano, nostalgie funguje a dnes bych na to čas neměl. Chvilku jsem hrál Vanilla server, ale prostě na to čas nebyl.
    Dwarf warriorka měla co dělat, a to jsem měl osobního healera a zkušenosti za 10 let :)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    ETHAN: Souhlas. Treba dneska uz je na vsechno tracking i na questy, kde jsou ty doby, kdy kazdy blby quest si clovek musel najit na thotbotu :)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Ona ta hra je po stránce herních mechanik a technologie rozhodně lepší teď, ale nostalgie funguje. Ze školy po letech člověk taky potlačí vzpomínky na uřvanou chemikářku a vzpomene si radši na těsná trička spolužaček :o) A taky je dobré si uvědomit, že většina lidí za tu dobu dospěla a váží si svého času o něco víc, takže farmení kvůli progressu, DC v raidech a podobně už by prostě dneska nevypadalo tak lákavě. Pořád se najdou lidi, kteří farmit chtějí, ale naštěstí pro ně jsou většinou jen mounti za exalted s nějakou frakcí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam