KALTY: no, ted hraju priesta a tak si to mozna vysoluju :) Chtel bych to videt z pohledu toho questu u prista, kdyz uz mam huntera za sebou :)
WRATA: Ja skoncil na konci TBC. Bo Lich king chtel cca 25GB a ja mel tenkrat HD jen asi 16, takze jsem to hral pak az na konci cata.
KALTY: Me se libilo, ze jsi musel mit lidi, co ti pomahali. Toho z winterspringu jsem dal jen tak tak. Ale mel jsem vyhodu, ze u nas v guilde uz ten luk meli dva hunteri, takze me v podstate vedli. Dobry bylo, jak to udelali tak, ze ti nikdo nesmel pomoct se samotnym utokem - jeden nas warior to zkusil a zbyly po nem jenom boty :D
Silitus jsem nesnasel, tenkrat byl Sylvanas hodne pvp a od te doby vlastne nesnasim hordu. Nonstop ganging.
Na konci TBC jsem ale rozjizdel samana. Driv to bylo uplne jiny, chtel jsem chodit raidovat, ale jelikoz prede mnou byli dva - tri lepsi hunteri, tak jsem nemel sanci. Pamatujete si jiste, ze se driv sestavovali raidy kvuli buffum a vsem kouzlum/dovednostem. Myslel jsem si, ze jako saman budu chtenej (napr. ta vyhoda u hordy u prvniho bosse v BWL, kdyz samana mohli mit jeste jenom hordaci). Bohuzl HDD tomu tak nechtel :D
Pak ze zkusim na Cata priesta a voala, nedam na nej dopustit :)